2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Zamanında geçersin inşallah canım inan erken doğunca aklın bedenin daha çok bebekte oluyor
haklısın canım. sağlıkla zamanında gelsin inşallah heyecanlıyım biraz ondan hep bu tavırlarım.

Dogumdan zerre korkmuyorum gerçekten hep sunu diyorum herkes yapiyorsa bende yaparim. Ama iste suni sanci sezeryan felan bilmiyorum. Hayirlisi olsun tabikide ne yaparsam yapayim hersey olacagina variyor. Dusunuyorum da bebek sahibi olmak isteyen o kadar insan varki bende Boyle sikayet edince kendime kiziyorum. Bizde 2 sene sonra oldugu icin sanki kiymetini bilmiyormus gibi oldu ama oyle degil tabiki cok sukur bu gunumuze haftaya nst ye giricem birde doktorumla randevum var bakalim ne durumda pasamiz.

Şuan sinirlerim tavan. Biz konturol etmesek haberimiz bile olmayacak. yarın ki randevum iptal olmuş. Gitsek bide orada sıkıntı yaşayacaktık. Aynı doktora randevu bulamadım pazartesi için başka doktora randevu aldım. Arayı çok açmış olmak istemiyorum.

Kuzum bebeğinle konuş deki bak birtanem ya paşa paşa gelirsin yada zorla gelirsin bunun girişi varsa çıkışıda var . Sen inatsan ben senden inadım vallah hiiiiç takmam hergün banyoya da girerim hurmada yerim gezmeyede giderim temzilikte yaparım . Zorlanmak istemiyorsan güzellikle gel anlaşalım

Bunlari yapmana ragmen inan gelmek istemeyen bebek gelmiyor bazilari cok inatci bugun neler yapmadimki temizlikte ( tabi dogurim diye degil beklese daha iyi ) zerre sancim olmadi bugun

Kızlar bizim mart annelerinde bir hareket vardı. Onu yapamayanın doğumu yakın derdik. Bugün karnım düşmüş gibi geldi bana bende denedim yapamadım ama daha geçen gün yapmıştım. Yere ayaklarınızı uzatıp oturun sırtınızı bir yere tamamen yaslayın bir ayağınızı diğer ayağınızın üstüne atmaya çalışın bakalım siz yapabilecekmisiniz. ben bugün kendimi bir garip hissediyorum yaa.

Onu bilmiyorumda esimle cay ictigim zaman masadan herhangi biseyi alamaz oldum

Kaç haftalıkken kireçlenme başlamışdı ve bebegin kaç kilo canım benimde 33+2 kireçlenme var dedi 2200 gr dı 34+3 gittim 2300 gr dedi 9 günde 100 gr almış şimdi birde karaciğer enzimleri yüksek cıktı

yok anam inat çikti bu çocuk hiç takmiyo pipisine

Bende mama veriyorum canım sen mamayı günde kaç kez ve ne kadar veriyosun biz 1 haftalık 2800 canım inan takmam kiloyu ama her gören çok.minik diyince deliriyorum zaten duygusal bir donemdeyiz
Her konuşana bakma canım sen boşver senin bebişin kilosu gayet iyi benimki 3haftalik daha seninki kadar kilosu yok bana da saçma sapan konuşanlar var ben de "evet ben aç bırakıyorum ben manyağım " diyorum
Mama için belirli bir ölçeğim yok canım emzirdigimde izliyorum eğer çok az emmisse ya da doymadigini düşünürsem mama veriyorum tahminen günde 3 defa falan

Benim kızımın adıda Şeyma 9 yaşında çok akıllı sorumluluk sahibi
2. Kızımıza da Şevval koyacağız inşallah Şevval ayında doğar inşallah
Oğullarım Mehmet Efe ve Ahmet Mert
Ayyy ben yapamadım yarın kontrolüm var sancım ağrımda var inşallah yatırır suni sancı falan razıyım yeterki sağlıklı doğsun
hem 21 mayıs eşimle tanışma yıldönümümüz 21 mayıs 2021 uymlu da diğer kızımda 12.12.2012 de doğmuştu
Ama dizimi bükünce bacak bacak üst atabiliyorum

Kızlarımızın isimleri aynı olmuş desenize büyük küçük farklı ama Benimde ilk kızım Şevval ayında doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…