Iyi bayramlar arkadaşlar.
Atomiks
videoya henüz bakamadım, ilk firsatta bakacağım. Tülin ebeyi çok severim zaten.
Meme mevzusunda birkaç şey söyleyeceğim. Bayram öncesi iki günden birinde misafirim vardı, diğer gün de annem gelmişti. Kızım oyun oynarken hiç meme istemedi. Ben de sabah kalktığında ve ikindi gibi uyuturken emzirdim sadece. Ne yazık ki ıkisinde de sağ memeyi verdim dalgınlıkla. Akşam sol memem taş kesildi resmen. Kızım biraz em diyorum, emmiyor sıpa. Bir de eliyle itince canım çok acıdı. Memeden kesmek bizim içinde acılı olacak sanırım
baltasar
bizim minnoş da evde ikimiz olunca gelip gidip meme istiyor ama biri olunca sadece uykusu gelince meme istiyor. Erteleme, oyalama işe yaramıyor. Memeyi bırakırken bol misafirlikli, dışarı gezmeli bir süreç iyi olabilir.
Ben iyice anladım ki diş sancısı olunca benim kız memeye aşırı düşüyor ve yemek yemiyor. Size demiş miydim hatırlamıyorum, ev taşıdık. Yeni eve geçince 2-3 gün sonra odasını ayırdı. Denk mi geldi bilmiyorum ama gece saat başı uyanan kızım deliksiz uyumaya başladı. Gece geç yatıyor, bu da etken olabilir tabi. Normalde 19.30 20.00 gibi uyurdu. Ramazanla birlikte 23.30 ları buldu. Gece uyanmasında varsın geç yatsın. Diş sancısı bitince iştahı açıldı. Bu sabah uyanınca "Acıktım, mama hammmm" dedi. Hem mutluyum, hem şaşkınım
Bir de babalara çok iş düşüyor gerçekten. Babasıyla oyun oynuyordu odasında. Eşimin uykusu gelmiş, halıya uzanmış, sen de yat demiş kızıma. Odaya bir girdim, halıda ayak uçlu uyuyor ikisi de.
Memesi ve sütü olmayan canlı yardımına ihtiyacımız var