Gönlünce olsun inşallah canım ama haftan erken bu haftada suni takmaz bence doktor. Kendi gelirse durdurmazkar belki. Ya benimde karnımda adet ağrıdı var belimde sızlıyor ama bence benim için erken yalancı sancı falanda olabilir. arada afedersin büyük tuvaletim varmış hissi geliyor o korkutuyor. randevum yarındı ama iptal edilmiş mecbur pazartesini bekliycem.Ayyy ben yapamadım yarın kontrolüm var sancım ağrımda var inşallah yatırır suni sancı falan razıyım yeterki sağlıklı doğsun
hem 21 mayıs eşimle tanışma yıldönümümüz 21 mayıs 2021 uymlu da diğer kızımda 12.12.2012 de doğmuştu
Ama dizimi bükünce bacak bacak üst atabiliyorum
Bir babası bir benden olsun haksızlık olmasın diye oğlumda kararlastirmistik. Oğlumuzun adı Ömer Ali.Kizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Aybars olacak canim nasipse. Gobek adi da MustafaKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
3 hafta önden gidiyordu en son 32. Haftada 1700gr olması gerekirken 2500 dü bakalım yarın me diyecekGönlünce olsun inşallah canım ama haftan erken bu haftada suni takmaz bence doktor. Kendi gelirse durdurmazkar belki. Ya benimde karnımda adet ağrıdı var belimde sızlıyor ama bence benim için erken yalancı sancı falanda olabilir. arada afedersin büyük tuvaletim varmış hissi geliyor o korkutuyor. randevum yarındı ama iptal edilmiş mecbur pazartesini bekliycem.
Yaa Aybars çok güzelmişA
Aybars olacak canim nasipse. Gobek adi da Mustafa
Cnm 35 de öğrendim 2300 dü şimdide 38 bitiyor 2600 kilo almasını bekleme dediKaç haftalıkken kireçlenme başlamışdı ve bebegin kaç kilo canım benimde 33+2 kireçlenme var dedi 2200 gr dı 34+3 gittim 2300 gr dedi 9 günde 100 gr almış şimdi birde karaciğer enzimleri yüksek cıktı
Evet canim. Biz de cok begenerek koyuyoruz esimle ortak kararimiz bi dizide duymustuk.Yaa Aybars çok güzelmiş
aynı durumdayız desene. bakalım ne diyecekler.3 hafta önden gidiyordu en son 32. Haftada 1700gr olması gerekirken 2500 dü bakalım yarın me diyecek
Evet canim. Biz de cok begenerek koyuyoruz esimle ortak kararimiz bi dizide duymustuk.
Ilk oglumun adi da Ahmet Emir.
Hepimizin yavrulari saglikla zamaninda dogar insallah.
Senin haftan benimkine gore ilerde ama dursunlar kuzum biraz,daha. Hele hazirani bi bulalim.
Emir ismini de beğenirim , kuzenimin adı Emir ayy ne yaramazdi . Gözüm korktu onun yüzünden
Ay erkek olsaydı Mete, Selim, Pamir, Noyan dedim eşim tutturdu Süleyman da ikinci adı olsun . Son dakikaya kadar tirsmiyor değilim
Ne güzel heyecanlar yaa biraz daha mı içerde dursa minnoslar
Bizim zilli 34. haftadaki kontrolde biraz geriden geldigini öğrendim. Bu ara kilo aldirabilecek şeyler yedim işe yaradı mı haftaya ogrenicem. Yok azıcık daha dursun uykusuzluk gaz sancilari hazir değilimSenin haftan benimkine gore ilerde ama dursunlar kuzum biraz,daha. Hele hazirani bi bulalim.
Doguranlari duyunca hevesleniyorum ama yine de 20 hazirani bulsun istiyorum
Güzel yöntemmiş doğruluğu vardır kesinKızlar bizim mart annelerinde bir hareket vardı. Onu yapamayanın doğumu yakın derdik. Bugün karnım düşmüş gibi geldi bana bende denedim yapamadım ama daha geçen gün yapmıştım. Yere ayaklarınızı uzatıp oturun sırtınızı bir yere tamamen yaslayın bir ayağınızı diğer ayağınızın üstüne atmaya çalışın bakalım siz yapabilecekmisiniz. ben bugün kendimi bir garip hissediyorum yaa.
Ben denedim az önce atabildim. Ama yerden kalkana kadar akla karayı sectimKızlar bizim mart annelerinde bir hareket vardı. Onu yapamayanın doğumu yakın derdik. Bugün karnım düşmüş gibi geldi bana bende denedim yapamadım ama daha geçen gün yapmıştım. Yere ayaklarınızı uzatıp oturun sırtınızı bir yere tamamen yaslayın bir ayağınızı diğer ayağınızın üstüne atmaya çalışın bakalım siz yapabilecekmisiniz. ben bugün kendimi bir garip hissediyorum yaa.
sağlıkla zamanında gelir inşallah canım. sezeryan mı normal mi bekliyorsun. buarada haziranın 16 sı benim söz günüm.Güzel yöntemmiş doğruluğu vardır kesinDenedim de attım ama vajina kemiğim çok acıdı a bacağımı ayırsam acıyo zaten çok fena.Haziran 16 benim hedefim,38+6 oluyorum o zaman.inşallah hepimiz dolduralım kızlar günümüzü o zaman başka türlü dertleşiriz uykusuz gecelerde
Eşim sana bir vinç lazım diyor.Ben denedim az önce atabildim. Ama yerden kalkana kadar akla karayı sectim
Zeynep MiraKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Benim 35+3 2300 düKızlar 35 hafta da bebekleriniz kaç kilo
Öyle misağlıkla zamanında gelir inşallah canım. sezeryan mı normal mi bekliyorsun. buarada haziranın 16 sı benim söz günüm.
Eşim sana bir vinç lazım diyor.
Çok zorlanmaya başladım ben yaa
Anladım. Zamanını bekler inşallah o zaman. Sıkıntısız kolay bir doğum olur inşallah.Öyle miöncekiler sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak durursa o tarihe kadar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?