• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar doğum oldu çok şükür sağ salim kavuştuk oksijen aliyo biraz emzirdim sezeryanim ilkine göre çok daha kolay ve hızlıydı bekleyen tüm annelerin sağlıkla kavuşması dileğiyle hepinize hayırlı dogumlar
Hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün bebeğinizi ❤️❤️❤️

🤣🤣🤣 olsun sağlıkla gelsin dışarıda alır kilosunu.😊 benimde emzirme döneminde aşırı şiş bir çocuğum yoktu mesela. Kimi tombul tombul olur benimki hep normal boyuttaydı. Hala daha kızım ne kilolu ne zayıf. Kız kardeşime 4 yaşındayken diyet vermişlerdi annem benim kızımı hiç beğenmez cılız bu çocuk zayıf bu çocuk der durur. 🤷🏽‍♀

Benim annemde öyle özellikler yokkardeşim de ben de çirozduk hahah. Beni emzirmemiş de. Ben de az ele avuca gelsin istiyorum sadece. İlk çocuk tecrübesizlik. Zorlanmayayım ☺️

Canim kan sulandirici 32.haftadan sonra bebegin kalbinde delik oluşmasına sebep olabiliyor.
İlla olacak diye bir şey yok ama ihtimali var 32den fazla kullanmanin bu yüzden biraktiriyorlar.

Aaa ağrı kesiciler gibi anladım. 🙁

Kızlar doğum oldu çok şükür sağ salim kavuştuk oksijen aliyo biraz emzirdim sezeryanim ilkine göre çok daha kolay ve hızlıydı bekleyen tüm annelerin sağlıkla kavuşması dileğiyle hepinize hayırlı dogumlar

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻

Canım kiloya takılma bence sıkıntı olsa Dr söylerdi

Yok canım sıkıntı olduğundan değil de az büyük doğsun 🤣

Bu planlı sezaryen tarihini ne zaman veriyorlar kızlar? Çünkü benim önceden belli olması lazımmış tek kişilik odaya randevu almam için. Üniversitede doğum yapacağım için ani sezaryende tek oda olmayabilirmis.
Bilginiz var mı bu konuda?
Evet ani olmasa bir gece önceden orda olsan bile olmayabiliyor,devlet hastanesi değil de fakültelerde öyle olduğunu gördüm.ama çok önceden de yer ayırmiyorlar yoğun bi ilgi var çünkü.tabi ben bundan beş yıl öncesinden haberdarım.ben 35 ve 37de gideceğim,o zaman ikisinde de sormayı düşünüyorum yine de,inşallahheeşey yolunda giderse
Bu arada göbeğim hiç dogum yapmış gibi değil nasıl girdiysem öyle sok olacaksınız ama sadece 4 kilo gitmiş benden. En az 8 kilo gider diyordum
Canım öyle oluyor başta,zamanla gider merak etme
Kızlar ben doktordan çıktım şimdi. Bayram öncesi gideyim dedim. 35+3teyiz. 2550 gram olmuş.
Romatizma ağrılarım devam. Ama şükür kendi işimi görüyorum yardımsız. Bacak ve kalça hareketlerimi kontrol etti doktor hareket kısıtlılığı yok sadece ağrı var normal doğum sıkıntı olmaz dedi inşallah. Tabi 2 hafta sonra çatı muayenesinde kesinleştireceğiz artık. Ama benim enerjim tükenmiş gibi hissediyorum. 2 hafta sonra gidip alın şu çocuğu diyebilirim 🤣🤣🤣

Nst ye hala girmedim. Bundan sonra haftada 1 bekliyorum dedi muayeneye. Haftaya girerim heralde bilmiyorum.

Bir de coraspini tam olarak neden bırakıyoruz acaba? Şimdi doktor doğumdan önce kan sulu olmasın diye dedi ama babam geçen sene fıtık ameliyatı olmuştu ve ağır kan sulandırıcılar içiyor kalp hastalığından dolayı. Ameliyttan 3 gün önce bırakmış ilaçları. 3 günde kendine gelir kan dedi bana. Coraspin bana iyi geliyordu romatizma ağrılarının başlaması coraspini bırakmamla paralel oldu sanki. Doktora da söyledim yok kullanma dedi. Doğumu falan mı tetikliyor acaba başka bir sebebi mi var?

2550 kilosu az sanki aşağıdaki takvimde 2700 yazıyor. Daha ne yicem bilmiyorum ya dünyayı yiyorum. Her sabah 3 yumurta 1 bardak süt. Akşam et yiyorum. Tahin helvası yiyorum. Günde 2 muz, elma ananas, Kefir. Hurma. 🤣🤣 kabak çekirdeği alayım bir de onu da öneriyorlardı.
Planlı operasyonlarda başka bir acil gelişebilecek durum öngörmedikleri için üç gün önceden kesebilirler ama hamilelikte belli bir haftadan sonra her an herşey olabiliyor(grupta da görüldüğü üzere:),o tür ilaçlar da risk olduğu için kesiyorlar belli hafta dolunca,başka etkileri de olabilir evet yazan arkadaşlar olmuş

Bu arada ben kim doğurmuş doğurmak üzere pek takip edememeye başladım öyle arttı ki birden,gözleri aydın doğuranların vakti dolunca bize darısı😊

Merhaba kızlar yeni doğum yapanların gözü aydın olsun giremedim Bebeğimin sarılığı arttı Bugün tam 8 gün oldu doğum olalı zor geçti hala ödemelerim var aşırı derecede şiş ayakta kalmaktan doğum yaptığım kilodayım kollarım yüzüm ayaklarım balon gibi Tansiyonum düşmüyor ama şükür şu anda bebeğim iyi sarılığı gerilemeye başladı biraz sıkıntılı oldu ama hamdolsun İkimiz de iyiyiz şimdiden hayırlı bayramlar hepinize sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah

Merhaba kızlar yeni doğum yapanların gözü aydın olsun giremedim Bebeğimin sarılığı arttı Bugün tam 8 gün oldu doğum olalı zor geçti hala ödemelerim var aşırı derecede şiş ayakta kalmaktan doğum yaptığım kilodayım kollarım yüzüm ayaklarım balon gibi Tansiyonum düşmüyor ama şükür şu anda bebeğim iyi sarılığı gerilemeye başladı biraz sıkıntılı oldu ama hamdolsun İkimiz de iyiyiz şimdiden hayırlı bayramlar hepinize sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
İnşaallah daha da iyiye gidersiniz şükür bebeğin yanında ödemler kilolar geçer sağlıkla büyütmek nasip olsun sana bebişini cnm 🥰 sana da hayırlı bayramlar şimdiden 🍬😍

Ramazan'ı da anlamadan bitirdik seneye nasip olursa artık daha güzel sağlıklı covidsiz geçirmek dileğiyle kızlar... Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun🤗 ailenizle bebişinizle sağlıkla sıhhatle mutluluk ve huzurla geçirmeniz dileğiyle 🍬💐🥰 :anne: :emir_bebek::KK54:

Canım kendini güçlü tutmaya çalış bol bol emzirmeye çalış sarılığı hemen geçer . Güzel düşün güzel olsun . Güzel günler geldi yaz ayları moralini iyi tut pozitif ol . Allah sana güç kuvvet versin balım 😘♥️

Kızlar bişey sorcam 🙄 hala ilişkiye girenler var mı .. yani ben eşimi özledimde bir aydır fln askerlik arkadaşı gibiyiz birdaha yapmam diyordum ama şimdi üç hafta sonra doğum kırk günde lohusa .. ne bilim son bi kaçamak yapsammı ? Risklimi acaba sizce ?? 🙃

İnşaallah daha da iyiye gidersiniz şükür bebeğin yanında ödemler kilolar geçer sağlıkla büyütmek nasip olsun sana bebişini cnm 🥰 sana da hayırlı bayramlar şimdiden 🍬😍
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun🥰🥰

Acayip bir yorgunluk çöktü üzerime 😕
İşler bitti ama bende bittim
Eşim sağolsun çok yardımcı oldu ama ben eskisi kadar aktif olamıyorum
Ramazanda bitti
Seneyede görmek nasip olur inş 🤲
Bayramların tadı yok ama herkese şimdiden iyi bayramlar

Canım kendini güçlü tutmaya çalış bol bol emzirmeye çalış sarılığı hemen geçer . Güzel düşün güzel olsun . Güzel günler geldi yaz ayları moralini iyi tut pozitif ol . Allah sana güç kuvvet versin balım 😘♥️
Öyle bir şey ki bebek gözlerini hiçbir şekilde açmıyor gözlerini açmadığı için emziremiyorum sağıp vermeye çalışıyorum mama vermeye çalışıyorum almıyor yaklaşık bu 5 gün sürdü artık ağlamaktan gözlerim şişti sonra süt sağma makinesi aldım sütümü sağıp kaşıkla vermeye başladım en son dün gittik doktora Çok şükür Rabbime 17 idi sarılı 14,5 düşmüş Bayramdan sonra tekrar gideceğiz

Kızlar bişey sorcam 🙄 hala ilişkiye girenler var mı .. yani ben eşimi özledimde bir aydır fln askerlik arkadaşı gibiyiz birdaha yapmam diyordum ama şimdi üç hafta sonra doğum kırk günde lohusa .. ne bilim son bi kaçamak yapsammı ? Risklimi acaba sizce ?? 🙃
Sezeryan olucak seninde riske atma canım
Bize de özellikle yasak dedi
Bu haftalarda daha tehlikeli doğumu tetikleyebilir
Biraz sabredicez 😀

Back
X