- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #19.881
Benim her yürüdüğümde oluyor canım. Hatta şuan oturuyorum şuan bile oluyor ben artık normal karşılıyorum inşallah öyledirKızlar yürüyüş esnasında bebek karnınıza dayanıyor mu? Böyle dayanma toplanma gibi bir his kasıklarımda gibi oluyor yürüyüşte
Bende de benzeri var kalça kemiğime ağrıdan ziyade acıma gibi birşey var yürrken çok zorlanıyorum bugün altıdan ona kadar uyumuşum uyanmadan tek tarafıma ağırlık bir tarafıma yığılmış ve ağrı ile uyandım gün boyu var yürğdükçe açıyor artık uzandımı kendimi kaldırırken bile rahım askıları acıyor oturarak uyumayı düşünüyorum koltukta ilerleyen zamanlarda normalde çok sık uyanırım ama bugün hem uyanmamışım hemde çok uyumuşumArkadaşlar merhaba, 28.haftalığım son günlerde belimin arkası sağ tarafım ağrıyor. toplam 5,5 kilo aldım aşırı kilo alımım da yok bence ama özellikle otururken uzanırken çok ağrıyor, içten bir ağrı. Böyle olan var mı doktora sordunuz mu yada iyi gelen bir şey oldu mu? Ben de ctesi soracağım inş doktora
Bekle derim şanki saçlar vitaminlerle hormonlarla ekstra daha iyi oluyor benim gebeliklerimde öyle doğum sonrası o kadar uzar mı o formda kalır mı bilinmez birde bu bebekke alakalı bir durum bebeği bekle gerçekten tüm vaktini alıyorsa kesersinKızlar ya bir konuda çok kararsızımbu zamana kadar saçımı hep uzun kullandım sadece 2 sene önce omzuma kadar kestirdim o halini de çok beğeniyorum. Suan saçım uzun ve ombreli doğumdan sonra yine omzuma kadar kestirip ombre yaptırmak istiyorum ama uzun saçlarımı özlerim diye de korkuyorum sizce doğumdan sonra uzun saç zor olur mu siz neler düşünüyorsunuz kendiniz için. Ablam biraz gözümü korkuttu çocuktan sonra yıkanmaya bile zamanın olmuyor uzun saç zor olur vs diye
Teşekkür ederim sanırım bekleyeceğim sonradan pişman olmak daha kötü olurBekle derim şanki saçlar vitaminlerle hormonlarla ekstra daha iyi oluyor benim gebeliklerimde öyle doğum sonrası o kadar uzar mı o formda kalır mı bilinmez birde bu bebekke alakalı bir durum bebeği bekle gerçekten tüm vaktini alıyorsa kesersin
Evet yuruyunce yorulunca karnim kasiliyor, sertlesiyor genellikleKızlar yürüyüş esnasında bebek karnınıza dayanıyor mu? Böyle dayanma toplanma gibi bir his kasıklarımda gibi oluyor yürüyüşte
Ben kısa seviyom öyle kullanıyorum kuaför sennmsaçın kadar kolay bir saç yok kendinden şekil alır taramaya bile gerek yok ama ben saçımı uzatmıyorum düzleştirme yada şekil verme gibi zaman alan şeylerim yok saçım çok kolay ama bazılarının saçı gerçekten zor ev arkadaşımdan görmştğm altıda kalkıp saçını yapanTeşekkür ederim sanırım bekleyeceğim sonradan pişman olmak daha kötü olur
Aslında çok zor bir saçım yok çok kolay düzleşir ve bozulmaz sadece kuru bir yapısı var. Bende düzlestirmeyi sekil vermeyi falan uzun zamandır bıraktım bazen canım isteyince yapıyorum. Sürekli uzun kullandigim için alıştım heralde bende zor gelmiyor sadece bebekle olunca acaba zorlanır miyim diye düşündüm ya da belki kestirmek istediğim için kendime bahane aradımBen kısa seviyom öyle kullanıyorum kuaför sennmsaçın kadar kolay bir saç yok kendinden şekil alır taramaya bile gerek yok ama ben saçımı uzatmıyorum düzleştirme yada şekil verme gibi zaman alan şeylerim yok saçım çok kolay ama bazılarının saçı gerçekten zor ev arkadaşımdan görmştğm altıda kalkıp saçını yapanvalla ben uykum için vaZgeçmem birşeyden alkahtan öyle bir durumum yok tabi normalde çok zaman alan saçın varsa bilemem ama vitamin bakımla düzeltilir düzleştirmeye gerekte kalmayabilir
İnşAllah kapanır canımÇok gecmis olsun, sukur ki önemli bir sey cikmamis. Insallah kapanir dogana kadar.
Hareketli olmasi ayni benim kizyerinde durmuyor masallah . Ben hareketli cocuk istiyordum , babasi hareketli cocuklari cok kiniyor ve dayanamiyor Ben de habire tekme yiyorum senin gibi çok tatli ya
Aynen aynen duruyorum bende mecbur bi anda ..O durum bende de var canım. Kaşıklarım ağırlaşıyor birden yürüyemiyorum bu yüzden
Sen yine de şimdiden yapma bir şeyBende hiç kıyamıyorum ama sanki canım çekiyor kısa saçıbende düğünden sonra biraz kestirdim ablam diyor bütün evlenen saçını kestiriyor yeni gelin psikolojisi mi bu belki de lohusa psikolojisi olabilir ya her şey mübah o dönemde
ahahh inşallahBenim her yürüdüğümde oluyor canım. Hatta şuan oturuyorum şuan bile oluyor ben artık normal karşılıyorum inşallah öyledir
Ben doktoruma sordum memleketim üç saatlik bir mesafede .. hiç sorun değil yakın zaten kendi aracınızla arada molalarla gidebilirsin dedi .. ama üç hafta önce filan sormuştum ben canım..Kızlar yaa biz cumartesi günü 5 günlüğüne ufak Bi tatile çıkmayı düşünüyoruz. Hani gideceğimiz yol 3 saatlik acaba sıkıntı olur mu bir de denize girsem azıcık. Gerçi yarın doktora soracağım ama yine size de sormak istedim
Evet çok sert oluyor.. demek ki normal yaEvet yuruyunce yorulunca karnim kasiliyor, sertlesiyor genellikle
Anlıyorum canım benim de 13 yıl sonra olumsuz 4 tüp bebek tedavisinden sonra ikinci evliliğimde oldu bebeğim inan benim hayattaki en kıymetli şeyim şuan Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanim benim cok tesekkur ederim
Insan evhamlaniyor iste
Benim ilk cocuk cok zor oldu ya 5 sene ugrastim onun icin
Dogduktan sonra bile ruyamda yanlislik olmus aliyoriz cocugu bu baskasinin dedikleri ruyalar gorurdum
Yıkanmak olayı değil de doğum sonrasi çok döküldüğü için kestirmistim ben uzun saçlarımıKızlar ya bir konuda çok kararsızımbu zamana kadar saçımı hep uzun kullandım sadece 2 sene önce omzuma kadar kestirdim o halini de çok beğeniyorum. Suan saçım uzun ve ombreli doğumdan sonra yine omzuma kadar kestirip ombre yaptırmak istiyorum ama uzun saçlarımı özlerim diye de korkuyorum sizce doğumdan sonra uzun saç zor olur mu siz neler düşünüyorsunuz kendiniz için. Ablam biraz gözümü korkuttu çocuktan sonra yıkanmaya bile zamanın olmuyor uzun saç zor olur vs diye
Canım birkaç gün önce doktoruma sordum bende gidebilir miyim diye o da nereye ve nasıl gittiğin önemli dedi. Eski bir arabayla dağ yoluna çıkmıyorsan sorun yok dediKızlar yaa biz cumartesi günü 5 günlüğüne ufak Bi tatile çıkmayı düşünüyoruz. Hani gideceğimiz yol 3 saatlik acaba sıkıntı olur mu bir de denize girsem azıcık. Gerçi yarın doktora soracağım ama yine size de sormak istedim
Benim doktorum sakınca görmemişti havuza girme denize girebilirsin demişti seninki ne der bakalım yol da uzun değilmiş zatenKızlar yaa biz cumartesi günü 5 günlüğüne ufak Bi tatile çıkmayı düşünüyoruz. Hani gideceğimiz yol 3 saatlik acaba sıkıntı olur mu bir de denize girsem azıcık. Gerçi yarın doktora soracağım ama yine size de sormak istedim
Evet evet kesinlikle bebeğin de büyük etkisi var inşallah sakin bir bebeğim olurYıkanmak olayı değil de doğum sonrasi çok döküldüğü için kestirmistim ben uzun saçlarımıyine doğum sonrası kestirmeyi düşünüyorum. çocuğuma tek başıma baktım ama banyo yapmaya vaktim hep oldu. Sanırım çocukla alakalı bir durum canım
Kestirme, kestirmeYaaaa gerçekten ciğerim yandı şuan şu mesajaben aslında banyo olayından pek korkmuyorum çünkü kısa da olsa uzun da olsa yarım saat duruyorum sadece kışın saçımı kurutmak ve eğer bir yere gideceksem düzleştirmek beni çok yoruyor birazda kısa saç hevesim var. Kestiğimde niye kestirdim diye üzülüyorum o da ayrı bir şey zaten sanırım sadece uçlarından kestirip eskisinden bir tık daha yoğun bir ombreyle devam edeceğim. Şu sekilde
Kızlar yaa biz cumartesi günü 5 günlüğüne ufak Bi tatile çıkmayı düşünüyoruz. Hani gideceğimiz yol 3 saatlik acaba sıkıntı olur mu bir de denize girsem azıcık. Gerçi yarın doktora soracağım ama yine size de sormak istedim
Görsel benim suanki saçım tabi 1 sene gecti bu hâlinden sonra haliyle biraz uzamıstı düğünümden sonra kestirdim biraz ve boyası yıprandıKestirme, kestirmegörsel çok güzel. Alışırız çocuklu düzene de. Gece yıkar, kurutur, sabah da duzlestirirsin
Yok yok tamamen hormonlar. Hormonların etkisi azaldıkça şimdi gurlesen parlayan saçlar eski formuna dönüyor, 9 ay dokulmeyen tüm saç telleri sanki dökülme yarışına giriyorEvet evet kesinlikle bebeğin de büyük etkisi var inşallah sakin bir bebeğim olurdoğumdan sonra dökülme olayını çok kişiden duydum. Doktora sormadım doğruluğu var mı bilmiyorum ama sanırım demir eksikliği sebebiyle oluyormuş. Doğumdan sonra da demir ilacı kullanmak hem saç dökülmesine engel oluyormuş hemde anne sütünden bebeğe geçtiği için onun demir ihtiyacını karşılıyormus. Tabi ne derece doğru bilemiyorum doktoruma soracağım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?