2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ahh dogru olan o ama ben hic alışamadım az az sık sık yemeye patlicak karnim yaa çocuk sıkıştı içerde yazik

Bu beennn patlatacak gibi hissediyorum bazen ama geçince yine aynı şekilde yemeye devam

Ahh dogru olan o ama ben hic alışamadım az az sık sık yemeye patlicak karnim yaa çocuk sıkıştı içerde yazik
Ben zaten normalde de yiyemiyorum, artık yemek yerken ağlaya ağlaya yiyorum. Midem çok acıyor. Düşünün bir tabak corbayı yerken ekmeksiz yerim zaten ölüyorum. Sofrada bile dinlene dinlene yiyorum

Hepimiz aynıyız. Sık sık yemek zor ya açıkmadan yenmiyor acıkınca da dibine vuranlar olarak evet sertleşme hazımsızlık şişkinlik ve üstüne bebeğin en ufak hareketi mahvediyor hele birde gaz yapan bulgur,fasulye gibi şeyler yediysem

Ama en fecisi gerçekten de baş aşağı ayaklar kaburgalara doğru olan pozisyon daha 38 cm de böyleyse 50 lere gelince herhalde yemek falan yiyemeyeğiz

Her akşam yemekten sonra bu şekildeyim maalesef bir de bu aralar idrar kesesine baskıdan dolayı günde 500 kez gece de dahil tuvaletteyim zor gerçekten ama yavrumun canı sağolsun bir de benim tekmelediğinde yer değiştirirken ya da gerinip ittirdiğinde falan canım acıyor sanki içimde kuyu kazıyor gibi hissediyorum ve bir de burnum tıkanıyor son zamanlarda

Kızlar herkese burdan tavsiyeler veriyordum az sık yiyin falan diye… son günlerde ben bile kendimi tutamıyorum çildiriceğimmmm sadece yemek yemeği düşünüyorum. Sürekli acıkmaktan yoruldummm çok yiyincede şişiyorum gece uyuyamıyorum soda falan faydasız ben benim ağzıma tükirim karnımda fil var sanki doymuyorrrrr ne yapacam bilmiyorum

Bazen idrar torbamın üstünde zıplıyormuş gibi hissediyorum onun dışında gezsin dolaşsın umrumda değil…

Son 2-3 gecedir benim wc ziyaretim azaldı aslında suyu cok artırdığım halde böyle olmasini ben idrar Enfeksiyonunun azalmasına bağlıyorum çünkü antibiyotik kullanıyorum. Belki gebeliktendir ama Enfeksiyon seçeneği aklında olsun kasık ağrısı vs olursa bi tahlil vermende fayda var.
Herkesin benim gibi olmasi icimi rahatlattı karnım tas gibi olunca bi korktum kendime kızdım demekki normalmis ama bi daha yemicem bu kadar

Allah iyiligini versin ben hep istahli biriydim eskiden de sevdigim şey olunca hunharca yer şişerdim ama simdi karnım öyle sertleşti ki korktum noluyo dedim ya epeydir onunla mücadele ediyorum Allah'tan erken yedik bugün. Normalde böyle olunca yürüyüşe falan çıkardık simdi karantinadayiz evin içinde dön dön icim bunaldi duvarlar üstüme geliyo oturdum ağladım hem sinirimden hem sıkıntımdan valla cok darlandim iyice

Ağrı yanma gibi şikayetlerim yok çok şükür bebek hep aşağıda yan yatıyor bütün ağırlık kesenin üstünde bazen kesenin üzerinde geziyor gibi ittiriyor ondan sanırım iki gündür sol kasığımın olduğu yeri ayaklarıyla ittiriyor nerdeyse orayı delip ordan çıkacak gibi

Son düzenleme:
Omuriliğim ağrıyor benim. Nefesimde daralıyor. Karnım gerim gerim geriliyor. O karnın sertleşmesi beni delirtiyor korkuyorum çatlicak diye. Bide son 1 haftada ciddi fazla çıktı karnım gören ikizmi diyor . Psikolojimi beceriyorlar resmen

Ben de dün gece ağlamaklı oldum sağa sola dönemedim sırt üstü yatamadım karnım davul gibi tam uykuya dalıyorum bu sefer de tuvalet ihtiyacı bir de eşim güya sarılacak bütün ağırlığını üstümde hissettim ittirdim adamı resmen Allahtan anlayışlı sinirimden ağlayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…