2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok yok tamamen hormonlar. Hormonların etkisi azaldıkça şimdi gurlesen parlayan saçlar eski formuna dönüyor, 9 ay dokulmeyen tüm saç telleri sanki dökülme yarışına giriyor
Ayyy insallah benim de cok dökülmez ya normalde de avuç avuç dökülen sacim vardı şuan durdu neredeyse. Benimde şuan çok dolgun bakalım doğumdan sonra ne olacak

Bence de kestirme. Çok zorlanirsan kestirirsin. Hem kuaför yeni saç felan lohusa morali olur belki

Bence de kestirme. Çok zorlanirsan kestirirsin. Hem kuaför yeni saç felan lohusa morali olur belki
Inşallah bir anlık gaflete düşmem zaten sonradan çok üzülüyorum. Hem dediğin gibi baktım çok bunaldim moral olmuş olur

Kızlar merhaba, ateş ölçer aldınız mı? Önerebileceğiniz bir marka model var mı? Fiyatlar çok değişken ne alsam bilemedim açıkçası

Kızlar merhaba, ateş ölçer aldınız mı? Önerebileceğiniz bir marka model var mı? Fiyatlar çok değişken ne alsam bilemedim açıkçası
Ben Hepsiburada dan temassız alacaktım baktım ki civil de de aynı tip farklı marka ama aynı fiyata var.ordan aldım en azından faturalı ve garantili. Ters durumda gideceği yer belli. 180 falandı sanırım.

İlk kızımdan medisana alından ve kulaktan Ateş ölçer kullanıyorum 4 senedir memnunum. Bir de temassız modeller var. Çocuk uyurken ölçmek daha kolay olabilir. Burda kullanan arkadaşlar varsa belki fikir verir. Biz o dönem baktığımızda düşük ölçüyor yorumları nedeni ile almamıştık ama kullanan birinden doğruluğunu duymak daha iyi olur.

Ben babyjemin bakım setini almıştım içinde ateş ölçerde var klasik koltuk altından ölçen. Kendimde test ettim şuan için iyi ama eğer beğenmezsem yeni bir tane almayı düşünüyorum.

Ben koltuk altından ölçen ateş ölçerden aldım. Bebeğin ateşini ölçerken en doğru sonucu onların verdiğini okudum bir yerde. Ilk başta onu kullanıcam, sonra zorlanirsam temassız ölçenlerden almayı planlıyorum.

Inşallah bir anlık gaflete düşmem zaten sonradan çok üzülüyorum. Hem dediğin gibi baktım çok bunaldim moral olmuş olur
Kuaföre gitmeyi düşününce haber ver, ben elimden geleni yaparım seni vazgeçirmek için Benim saçlarım yavaş uzuyor, kestirip kestirip pişman oluyorum. Öyle olunca da uzamıyor. O yüzden uzun saçlara hiç kıyamıyorum

Hahahah çok teşekkür ederim ya valla bende fotoğraflarımı görünce hiç kıyamıyorum ama arada boyle esiyor işte evet ya hem yavaş uzaması insani yoruyor hem de kestirip pişman olmak

Canim bende de öyle oluyor hareket etmeyince panikliyorum. Insan alisiyor surekli tekme yemeye

Niye banyo yapmak vaktini alsin ki
Zaten dogunca bebekler 1 ay kadar falan devamli uyuyolar sonra da gun icinde duzenli uykulari oluyor
Butun islerini o zaman araliklarinda yaparsin

Kızlar bir sorum var ben son zamanlarda tek ayağımın üzerine basınca vajinada oluşan baskı aşırı şiddetli oluyor ve bu çok canımı acıtıyor tayt filan giyerken ayakta giyemiyorum artık. bu kadar fazla baskı hisseden var mı yarın randevum var doktora da sorucam özellikle akşamları normal yürürken bile değişik bir baskı var ama can acıtan birşey. sanki azıcık zorlasam çıkacak gibi Allah korusun

Niye banyo yapmak vaktini alsin ki
Zaten dogunca bebekler 1 ay kadar falan devamli uyuyolar sonra da gun icinde duzenli uykulari oluyor
Butun islerini o zaman araliklarinda yaparsin
Bende hep öyle düşünüyorum ama nedense etrafım da çocuğu olanlar hep böyle söylüyor. Ablam bile olsa bu tarz şeylere kızıyorum aslında sadece göz korkutmak. Tek düşündüğüm şey saçımı kurutmak zulüm geliyor vaktimi de alıyor bir de bir yanım kestirmek istediği için bahane arıyor

Alından ölçer
Kulaktan ölçer
Temassız ölçer
Inanin bana oglumda evde en az 5 tane ates olcer vardi ve zamanla hicbirinden de memnun kalmadim
Klasik yontem koltukaltindan olcen her eczane de olan ucuz siradan ates olcer hala da onu kullanirim resmen digerleri hep çöp

Hiç o kadar baskın bir ağrı yasamadim ama şu sanki çıkacak durumu banada oluyor bazen. Doktoruma da söyledim hareketleri çok aşağıda oluyor bazen sanki ayağını falan çıkaracak gibi dedim çok normal şuan ayakları aşağıda dedi baskı yapıyormuş. Bende bir şey giyerken falan zorlaniyorum eğilirken acı hissediyorum ama onun haricinde pek bir sorun yok henüz.

Benim saclarimda uzun hatta hayatimda ilk defa bukadr uzun kullaniyorum kestirmedim kiyamadim sari boyuyorum hep ama hamileligimde boyamadim dogumdan sonra nasipse bende ombre istiyorum kisaltmayida dusunmuyorum zor olur biraz ama aziick bakimlanmak hakkimiz bence baktim olmuuo kestirirm azcik napalim

Teşekkür ederim ateş ölçer yorumlarınız için, ben de o zaman koltuk altından ölçen basit bisey alayım sonra gerekirse temassız alırım :)

Evet ya bencede en iyisi önce bekleyip uzun haliyle denemek sonra baktık olmuyor kestiririz bir yanım kısa saç istiyor ama bir yanım da uzun saçlı birini görünce kahrolursun diyor

Evet ya bencede en iyisi önce bekleyip uzun haliyle denemek sonra baktık olmuyor kestiririz bir yanım kısa saç istiyor ama bir yanım da uzun saçlı birini görünce kahrolursun diyor
Ben o hatayi yillardir yapiyorum uzun istiyorum sonra esiyo bana degsiiklik olsun diye kestiriyorum sonra pisman oluyorum en guzeli kararimzdan donmeyelim pisman da olmayalim uzun sac candir bosver duzlestrmedende kullaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…