2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben aç gittim ve tüm işlemler bitene kadar aç kalmamı söylediler(arada glikoz içeceği içtim sadece) üç kere kan, bir kere de idrar alındı. Ama doktorunuz öyle dediyse belki bir bildiği vardır.
Bazı doktorlarin tok yaptığını okumustum burdan da tek kan almalaro garibime gitti. Koca hastane yani böyle bi hata yapmış olamazlar heralde

Kızlar günaydın. Benim sezaryen olacağım kesin. Hastanede gecelik giymek zorunda mıyız. Pijama giysek rahat edemez miyiz
Öncelikle hayırlı olsun canım herşey istediğin gibi güzel olur inşallah Pijamanın lastikli kısmı göbeğinin üstünde duruyorsa yani bikini çizgisine denk gelmiyorsa lohusa pijamaları öyle oluyor genelde giyebilirsin tabiki gecelikte böyle bir şey olmadığı için bu yüzden geceliği öneriyorlar daha çok

Eşin haklı canım ben 7 aydır hamile olduğumu öğrendiğimden beri milyon tane video izledim yazı okudum ilk defa burda duydum öyle bir şey olduğuna inanmıyorum bebek büyüdüğü için vuruşları hareketleri daha kuvvetli bu yüzden titretiyor ben kaç kez gözümle şahit oldum bebeğim vurduğunda beni bile oynatıyor titriyorum aklınıza kötü şeyler getirip kendinizi sitrese sokmayın boştan yere bebişe yazık moral motivasyon çok önemli hamilelikte tabiki benim de bu süreçte kafama taktığım çok şey oldu ama hep kendimi telkin edip pozitif düşünmeye çalıştım ben üzülünce bebeğim de üzülüyor diye düşünerek hep güzel hayaller kuruyorum kafama bir şey taktığımda oyalanacak bir şeyler buluyorum kendime

Bazı doktorlarin tok yaptığını okumustum burdan da tek kan almalaro garibime gitti. Koca hastane yani böyle bi hata yapmış olamazlar heralde
Ben de tok yaptırdım hatta doktora özellikle sordum aç olması gerekmiyor mu diye doktorum sorun olmaz dedi 50 mg lık glukozlu içecek içirdiler 10 dakikada tamamını içmiş olman gerekiyor dediler bir saat sonra da bir kez kan alındı 115 çıktı değerim normal dedi doktor

Kaç mg lık içtin ben 50 mg lık içtim tok karnına içtim bir saat sonra kan aldılar sonucum 115 çıktı doktorum normal dedi sınır 140 mış internette bakmıştım

Aa ben de esencan hastanesinde salim beye detaylı ultrasona gittim, şeker bi insan. Memnun kaldım detaylıca anlattı her şeyi. O perinatologmuş. Siz de düşünebilirsiniz. Rafet beyi bilmiyorum. Doğum için kadın doktorda daha rahat ederim diye düşündüğümden pek bakmadım ama siz yine de doğum fiyatını vs öğrenirseniz paylaşırsanız sevinirim.
Amin amin inşallah vakti zamanı gelince sağlıkla kucağımızda olurlar. Çok teşekkür ederim

Benim de aynı şekilde oldu canım muayene olmaya gittiğimde yapıldı doktora özellikle sordum aç olmak gerekmiyor mu diye sorun olmaz dedi ve aynen senin gibi içecekten bir saat sonra kan aldılar öncesinde almadılar hata yoktur

Ben sabah kahvaltı yapmıştım ama çikolata, bal, reçel gibi tatlı şeyler yemedim. 3-4 saat geçtikten sonra şeker yüklemesi yapıldı. Öncesinde kan almadı, gerek görmedi sanırım. Sadece yüklemeden sonra kan ve idrar verdim.

Çok gecmis olsun, sukur ki önemli bir sey cikmamis. Insallah kapanir dogana kadar.
Hareketli olmasi ayni benim kiz yerinde durmuyor masallah . Ben hareketli cocuk istiyordum , babasi hareketli cocuklari cok kiniyor ve dayanamiyor Ben de habire tekme yiyorum senin gibi çok tatli ya

Hah iyi bari herkes öncesi sonrasi bisuru deger yazınca bi şaşırdım niye böyle oldu diye tecrubesizlik iste herşeyi burdan öğreniyorum

Ben cikolata bile yemiştim söyledim ama önemsemedi cok ilginc neyse sorun yok sanırım

Arkadaşlar merhaba, 28.haftalığım son günlerde belimin arkası sağ tarafım ağrıyor. toplam 5,5 kilo aldım aşırı kilo alımım da yok bence ama özellikle otururken uzanırken çok ağrıyor, içten bir ağrı. Böyle olan var mı doktora sordunuz mu yada iyi gelen bir şey oldu mu? Ben de ctesi soracağım inş doktora

Benimde genelde sol tarafım ağırıyor hatta bacağıma vuruyor ağrısı bazen bir anda topallıyorum. Doktora söyledim kas gevşetici krem vs kullanabilir miyim diye direk plates yap dedi. Ben magnezyum eksikliği falandır diye düşündüm ama başka hiçbir yerimde ağrı olmayınca gerek duymadı. Ayrıca son zamanlarda sol arka tarafımda göğüs kafesimin kemiği ağrıyor 5 dk ayakta durup iş yapamıyorum mutfakta falan. Artık vücudun denge yeri değişiyor karnımız büyüyor baskı yapıyor diye pek önemsemiyorum bende 7 kilo aldım ama şuan bence kilodan çok karnımızın büyüyüp baskı oluşturması etkili diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim tabi.

O gügüs kafesi ağrısı dengeyle alakalı değil h sonu kontrolde öğrendim.bebişlerin ayakları bizim diyafram ve cigerlere baskı yapıyor o ağrı batma hissi ondan nefes almak işkence oluyor ancak geriye meyilli uzanınca biraz hafifliyor. Bende 29. Haftadayım 8 kg aldım ama kilo değil işte direk bebek şekliyle alakalı

Peki göbek deliğinde sancı acı gibi hafif şeyler hissedeniniz var mı hanımlar delik çıkıntı olmaya başladı ve normal sanırım ama bu hafif acı hissini sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…