İncir cayi dediğin ne bilmiyorum ama ben aç karnına sabah aksam inciri suda kaynatıp iciyordum süt yapıyordu. Ama aksine kilo aldım bu sekildeKızlar hem kilo vermek hem süt yapması için incir çayını da içen görüyorum. Daha önce deneyen varmıydı?
Şu anki sessizliğin ve oturduğun yerde dilediğin kadar kalabilmenin tadını çıkar canımyaa ben de bu konuşmalara geçmek istiyorum. doğsada derdimiz süt gaz olsa.
ay aminn inşallah. dua et bize. mis kokusunu içine çek öp kokla bizim yerimize.Şu anki sessizliğin ve oturduğun yerde dilediğin kadar kalabilmenin tadını çıkar canımsonrasında kosturmacada şaşıp kalıyorsun ama o bile güzel hayırlısıyla o günler yakın sağlıkla gelsin bebişin insallah
Aynen o çaydan bahsettim demek kiloda yapabiliyor dikkatli olmalı o zaman ben doğumdan sonra kilo almaktan korkuyorum yineİncir cayi dediğin ne bilmiyorum ama ben aç karnına sabah aksam inciri suda kaynatıp iciyordum süt yapıyordu. Ama aksine kilo aldım bu sekilde
Benim de tüp bebek ve kafası karnı aynı şekilde önde. Kafası 3 karnı 2 hafta öndeydi en sonEvet tup bebek.Saricicek97 benim de kafası karnı önde ama onla ilgili bi sikintidan bahsetmedi
Şekerden kaynaklı mı yapısal mı acaba?Benim de tüp bebek ve kafası karnı aynı şekilde önde. Kafası 3 karnı 2 hafta öndeydi en son
Canım normal bence, bana sa 34+3 te 2800 kg dedi. Bacak boyu uzun oldugu için doktor normal diyoBu arada 34+3 te doktor 2600 dedi kilosuna bana yüksek geldi. Daha doğuma en az 4 hafta var. Sizinkiler nasıl ?
Valla ben bu konuya çıldırıyorum artık. Hepimizin karnı burnunda oturup kalkmak zaten işkence kendimizi zor taşıyoruz bi de daha misafirliğe gelmeye çalışıyolar ha bi de çok düşünceliler ya "aman sakın bişey yapma zahmet etme bak" diyolar böyle duvarları tokaylayasım geliyo. Olur yapmam yapmam da 40 yıl konuşursun arkamdan aman şuna şuna misafirliğe gittikte önümüze kuru çay koydu diye ama kimseye 9 aylık hamileydi demezler.şuan bir garip durumun içinde kaldım. yarın için bu saatte müsaitseniz gelicez msjı aldık. hiç bir yönden müsait değilim. hem ağda için kuaföre gidicem hem evde büyük temizlik olacak diye her yer her yerde hemde yürümeye bile halim yok bide yemek işine girişmek çok zor. yarın müsait değiliz demek zorunda kaldım ama içim içimi yiyor.
Hayırlı haberlerle dönersin insallah canim.Neyse misafirliğe gelmeye çalışanlara sinirimi attıktan sonra...Günaydın herkese bugün randevum var benim artık şans dileyin de gitmişken doğurayım dicem çantaları hazırladım arabada duracaklar zaten artık acil bi durum olursa diye nstde kocaman sancılar çıksın da doktor da amaaaaan kız sen doğuruyosun deyip yatırsın beni
Hayırlısını dileyelimNeyse misafirliğe gelmeye çalışanlara sinirimi attıktan sonra...Günaydın herkese bugün randevum var benim artık şans dileyin de gitmişken doğurayım dicem çantaları hazırladım arabada duracaklar zaten artık acil bi durum olursa diye nstde kocaman sancılar çıksın da doktor da amaaaaan kız sen doğuruyosun deyip yatırsın beni
Benim doğal gebelik Dr kafa için yapısal genetik dedi karnı için evet şeker etkili olabilirmişBenim de tüp bebek ve kafası karnı aynı şekilde önde. Kafası 3 karnı 2 hafta öndeydi en son
Yemek borusu yanıyor çok fena
Sabah akşam üstelik
Nasıl bir durumdayım şaşıyorum kendime
Otururken fırlatıyorum kendimi resmen
Kalkmak zaten işkence
Neyse misafirliğe gelmeye çalışanlara sinirimi attıktan sonra...Günaydın herkese bugün randevum var benim artık şans dileyin de gitmişken doğurayım dicem çantaları hazırladım arabada duracaklar zaten artık acil bi durum olursa diye nstde kocaman sancılar çıksın da doktor da amaaaaan kız sen doğuruyosun deyip yatırsın beni
Canım o kadar çok okudum, yurtdışında da emzirme danışmanı olan doktorları takip ediyorum , denilen şey şu. Sütü arttıran şey ten tene temas (çıplak şekilde) ve bol su. İlk zamanlarda özellikle bebek gak dedi meme guk dedi meme.Kızlar rezene çayını öneren de var çok zararlı içmeyin diyen de. Kafam karıştı benim
Hayırlı olsun canımKızlar ben doğum yaptım
Anladım canım. Evet çok fazla değil ama bendeki sezeryan korkusu stres yaptırıyor işte haftada 200-300 Gr alıyor çünkü.Canım normal bence, bana sa 34+3 te 2800 kg dedi. Bacak boyu uzun oldugu için doktor normal diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?