2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım nasılsın nasıl geçti randevun

güzel geçti çok şükür herşey normal. Nst ye girdim bişey çıkmadı. Bebişin kilosu 2900 dedi biraz fazla gibi geldi bana çocuğa kilo verdirmek için ne yapabilirim dedim hiçbişey dedi malesef
Haftaya ptesi tekrar gidicem artık 38 olcaz doğurmak istiyorum ya sıcaklar da geldi hiç çekilmiyor hamilelik

Çok şükür canım çok sevindim iki haftaya Doğrursün zaten ancak kilosu çok çok yüksek değil merak etme kolay olur doğumun inşallah

İhmal etme. Enfeksiyon sıkıntı malum. Kontrol muayene hakkın duruyorsa ona git olmazsa.
Yok perşembe gitmiştim en son 10gün dolmuştur. Şimdilik iyi gibiyim gündüz gece tekrarlarsa arayacağım. Muayene doluysa bile acile giderim bi tahlil falan alsınlar diye

Benim anında damarlara baskı oluyor zonklamaya başlıyo canım nefes de alamıyorum öyle yatarsam

Sen bana gönder onları sende uzat bacaklarını yat canım

Bende sağlık ocağına gittim iğne vurdurmak için
Doğum yaptıktan sonra eşin bebeğin bütün bilgilerini getirsin dedi işitme testi topuk kanı aşı bilgisi tc si falan
Bundan sonra telden haberleşiriz dedi herşeyi özelde yaptırdığım için bilgi vermeyi unutma dedi

Ben 5.aydan berı yatamıyorm bır dk bile hep sağ tarafımdaym solda yasak en fazla yarm saat

Benim bebis de kilolu. Yaklaşık 3 haftadır ishal ve mide bulanti kusma yaşıyorum. Ona ragmen alıyor. Genetik demek ki. Doktor bana hergün protein tüketme demisti.

Benim bebis de kilolu. Yaklaşık 3 haftadır ishal ve mide bulanti kusma yaşıyorum. Ona ragmen alıyor. Genetik demek ki. Doktor bana hergün protein tüketme demisti.
Masallah kac haftaliksiniz kac kilo bebis

Çok şükür canım çok sevindim iki haftaya Doğrursün zaten ancak kilosu çok çok yüksek değil merak etme kolay olur doğumun inşallah

Amin canım sağolasın. ben de öyle Ümit ediyorum 2 hafta kaldığını düşünürsek en fazla ne kadar alabilir ki yani 3500 ü geçmez inşallah.

Normali bekliyorum ama perşembe de benim randevum var bakalım ne dicek nstde sancım çıkar belki diye ümit ediyorum belki de bebiş çok kilo almış sezeryanle alalım d
er

Ben de belki bugün alır doğuma diye bi hevesle gittim nstde tık çıkmadı artık bu hafta hurma yer silme vs. Yöntemlerine başlıcam.

ben de galiba yumurta süt et çok tüketiyorum sebze falan da o yüzden farketmeden çok iyi beslemişim çocuğu. Kan akışı çok iyi bebeğe ne yesen yaramış dedi ben de genetik olduğunu düşünüyorum. Artık bugünden sonra sağlıklı beslenmeye son verdim bebişe kilo aldıran hiçbişey yemicem diyete girdik

Ah kizlar beni kinamayin artik oyle bir haldeyimki dogurmak istiyorum. Biliyorum illaki gununu bekliyo bebis ama dayanamiyorum artik. Bugun buyuk temizligi yapiyorum. 1 saate biter sonrada yuruyuse çikicam belki sancilarim baslar diye ümit ediyorum baska önerisi olan varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…