2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Anladığım kadarıyla gebelik şekeri diğer tipler gibi belirti vermiyor pek. Bende de sakarlık hasıl oldu bu ara. Her şeyi düşürüp kırıyorum. 3 gün önce yarım kase salçayı alırken düşürdüm. İçim acıdı valla. Eşim de garibim alıştı artık, sesini çıkarmadan temizledi.

Kızlar pazaryesi gideceğim nasipse doktora tecrübeli arkadaşlar bilir sanırım şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyormu yani kanları alıyormu ?

Ya aynen aynen canım kendimden değil bebeğe etkisi olur mu diye korktum bende. Bu fitil çok kötü zaten eminim etkilidir ama kullanınca daha fazla akıntı yaptı. Neyseki yanma falan geçti şükür.. Adamlarda ne çekiyo bizim yanmamızdan yaaa

Kızlar pazaryesi gideceğim nasipse doktora tecrübeli arkadaşlar bilir sanırım şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyormu yani kanları alıyormu ?
Ben açlık şekerine sağlık ocağında baktırdım. Tokluk şekeri çoğu bakmıyormuş ben de hastanede baktırdım. Ama şerbet verilip kana bakılanı soruyorsanız onu yapmazlar

Sakarlık bende de oldu, şimdi mesajınızı okuyunca çok şaşırdım. Hamilelikten mi diye düşünüyordum ben de. Sürekli bir şeyler kırıyorum, kahvaltıda iki kez üst üste çay devirdim. Eşim gülüyor, içmeden çay bitti diye. Yemek takımım artık takım değil. Özene bezene hazirladigim kıymalı iç vardı, sözüm ona evde lahmacun yapicam, eşime sürpriz. Yine tutamadım ve her yer battı. Dakikalarca ağladım başında.

Aynı şeyler bende de var, her sey kırılıp dökülüyor, bunun sebebi de gobegimiz büyüdükçe vücuttaki ağırlık merkezi değiştiğinden dengemizin bozulması sebebiyle oluyormuş. Bir de ellerde falan uyuşukluk olabiliyor ki ben de var malesef.

Benim de uyuşma değil de ödem olduğu için kavramakta zorlanıyorum sanırım. Ağırlık merkezinin değişmesi de çok mantıklı. Allah yardımcımız olsun. Uğraştığımız dert bu olsun diyorum hep

Evet Allah yardımcımız olsun, ödemden dolayı ben bazen elimi kapatamıyorum, bol bol su içmek lazım, bir de beni limonlu su rahatlatıyor tavsiye ederim yarim limonu bir su bardağı suya karıştırıp içiyorum sabah akşam çok iyi geliyor .

Kizlar asimi vuruldum. Cilginlik gibi geliyordu ama doktorum siddetle onerdi. Esimin ailesi doktor onlar da 3 profa sordu. Bir arkadasimin doktoru da onermis. Biraz arastirinca 3. Trimestrede ve sonrasinda covid sonuclari gozumu de korkuttu. Vuruldum gitti. Allah pisman etmesin. Cok kisisel bir durum kimseye bir sey diyemem.

Hayırlısı olsun inşallah bol antikorunuz olsun bebişinde seninde insan korkuyor evet ama inan hasta olunca daha iyi anlıyorsun. inşallah hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla geçer tüm süreçler

Hayırlısı olsun inşallah bol antikorunuz olsun bebişinde seninde insan korkuyor evet ama inan hasta olunca daha iyi anlıyorsun. inşallah hiçbir sorun yaşamadan sağlıkla geçer tüm süreçler
Amin inşallah :) aşı vurulurken biraz gözlerim doldu değişik bir psikolojik durumdu hepimiz rahatlıkla atlatırız umarım bu süreci.

Bugün muane oldum da baş aşağıydı ve ayaklar ciğerler tarafında kaburgama ve nefes alışıma acayip etki ediyor. Normal değil mi bu durum doktor birşey demedi de.ne kadar bu şekilde kalır bilgim de yok dünden beri durumun aynı 28+5teyiz. Benzer şeyler yaşayanlar var mı acaba

Benimki de baş aşagi, daha doğrusu çapraz gibi, kafasi sol kasıgımın üstünde ayakları göbek deligimin yanında. 25+3 de doktor daha çok döner degisir dedi

Bu kişi tam olarak benim Yürüyüş iyi geliyor ama o da artık zorlamaya başladı. Şekersiz sakız da midemi rahatlatıyor. Az az sık sık yemeye çalışıyorum ama bazen kaçırıyorum geceye kadar geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…