- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.041
Ben bugün yumurtayı biberon ile verdim kaşıkla 2 kaşık aldı baktım yemiyor sulandırdım verdim biberon ile. Demir eksikliği iştahsızlık yapıyor ben düzenli veremedim. Kızımızın da daha kanına bakılmadı ama bir yaşa kadar denir ihtiyacı çok oluyor diye biliyorum vermek iyi bir şey. Bizim dr her gün avuç içi kadar köfte yiyorsa gerek yok yediremiyorsan ver demişti. Bir de bu devam sütü mamaların içeriği güzel o yüzden endişe etmedim Demir ihtiyacı için.düZensiz de olsa veriyorum çünkü ağlıyor kıyamıyorum. Tükendiğimi hissettiğimde büyüyünce normal yiyecek zaten diye kendimi avutuyorum .Kızlar ek gıda yine reddediyor benimkisi eline veriyorum 2 ağzına götürse 5 aşağı kucağı dökülüyor herşey umarım alışır başka şansım.kalkmadi kasığa ağzını kilitliyor. 11 aylik olüyoruz ayın 7 sinde doktorumuz hala vitamin kanına bakamadı yok şimdi hasta sonra getirin kan icin, (bir sürü kan aliyor bir tek vitaminlere bakmıyor) yok sizin vitamin basılmamış başka.sey icin kan almışız tekrar gelim tekrar falan. Belki de vitaminneksigi var cocuk ta bu iştahsızlık sebepsiz olmamalı
doktorun verdiği nutricia infatrini devam ediyoruz onu içiyor cok.sukur ama.etkisi.olur mu bilemiyorum