• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Loshinon düzgün yazamadım ama anne memesine en yakını oymuş biberon olarak kullanacaksanız onu alın diperlerinden emmek daha kolay oluyor ve bebek memeyi reddediyor mrmeden çekmesi güç geliyor emzik bilmiyorum çok dikkat etmedim bir tane almıştım ama vermedim diyebilirim
Bir araştırayım ozamannonu tskler 😊😘😘

Içın rahatlayacaksa bizim binanın catisinda baz istasyonu var. Bitişik binanın catisindada başka bir firmanınki var. Kızım normal doğdu buda şimdilik normal görünüyor 😂
Aa hadi ya bizim de biraz uzağımızda yüksek gerilim hattı var 😊cok başvurdum ama kaldırmadılar 😏inşallah bisey olmaz . Ya herşey kader kısmet bazen sakınan göze çöp bakıyor. Akışına bırakmak lazım

Aa hadi ya bizim de biraz uzağımızda yüksek gerilim hattı var 😊cok başvurdum ama kaldırmadılar 😏inşallah bisey olmaz . Ya herşey kader kısmet bazen sakınan göze çöp bakıyor. Akışına bırakmak lazım
Evet elde değil ama çok evham yapmamak en iyisi. Tek tek arastiracak olsak neler neler çıkar.

Hayırlı olsun. Ben neredeyse 1.5 aydır evdeyim, raporluydum. Normalde çalışma hayatını seven biriyim, uzun süre izin bile kullanmazdım. Ama hamilelikte stresten uzak bir ev yaşantısı bana çok iyi geldi. Inşallah size de çok iyi gelir. Özellikle bu dönemde evde daha korunaklı hissediyor insan hem kendini, hem bebeğini.
Teşekkür ederim kesinlikle işimi çok seviyorum bugün bile iş güç derken yine öğle molasında çıkabildim kurumdan 😊 ama dediğiniz gibi trafik ve iş stresi yaşadığımda kendi üzülmemden çok bebeğime yaşattığım stres beni üzüyordu. Şimdi sabah yürüyüş yapıp bebeğimle konuşarak geciricem inşallah günlerimi 😊

Aldığım süt pompasını denedim ve sağ göğsümden iki damla sarımtırak sıvı geldi. Süt müydü bilmiyorum ama çok duygulandım 🥰
Vücudumuz bebişe hazırlanıyor 😍 geçen benden de su geldi göğsümden. Ama bunları sıkmayın diyorlar, doğumu başlatma riski oluyormus aklımızda bulunsun🙏🏼

Aldığım süt pompasını denedim ve sağ göğsümden iki damla sarımtırak sıvı geldi. Süt müydü bilmiyorum ama çok duygulandım 🥰
Zaten ilk başta beyaz renkli süt gelmiyor kolostrum sutu geliyor sarımtırak 😍 2 3 güne beyazlasiyor sizinde ilk besindir süt bezleri calismaya başlamış👍 bol bol sutumuz olur ins

Kızlar size naçizane çok beğendiğim biberon görseli bırakmak istiyorum. Uygun fiyatlı 2 ürün. Ben biberon vermek istemiyorum ama yine de elimde olsun diye bugün ikili bir set aldım. E bebekte kendi markaları olan baby plus fiyatı 20 tl. Uç kısmı gayet yumuşak ve küçük bir sekli var, alt kısmı cam. Bir de wee marka almistim daha cinsiyeti öğrenmeden o ilk hevesle minicik bir sey onunda ucu ayni baby plus gibi küçük ve yumusak. Bunun alt kısmı plastikmiş o heyecanla alırken dikkat etmemişim. Bir de şampuan olarak yine e bebek baby me olanı aldım içeriği temiz, yıldız ürünler listesindeydi bir mühendisin sayfasında. Eğer uygun fiyatlı olsun diyen varsa ben denemek için şimdilik bunları seçtim. Eki Görüntüle 2851334 Eki Görüntüle 2851335 Eki Görüntüle 2851336 Eki Görüntüle 2851337 Eki Görüntüle 2851339
Wee marka olan suluk gibi görünüyor onu 6. Aydan sonra su verirken kullanabilirsin. Diğerleri için de hayırlı olsun güle güle kullanın

Ben de 23+3 üm ve bu 4 haftalık süreçte yine 2 kilo aldım, toplamda 5 etti. Normal yeme içmeme devam ediyorum, doyacak kadar pilav da makarna da yiyorum, arada tatlı da. Ama gerçekten 5 kilo alacak kadar yediğimi düşünmüyorum. Süreç böyle galiba ya vücut kilo almaya daha meyilli hale geliyor sanırım 🤷🏻‍♀️ Belki bir beslenme uzmanına danışabilirsiniz.
Yavrucum bak ben basindan beri hala kusuyorum agzima bisi sokamiyorum 2 kilo almisim dedim doktora nasil olur bu
600gr bebek bebegin suyu ödem şişlik gögüslere süt dolmaya basladi ne bekliyosun ki dedi hic dert etme sen kilolari bak dogumdan hemen sonra nasil verceksin cabucak

Bu arada bu dönem rutin tahlilleri yapalim dedi gizli enfeksiyona karsi idrar tahlili demir b vitamini falan ona gore demir ilaci basliycakmis gerek yoksa mideni agritmaya hic luzum yok dedi
Şeker yuklemesini de açlık şekerine bakalim gerek gorursek şeker yuklemesi yapariz yoksa vucuda fazla seker yuklemeye gerek yok dedi
Bi ara gidip tahlilleri yaptircam bakalim

Merhaba ilk önce hatırlandıpım için teşekkür ederim, bugün verdim kanı ama yarın çıkıyor sonuç, eczaneden bir tane daha kaset test aldım onda negatif çıktı, bence yok gibi yarın daha netleşir ilk test çift çizgi ikinci tek yani kanama falanda yok daha, yarın netleşir ama dediğim gibi yoktur bence, ben zaten şaşırmıştım beklemediğim bişeydi şimdi, ilerleyen zamanda Rabbim sağlıklı hayırlısını versin inşallah
Sizinkiler de sağ salim büyüsünler inşallah sağlıkla hayırla kavuşun🤲
hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤️

Hamileler icin 24 32 hafta arasi verilen idari izin hala devam ediyor mu bilgisi olan var mi ? Bir de 23.hafta doldugunda mi aliniyor 24. Hafta doldugunda mi ??

Teşekkür ederim. Benimde haftasonuna kadar ayrılmam gerek 8. sınıfların kursu başlayacağı için. Okula gidip risk almak istemiyorum. 32. Haftam tatile denk gelecek zaten. İnşallah 24. Hafta idari izni kalkmaz 1 Haziran'da.
İzin alabiliyor muyuz su an gecerli mi ? 23.dolunca mi aliniyor?

Benim iş ortamım çok riskli o yüzden 23.haftamda senelik izin kullanıyorum şimdilik işten kurtulmak tek isteğim biryerlere gitmeyi düşünmüyorum zaten idari izinde ayrılmamak gerekiyor eve kapanmayı düşünüyorum 24. Hafta belgesi ile dilekçe yazıp veriyorsun. Ve 32.haftada çalışamaz raporunu götürüyorsun hatta ben dogumdan sonrayı hesaplıyıp aradaki kısma senelik izin yazdırıp onun evrakınıda ve ücretsiz izne ayrılmak istediğim dilekçeyide hazırlayıp veriyorum 32.hafta raporunu götürünce veririm inş gidip gelme olmaması için
23. Hafta bittiginde dimi. 23+0 da alabiliyor muyuz ?

24 dolunca alınıyor bende haftaya alıcam ama acayip tırsıyorum iptal olur diye moralim bozuk bekliyorum.-inşallah korktuğumuz başımıza gelmez

Dikkat etmezsen her haftaya bir kilo yaz bence 😂 bence öyle oluyor bu haftalardan sonra kilo slmamak mucize gibi her üç aya üç kilo veriyorlar ama hiç gerçek olmuyor bende öyle en azından
Hahahaha bu da olabilir tabii😂 şimdi ilk çocuğum ya öyle havadan havadan konuşuyorum 6 kilo diye bir bakmışım 16 kilo olmuş o niye olmasın 😂😂

Vücudumuz bebişe hazırlanıyor 😍 geçen benden de su geldi göğsümden. Ama bunları sıkmayın diyorlar, doğumu başlatma riski oluyormus aklımızda bulunsun🙏🏼
Ayyy korktum şimdi heves edince dayanamadım 🤦🏼‍♀️Ne büyük bir mucize cinsiyet belli olmadan önce de rüyamda iki kez kızımı emzirirken görmüştüm kendimi o kadar gerçekti o kadar güzeldi ki sabırsızlanıyorum 😊😍😍
Zaten ilk başta beyaz renkli süt gelmiyor kolostrum sutu geliyor sarımtırak 😍 2 3 güne beyazlasiyor sizinde ilk besindir süt bezleri calismaya başlamış👍 bol bol sutumuz olur ins
İnşallah inşallah 😊🥰

Back
X