2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gönlünce olsun inşallah canım ama haftan erken bu haftada suni takmaz bence doktor. Kendi gelirse durdurmazkar belki. Ya benimde karnımda adet ağrıdı var belimde sızlıyor ama bence benim için erken yalancı sancı falanda olabilir. arada afedersin büyük tuvaletim varmış hissi geliyor o korkutuyor. randevum yarındı ama iptal edilmiş mecbur pazartesini bekliycem.

Kizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Bir babası bir benden olsun haksızlık olmasın diye oğlumda kararlastirmistik. Oğlumuzun adı Ömer Ali.
Kızımızın da inşallah Serra Elif olacak
Fulya Hüma Cansın gibi gibi isimler kafamı karıştırmisti . Hele Fulya çok naif geliyor ama eşim telaffuz ederken Fulyavv diye çıkınca elendi
Adlarıyla bı ömür hayırlı mutlu yaşasınlar inşallah . Yüzleri hep gülsün çok amin
Benim de haftaya kontrolüm var . Sözde bı dolulayla anlaşmıştım yarı yolda birakti. Dün şansa bı ebe buldum ayy için rahatladi

3 hafta önden gidiyordu en son 32. Haftada 1700gr olması gerekirken 2500 dü bakalım yarın me diyecek

Cnm 35 de öğrendim 2300 dü şimdide 38 bitiyor 2600 kilo almasını bekleme dedi

Evet canim. Biz de cok begenerek koyuyoruz esimle ortak kararimiz bi dizide duymustuk.
Ilk oglumun adi da Ahmet Emir.

Hepimizin yavrulari saglikla zamaninda dogar insallah.

Emir ismini de beğenirim , kuzenimin adı Emir ayy ne yaramazdi . Gözüm korktu onun yüzünden
Ay erkek olsaydı Mete, Selim, Pamir, Noyan dedim eşim tutturdu Süleyman da ikinci adı olsun . Son dakikaya kadar tirsmiyor değilim
Ne güzel heyecanlar yaa biraz daha mı içerde dursa minnoslar

Senin haftan benimkine gore ilerde ama dursunlar kuzum biraz,daha. Hele hazirani bi bulalim.
Doguranlari duyunca hevesleniyorum ama yine de 20 hazirani bulsun istiyorum

Senin haftan benimkine gore ilerde ama dursunlar kuzum biraz,daha. Hele hazirani bi bulalim.
Doguranlari duyunca hevesleniyorum ama yine de 20 hazirani bulsun istiyorum
Bizim zilli 34. haftadaki kontrolde biraz geriden geldigini öğrendim. Bu ara kilo aldirabilecek şeyler yedim işe yaradı mı haftaya ogrenicem. Yok azıcık daha dursun uykusuzluk gaz sancilari hazir değilim şaka bı yana en hayirli zamanda sağlıkla su gibi gelsin ler

Güzel yöntemmiş doğruluğu vardır kesinDenedim de attım ama vajina kemiğim çok acıdı a bacağımı ayırsam acıyo zaten çok fena.Haziran 16 benim hedefim,38+6 oluyorum o zaman.inşallah hepimiz dolduralım kızlar günümüzü o zaman başka türlü dertleşiriz uykusuz gecelerde

Ben denedim az önce atabildim. Ama yerden kalkana kadar akla karayı sectim

sağlıkla zamanında gelir inşallah canım. sezeryan mı normal mi bekliyorsun. buarada haziranın 16 sı benim söz günüm.
Ben denedim az önce atabildim. Ama yerden kalkana kadar akla karayı sectim
Eşim sana bir vinç lazım diyor.
Çok zorlanmaya başladım ben yaa

sağlıkla zamanında gelir inşallah canım. sezeryan mı normal mi bekliyorsun. buarada haziranın 16 sı benim söz günüm.

Eşim sana bir vinç lazım diyor.
Çok zorlanmaya başladım ben yaa
Öyle miöncekiler sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak durursa o tarihe kadar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…