- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #19.801
konuyla alakasız ama :) arzu hnm kovid aşısını önerdimi size?merak ettim açıkası. hamile birkaç arkadaş oldu mersindeCanım başlarda gecelik daha rahat olmuştu bende. Dikişlerden dolayı pijama altı zor oluyor. Ama yürümen de gerekiyor bir kaç saat sonra gecelik bu yüzden daha rahattı
Bana mı takildi sadece bilmiyorum ama diren ve sonda takiliydi ilk sezeryanimda. Yani ilk gün pijama olmazdı. İkinci gün için dikislerine gelmediği sıkmadığı sürece pijama olur gibiKızlar günaydın. Benim sezaryen olacağım kesin. Hastanede gecelik giymek zorunda mıyız. Pijama giysek rahat edemez miyiz
Benim azaldı ya hatta endişe ediyorum bebek kilo alamayacak diye. Canım sadece yaz meyveleri yemek istiyor yemek yemek bile eziyet geliyorKızlar iştahınızda azalma var mı?Sıcaklardan pek bir şey yemek istemiyor canım, öğünü uzun süreler geçirince de kan şekerim çok düşüyor, bu sefer de onun sersemliği başlıyor. Tekrar eski enerjimi bulmak için yiyorum ama şekerin dengelenmesi uzun sürüyor. Dün bütün gün pelte gibiydim.
Ben pijama takımı giymeyi düşünüyorum yani bir zorunluluk olduğunu sanmıyorum önemli olan bizim kendimizi rahat hissetmemiz. Sadece bildiğim kadarıyla sezaryende uyuşukluk geçene kadar hastanede giydirilen ameliyat önlüğü oluyor üzerimizde sonrasında kendimiz nasıl rahat edersek.Kızlar günaydın. Benim sezaryen olacağım kesin. Hastanede gecelik giymek zorunda mıyız. Pijama giysek rahat edemez miyiz
Hamilelik pijamalarından giyinirsin ya da tayt o da rahst olur neticede lastk kısmı karnın uzerinde birde bebek lastkli pijamalarda var ince sıkmayanKızlar günaydın. Benim sezaryen olacağım kesin. Hastanede gecelik giymek zorunda mıyız. Pijama giysek rahat edemez miyiz
75 gr yükleme ile açlık 95 1.saat tokluk 234 2.saat tokluk 153 çıktı. 1 aydır günde 1 kez 10 doz İnsülin vuruyorum ve diyet yapıyorum. Sadece yükleme günü bu şekilde çok yüksek çıktı. günde 4 kez ölçüm yapıyorum hep referans aralığında hiçbir sıkıntım yok iyi ki şeker yüklemesini yaptırmıştın yoksa bilemezdim. Sonuç değerlerini bilmiyorum ama korkmana gerek yok herşey kontrol altında. Çoğu kişiye diyet veriyorlar zaten benim ailede de şeker hastaları olduğu için bana insülin vermiş olabilir.Arkadaşlar bugün şeker yükleme testi yaptırdım, henüz doktorla görüşmedim ama değerlerim çıktı. İçecekten önceki değer normal, sonraki değerler üst sınırın üzerinde. Bu testi yaptıran arkadaşlar varsa kendi değerlerinin kaç çıktığını ve doktorlarının ne dediğini yazabilirler mi? Biraz korktum da
Bende beylikdüzünde oturuyorum. Şeker ve enfeksiyondan riskli gene olarak geçiyorum artık ama perinatoloji bölümü olan araştırma hastanelerinde randevu bulamadığımdan ikili tarama ve detaylı ultrasonu da olduğum doktora gitmeye karar verdim. Esencan hastanesi rafet bey. Belki bir yardımı dokunur. Yarın kontrole gideceğim doğum fiyatlarını doğum şeklini falan konuşacağız. İsterseniz onu da paylaşırım öğeenince. İnşallah sorunsuz bir şekilde hepimizin yavruları sağlıklı gelirlerEv
evet istanbuldayım beylikdüzü tarafında. Yani şöyle benim gittiğim hastanenin doğum fiyatı da normalin bir tık üstüydü, ama doktor iyi diye kendimizi zorlarız diyorduk şimdi doktorumun gittiği ise bu hastaneden de 1000lira daha yüksek ve hastane kesinlikle değmez. Ultrason cihazları bile o kadar kötü ki asla bişey anlaşılmıyor eski bilgisayarlar gibi.
sağolun inş en hayırlısı hangisiyse o olur ne diyeyim
75 gr yükleme ile açlık 95 1.saat tokluk 234 2.saat tokluk 153 çıktı. 1 aydır günde 1 kez 10 doz İnsülin vuruyorum ve diyet yapıyorum. Sadece yükleme günü bu şekilde çok yüksek çıktı. günde 4 kez ölçüm yapıyorum hep referans aralığında hiçbir sıkıntım yok iyi ki şeker yüklemesini yaptırmıştın yoksa bilemezdim. Sonuç değerlerini bilmiyorum ama korkmana gerek yok herşey kontrol altında. Çoğu kişiye diyet veriyorlar zaten benim ailede de şeker hastaları olduğu için bana insülin vermiş olabilir.
Gunaydin
Şu bebegin titreşimlerinin kotü olabileceginden nasil etkilendiysem
Sabaha kadar kaç tane engelli bebek dogurdum sayisini unuttum
Eşim sordu noldu diye ona anlattim bebek titriyosa karinda kotu seyler olabilirmis falan filan diye anlattim
Kahkaha atiyo bana o kadar doguma girdim o kadar arkadasim var o kadar arastiriyorum ilk defa duydum boyle bir sey diye
Yine de icime sinmedi
Cuma kontrolum var bakalim o zamana kadar nasil durucam
kaç çıktı acaba .Arkadaşlar bugün şeker yükleme testi yaptırdım, henüz doktorla görüşmedim ama değerlerim çıktı. İçecekten önceki değer normal, sonraki değerler üst sınırın üzerinde. Bu testi yaptıran arkadaşlar varsa kendi değerlerinin kaç çıktığını ve doktorlarının ne dediğini yazabilirler mi? Biraz korktum da
Açlık 86,79 içecekten sonra 1. saat 126,13 2. saat 92,26 çıktı. Normalmiş değerlerim çok şükür. Senin değerlerin nasıl ki hem korkmana gerek yok doktor şeker çıkınca insülin veriyor ve güzelce takip ediliyorsun..Arkadaşlar bugün şeker yükleme testi yaptırdım, henüz doktorla görüşmedim ama değerlerim çıktı. İçecekten önceki değer normal, sonraki değerler üst sınırın üzerinde. Bu testi yaptıran arkadaşlar varsa kendi değerlerinin kaç çıktığını ve doktorlarının ne dediğini yazabilirler mi? Biraz korktum da
Acilden git ya da gebelik izlemeye git onlar sevk ediyor ve ordan sana randevü verip rutin konttolleri yapıyorlar zaten perinatolojiye kendi içinden sevk ediyorlar diye biliyorum ben gitmiştim normal jinekoloji bölğmğne hamileydim ne zaman geleyim dediğimde beni oraya sevk ettiler orası her hafta randevu yazıyordu özellikle şekeri olanları zaten riskli gebelikten takip ediyorlar bence yine de zaten her testi yapıyorlar o bölmlerin kan verme yerleri bile farklı oluyor imkanları çok rahat iki öncekş gebeliğimde gitmiştim bu sefer gitmedim gitsem yine orda takip edilirdim ama bu gebelikte ihtiyacım olmadı çok şkr şimdiye kadarBende beylikdüzünde oturuyorum. Şeker ve enfeksiyondan riskli gene olarak geçiyorum artık ama perinatoloji bölümü olan araştırma hastanelerinde randevu bulamadığımdan ikili tarama ve detaylı ultrasonu da olduğum doktora gitmeye karar verdim. Esencan hastanesi rafet bey. Belki bir yardımı dokunur. Yarın kontrole gideceğim doğum fiyatlarını doğum şeklini falan konuşacağız. İsterseniz onu da paylaşırım öğeenince. İnşallah sorunsuz bir şekilde hepimizin yavruları sağlıklı gelirler
Açlık 82, 1. saat 204, 2. saat 190. Doktorla daha konuşmadım ama baktığım referans değerlere göre yüksek maalesefkaç çıktı acaba .
Çok fazla bacaklarım, kalçam ve birazda belim çatladı ama karnımda tık yok daha inşallah da olmaz bebek göbeği değilde normal göbek gibiPeki çatlaklar ne durumda kızlar, başladı mı? Benim karnımın altında iki minik kırmızılık var ama tenim çok beyaz o yüzden başka tür bir kılcal damar mı yoksa kabus başladı mı anlamadım. Ailemde çatlak yok bu arada
Açlık değerim normal çıktı, diğer tahlillerde de hep normal çıkıyordu zaten o yüzden şeker yükleme testine bir şey çıkmaz ne de olsa diye düşünerek girdim ama maalesef çıktı.Açlık 86,79 içecekten sonra 1. saat 126,13 2. saat 92,26 çıktı. Normalmiş değerlerim çok şükür. Senin değerlerin nasıl ki hem korkmana gerek yok doktor şeker çıkınca insülin veriyor ve güzelce takip ediliyorsun..
evet ne yazıkki yüksek kaçlık içirdi oda önemli aslındaAçlık 82, 1. saat 204, 2. saat 190. Doktorla daha konuşmadım ama baktığım referans değerlere göre yüksek maalesef
Benim de 75 grevet ne yazıkki yüksek kaçlık içirdi oda önemli aslında
75 mg
1 saat 170
2 saat 153 cıkmıştı takip önerdi diyetle
Yapmadılar... Mesajınızı görmeden denemiştim baktım sancılarım olur gibiydi. Acil biz birşey diyemeyiz etti. Kadın doğum acile yolladı. O da ben sana ilaç yazmam kontrol olman lazım randevu al gel dedi. Ya randevu görünmüyor bile alamıyorum randevu diyorum hala kabul etmezler diyor. Bölümün veznesi ayrı doktoru ayrı konuşuyor... Baktım ben çok stres yapmaya çok dengesizleşmeye başladım özelde arayalım perinatoloji varsa uygunsa gidelim dedim randevu aldık yarın gidiyorum bakalım. İkili tarama ve detaylı ultrasonu olduğum hastane ve doktora denk geldim şansıma. Sevmiştim kendisini inşallah iki buçuk aylık süreci güzelce atlatırızAcilden git ya da gebelik izlemeye git onlar sevk ediyor ve ordan sana randevü verip rutin konttolleri yapıyorlar zaten perinatolojiye kendi içinden sevk ediyorlar diye biliyorum ben gitmiştim normal jinekoloji bölğmğne hamileydim ne zaman geleyim dediğimde beni oraya sevk ettiler orası her hafta randevu yazıyordu özellikle şekeri olanları zaten riskli gebelikten takip ediyorlar bence yine de zaten her testi yapıyorlar o bölmlerin kan verme yerleri bile farklı oluyor imkanları çok rahat iki öncekş gebeliğimde gitmiştim bu sefer gitmedim gitsem yine orda takip edilirdim ama bu gebelikte ihtiyacım olmadı çok şkr şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?