- 24 Mayıs 2020
- 915
- 1.643
- 63
- 45
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #56.861
Eşinin tarafı Fransız mi? Evet benim kayınvalide de 36 bedenKızım bu geceki misafirlikte de toplu halde gorduguy insanlara ağlayınca ikimiz sevimli bir köpek ve bir piano ile bir oda da insanlardan uzak kaldık.Kizlar biz Türkiye de akraba ilişkisinde biraz assosyaliz de size bir şey soracağım iki dakika salona gittiğimizde bile abuk subuk bir kaç lafa maruz kaldık bu aile ilişkileri hep böyle mi.Bir de kayınvalidem hayatta olsa ne olacaktı bilmiyorum.Birde bu Fransızlar çok zayıf 50 yaşında bile taş gibiler.Biz bu bebeklere aman yesinler diye ugrasmakla hata mı ediyoruz diye düşündüm sonra ki hayatlarında şişmanlığa yatkın olmasınlar sonra. Benim kız su an ortalma kilo da da ben kilo aldım bu aralar biraz depresif yedim sanırım birde kızımın yemedikkerini.Hem emzirip hem rejim yapan arkadaşlar nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz?

Ben diyete başladım 1 ay once, emzirmeyi bırakmayı düşündüm için ona göre diyet hazirlatmadim. Pirinç, makarna ve türevlerini kestik, bol protein ve yeşillik. 1 ayda 5 kilo gitti.
Bu işin en önemli kısmı iyi bir motivasyon ve kafayı diyete hazırlamak.