2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O da olabilir tabiki hiç onu düşünmedim ama benim sanki net kemiğim acıyor dokununca bile canım yanıyordu belkide sizin dediginiz gibidir ayırt edememiş olabilirim. Evet kilodan ziyade bebeğin durusu ve dengemizin bozulması, duruşumuzun bozulması etkili oluyor. Ben yanlış yazmışım 5 kilo aldım 7 demişim allah söyletti

Peki göbek deliğinde sancı acı gibi hafif şeyler hissedeniniz var mı hanımlar delik çıkıntı olmaya başladı ve normal sanırım ama bu hafif acı hissini sevmedim
Bu bende ilk zamanlarda oluyordu sanki iğne batıyor gibiydi. Doktora söylediğimde şuan bebeğin oraya baskı yapması çok zor gaz sancısı olabilir demişti. Bence şu sıralar bebek baskı yaptığı için olabilir tam zamanları

Hımm yani yine sabretcez sıcak soğuk bir müdahale yapmıyoruz

Merhaba benim sonuclarim su sekildeydi:
Açlık: 90
1. Saat tokluk: 223
2. Saat tokluk:177
Bu sonuçlarla endokrine ve diyetisyene yonlendirildim. 1 hafta boyunca günde 3 öğün açlık ve tokluk şeker ölçümü yapıp kayıt altına aldım.( Diyete cogunkukla uymadigim için bazı değerlerim 140-150 gibi çıktı).
Dr dediki, bu hafta diyete gerçekten uyarak tekrar ölçum yap, yine 140 I geçersen insulin baslicaz dedi. Bende korkumdan 3 gündür diyete harfi harfine uyuyorum(özellikle hiç karbonhidrat yemiyorum, ekmek bile), değerler çok normal cikiyor

Çok teşekkürler bilgiler için. Peki bebeğinizin gelişimi haftasından ilerde mi? Benim 20. haftada haftasıyla uyumluydu, bugün yani şeker teşhisi konulan gün bir hafta ilerde çıktı. Suyu fazla değil ama normal.

Canim benim cok tesekkur ederim
Insan evhamlaniyor iste
Benim ilk cocuk cok zor oldu ya 5 sene ugrastim onun icin
Dogduktan sonra bile ruyamda yanlislik olmus aliyoriz cocugu bu baskasinin dedikleri ruyalar gorurdum

Kızlar ya bir konuda çok kararsızım bu zamana kadar saçımı hep uzun kullandım sadece 2 sene önce omzuma kadar kestirdim o halini de çok beğeniyorum. Suan saçım uzun ve ombreli doğumdan sonra yine omzuma kadar kestirip ombre yaptırmak istiyorum ama uzun saçlarımı özlerim diye de korkuyorum sizce doğumdan sonra uzun saç zor olur mu siz neler düşünüyorsunuz kendiniz için. Ablam biraz gözümü korkuttu çocuktan sonra yıkanmaya bile zamanın olmuyor uzun saç zor olur vs diye

Saçını uzatamayan bir insan olarak, uzun hele ki ombreli saçları hep çok begenmisimdir. Şahsi fikrim banyo yapmamız zor olacaksa kısa saç da aynı, uzun saç da. Kestirmesi kolay ama, uzaması çok zor. Bu banyo mevzusunda benim de gözümü korkutan bir arkadaşım var. Saçlarını şimdiden yağlanmaya hazırla diye dalga geçiyor. Ancak ben eşimin bu konuda bana destek olacağını düşünüyorum. Yani kızımızı 15 dk kucağında tutar sonuçta ve ben o sırada banyomu ederim. Kıymayın uzun ve ombreli saçlarınıza

Uzun saçı çok seviyorum .. elbette her şey için zor olacak kendi zamanımızı ona ayıracağız çoğu zaman haklı Ve çevremde de doğumdan sonra saçını kestiren çok anne görüyorum artık zorluktan mı lohusalık psikolojisinden mi bilmiyorum Ama ben vazgeçemem gibi uzundan ya

Yok canım yaa. Zor falan değil. Düzenini oturursan herşeye zamanın kalır Ani karar verme bence

Yaaaa gerçekten ciğerim yandı şuan şu mesaja ben aslında banyo olayından pek korkmuyorum çünkü kısa da olsa uzun da olsa yarım saat duruyorum sadece kışın saçımı kurutmak ve eğer bir yere gideceksem düzleştirmek beni çok yoruyor birazda kısa saç hevesim var. Kestiğimde niye kestirdim diye üzülüyorum o da ayrı bir şey zaten sanırım sadece uçlarından kestirip eskisinden bir tık daha yoğun bir ombreyle devam edeceğim. Şu sekilde

Eklentiler

• 20200512_170711.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 42
Bende hiç kıyamıyorum ama sanki canım çekiyor kısa saçı bende düğünden sonra biraz kestirdim ablam diyor bütün evlenen saçını kestiriyor yeni gelin psikolojisi mi bu belki de lohusa psikolojisi olabilir ya her şey mübah o dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…