Aslında ne iyi olur korona olmasa lohusa kampı gibi bir şeyHerkese yetecek analık var gelebilirsin
Benimki yine kaçtı gelene kadar silebildiğim yerleri sileyim bende bari geldiğinde evi süpürteyim
Hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün bebeğiniziOğlum doğdu kızlar çok şükür iyiyiz darısı başınıza size de dua ettim p
Hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün bebeğiniziKızlar doğum oldu çok şükür sağ salim kavuştuk oksijen aliyo biraz emzirdim sezeryanim ilkine göre çok daha kolay ve hızlıydı bekleyen tüm annelerin sağlıkla kavuşması dileğiyle hepinize hayırlı dogumlar
Annemle kalacak o gün ama bayağı zor oluyor anneme, malum hiperaktif ve özel gereksinimli bir çocuk...Ayyy gözün aydın canım tez vakitte eve dönmeniz dileğiyle
1 haziran cnm benimki , büyüğünü düşünmen normal cnm kim bakacak ona ?
İnşallah iyi geçer merak etme uzun sürmeyecek allah nasip ederse içini ferah tutmaya çalışAnnemle kalacak o gün ama bayağı zor oluyor anneme, malum hiperaktif ve özel gereksinimli bir çocuk...
Yok anacım geldi yine iş yapmadı bu ev nolcak bilmem böyle kadın çağırırız demeye başladı sıkılmış yardım etmekten
Amin canım inşallah kazasız belasız saglıcakla dogrur kavuşuruzAllah yardımcımı olsun balım bu bebişler korksakda çıkacak korkmasakda ama inş çatalda çok kalmayız uzanmaya fırsat olmadan pırt layıp çıkar miniklerimiz
olsun sağlıkla gelsin dışarıda alır kilosunu. benimde emzirme döneminde aşırı şiş bir çocuğum yoktu mesela. Kimi tombul tombul olur benimki hep normal boyuttaydı. Hala daha kızım ne kilolu ne zayıf. Kız kardeşime 4 yaşındayken diyet vermişlerdi annem benim kızımı hiç beğenmez cılız bu çocuk zayıf bu çocuk der durur. ♀
Canim kan sulandirici 32.haftadan sonra bebegin kalbinde delik oluşmasına sebep olabiliyor.
İlla olacak diye bir şey yok ama ihtimali var 32den fazla kullanmanin bu yüzden biraktiriyorlar.
Kızlar doğum oldu çok şükür sağ salim kavuştuk oksijen aliyo biraz emzirdim sezeryanim ilkine göre çok daha kolay ve hızlıydı bekleyen tüm annelerin sağlıkla kavuşması dileğiyle hepinize hayırlı dogumlar
Canım kiloya takılma bence sıkıntı olsa Dr söylerdi
Evet ani olmasa bir gece önceden orda olsan bile olmayabiliyor,devlet hastanesi değil de fakültelerde öyle olduğunu gördüm.ama çok önceden de yer ayırmiyorlar yoğun bi ilgi var çünkü.tabi ben bundan beş yıl öncesinden haberdarım.ben 35 ve 37de gideceğim,o zaman ikisinde de sormayı düşünüyorum yine de,inşallahheeşey yolunda giderseBu planlı sezaryen tarihini ne zaman veriyorlar kızlar? Çünkü benim önceden belli olması lazımmış tek kişilik odaya randevu almam için. Üniversitede doğum yapacağım için ani sezaryende tek oda olmayabilirmis.
Bilginiz var mı bu konuda?
Canım öyle oluyor başta,zamanla gider merak etmeBu arada göbeğim hiç dogum yapmış gibi değil nasıl girdiysem öyle sok olacaksınız ama sadece 4 kilo gitmiş benden. En az 8 kilo gider diyordum
Planlı operasyonlarda başka bir acil gelişebilecek durum öngörmedikleri için üç gün önceden kesebilirler ama hamilelikte belli bir haftadan sonra her an herşey olabiliyor(grupta da görüldüğü üzere:),o tür ilaçlar da risk olduğu için kesiyorlar belli hafta dolunca,başka etkileri de olabilir evet yazan arkadaşlar olmuşKızlar ben doktordan çıktım şimdi. Bayram öncesi gideyim dedim. 35+3teyiz. 2550 gram olmuş.
Romatizma ağrılarım devam. Ama şükür kendi işimi görüyorum yardımsız. Bacak ve kalça hareketlerimi kontrol etti doktor hareket kısıtlılığı yok sadece ağrı var normal doğum sıkıntı olmaz dedi inşallah. Tabi 2 hafta sonra çatı muayenesinde kesinleştireceğiz artık. Ama benim enerjim tükenmiş gibi hissediyorum. 2 hafta sonra gidip alın şu çocuğu diyebilirim
Nst ye hala girmedim. Bundan sonra haftada 1 bekliyorum dedi muayeneye. Haftaya girerim heralde bilmiyorum.
Bir de coraspini tam olarak neden bırakıyoruz acaba? Şimdi doktor doğumdan önce kan sulu olmasın diye dedi ama babam geçen sene fıtık ameliyatı olmuştu ve ağır kan sulandırıcılar içiyor kalp hastalığından dolayı. Ameliyttan 3 gün önce bırakmış ilaçları. 3 günde kendine gelir kan dedi bana. Coraspin bana iyi geliyordu romatizma ağrılarının başlaması coraspini bırakmamla paralel oldu sanki. Doktora da söyledim yok kullanma dedi. Doğumu falan mı tetikliyor acaba başka bir sebebi mi var?
2550 kilosu az sanki aşağıdaki takvimde 2700 yazıyor. Daha ne yicem bilmiyorum ya dünyayı yiyorum. Her sabah 3 yumurta 1 bardak süt. Akşam et yiyorum. Tahin helvası yiyorum. Günde 2 muz, elma ananas, Kefir. Hurma.kabak çekirdeği alayım bir de onu da öneriyorlardı.
İnşaallah daha da iyiye gidersiniz şükür bebeğin yanında ödemler kilolar geçer sağlıkla büyütmek nasip olsun sana bebişini cnmMerhaba kızlar yeni doğum yapanların gözü aydın olsun giremedim Bebeğimin sarılığı arttı Bugün tam 8 gün oldu doğum olalı zor geçti hala ödemelerim var aşırı derecede şiş ayakta kalmaktan doğum yaptığım kilodayım kollarım yüzüm ayaklarım balon gibi Tansiyonum düşmüyor ama şükür şu anda bebeğim iyi sarılığı gerilemeye başladı biraz sıkıntılı oldu ama hamdolsun İkimiz de iyiyiz şimdiden hayırlı bayramlar hepinize sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
Canım kendini güçlü tutmaya çalış bol bol emzirmeye çalış sarılığı hemen geçer . Güzel düşün güzel olsun . Güzel günler geldi yaz ayları moralini iyi tut pozitif ol . Allah sana güç kuvvet versin balımMerhaba kızlar yeni doğum yapanların gözü aydın olsun giremedim Bebeğimin sarılığı arttı Bugün tam 8 gün oldu doğum olalı zor geçti hala ödemelerim var aşırı derecede şiş ayakta kalmaktan doğum yaptığım kilodayım kollarım yüzüm ayaklarım balon gibi Tansiyonum düşmüyor ama şükür şu anda bebeğim iyi sarılığı gerilemeye başladı biraz sıkıntılı oldu ama hamdolsun İkimiz de iyiyiz şimdiden hayırlı bayramlar hepinize sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunİnşaallah daha da iyiye gidersiniz şükür bebeğin yanında ödemler kilolar geçer sağlıkla büyütmek nasip olsun sana bebişini cnmsana da hayırlı bayramlar şimdiden
Öyle bir şey ki bebek gözlerini hiçbir şekilde açmıyor gözlerini açmadığı için emziremiyorum sağıp vermeye çalışıyorum mama vermeye çalışıyorum almıyor yaklaşık bu 5 gün sürdü artık ağlamaktan gözlerim şişti sonra süt sağma makinesi aldım sütümü sağıp kaşıkla vermeye başladım en son dün gittik doktora Çok şükür Rabbime 17 idi sarılı 14,5 düşmüş Bayramdan sonra tekrar gideceğizCanım kendini güçlü tutmaya çalış bol bol emzirmeye çalış sarılığı hemen geçer . Güzel düşün güzel olsun . Güzel günler geldi yaz ayları moralini iyi tut pozitif ol . Allah sana güç kuvvet versin balım
Sezeryan olucak seninde riske atma canımKızlar bişey sorcamhala ilişkiye girenler var mı .. yani ben eşimi özledimde bir aydır fln askerlik arkadaşı gibiyiz birdaha yapmam diyordum ama şimdi üç hafta sonra doğum kırk günde lohusa .. ne bilim son bi kaçamak yapsammı ? Risklimi acaba sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?