2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İlk verilende açlık 94 50mg de de 140 çıkmıştı 100mg yükleme yaptırdı. O da;
açlık 87
1. Saat=198
2.saat=155
3.saat=147
Normalde kontrole gittiğim doktor beni çok korkuttu enfeksiyon olduğundan ve ailemde şeker geçmişi olduğundan bana direk artık bakamayacağını perinatolojiye yani riskli gebe bölümüne geçirildiğimi artık o bölümden bir doktora görünmemi söyledi. Biraz sıkıntılı bir arama süreci geçirdikten sonra özel bir hastaneden randevu aldım yarın gideceğim yazarım dediklerini buraya da.

Sizin değerleriniz benim ölçümde görülen referans aralığının üzerinde değil mesela, benim tabloda 1. Saat 180, 2. Saat 154 yazıyor üst sınır olarak
zaten bnmki sınırda 153 olan.. yinede en üst sınıra yakın değerler. ama kendimi takip ediyorum şeker ölçüm cihazıyla. direk beyaz ekmeği kesin inanılmaz farkı var öyle söyliyim . beyaz unla ilgili herşey. zaten gerekeni söylüyeceklerdir.

Teşekkür ederim, benim de ailemde şeker var, hakkımzda hayırlısı..

Beyaz ekmek yemiyordum ama pasta börek çok yedim. Çok teşekkürler bilgilerinizi paylaştığınız için, bundan sonra doktor ne derse harfi harfine uyacağım, inşallah düzelir

Bende geçenki gebeliğimde değişmiştim istanbulda ikili ve detaylıya gidip burda normal bir doktora gidiyordum çok kalabalıktı yakındaki hastaneye uni doktoru gelmişti bıraktım o doktoru ona başladım 26-27 haftalar arasındaydım gittiğim doktor gayet iyi baktı birde sona dogru randevuler sıklaştığı için samimiyet yakınlık alışmada sağlanmış oluyor son iki ayda iki haftaya sonra tek haftaya düşyor randevular değişecek kişiler için çok sorun olmaz daha çok randevu var

Gecmıs olsun neden öksürük tutuyor, reflü, alerji yada baska bisey mi var? Son haftalarda mide baskısından bende cok kusuyorum hatta antibiyotik de cok kusturuyo ama baska bir nedeni olmalı sizin dr danıstınız mı
Bronjektazi hastasıyım bazen öksürük tutabiliyor henüz danışmadım haftaya doktor randevum ozaman sorayım dedim

Hepimizin titresim oluyormus anladigim kadariyla, yok yere uzmeyelim kendimizi birbirimize yorum yaparken cok dikkatli olmamiz lazim, sonucta isin uzmani degiliz.

50 lik yukleme mi yapildi? Kac cikti degeriniz? (Degerlerinizi sonradan gordum). Doktor bana 50lik yuksek cikarsa 75lik yukleyecegiz demisti. Endise etmeyin hemen. Once diyetle cozulebilir. Olmazsa ilac verebilirler diye biliyorum.

Ben bugun seker yüklemesi yaptırdım ya karnım toktu hatta çikolata da yemiştim az bişey çünkü muayene icin gittim ben, doktor yapalim dedi tokum dediğim halde sorun olmaz dedi ve hic kan almadan ilk önce içecek verdiler ondan 1 saat sonra kan aldılar ama sizlerin öncesinde de kan alınmış benimkinde bi hata mi oldu acaba? Bilen varmı

50 lik yukleme mi yapildi? Kac cikti degeriniz? (Degerlerinizi sonradan gordum). Doktor bana 50lik yuksek cikarsa 75lik yukleyecegiz demisti. Endise etmeyin hemen. Once diyetle cozulebilir. Olmazsa ilac verebilirler diye biliyorum.
75 lik yapıldı, doktorumla telefonda görüştük, öncelikle diyet verilecek, takip edilecek, eğer değerler sıkıntılı olmaya devam ederse insülin olabilirmiş. Ama şu an direkt insüline başlatmıyor.

Ben aç gittim ve tüm işlemler bitene kadar aç kalmamı söylediler(arada glikoz içeceği içtim sadece) üç kere kan, bir kere de idrar alındı. Ama doktorunuz öyle dediyse belki bir bildiği vardır.

Benim evim çok serin tam yazlık ev iştahımda azalma olmadı dediğin gibi sıcaklardan olmuştur yazları tatildeyken benim de iştahım azalırdı hep sen yine de sık sık ve az az yemeye çalış moralini bozma canım moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…