• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktora mesaj attım 32.de çalışabilir aldım 37.de çalışamaz raporu vermeniz gerekiyormuydu diye hayır gerekmiyor dedi
Doktora değilde aslında çalıştığınız kuruma sorsanız bunu daha iyi olur. Bakalım kurumunuz o şekilde kabul etcek mi. Çalışabilir raporunda yazıyor aslında izne ayrılacağın tarih ama yinede her ihtimale karşı ben çalışamaz raporunu da alıp teslim ederim idareme

İzne ayrılacağınız tarih, çalışabilir raporunda yazılmıştır. O tarihte almanız gerekir. Vereceğiniz kuruma o tarihte izne ayrılacağınızı ama raporu geç tarihli verebileceğinizi söyleyin, belki kabul ederler. Ama çalışabilir raporunun bitiş tarihine göre başka hastanede başka doktorada yazdırabilirsiniz
Tesekkur ederim.

Hanımlar benimde 2 gündür yalancı sancılarım var dün karnıma gidiyordu bugün vajinama sanki bıçak saplanıyor beni bagirttiyor resmen hemen geri gidiyor ağrı yakın herhalde dogum
Bende 36. Haftaya girdiğimden beridir karnımda ve belimde adet sancısı gibi sancılar olmaya başladı,sanırım yalancı sancı,dinlenince geçiyor çünkü

Kızlar kapı süsü yaptırdınız mı hastane de kullanmak için 😇 yaptırdıysanız nereye ne kadara yaptırdınız ?

Sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin Rabbim canım çok sevindim sağlıklı olmanıza seninde biran önce saglıkgına kovuşursun inş haziran sonuna kimse kalmayacak bu gidişle
Amin canım herkes kavuşsun inşallah
Gözünaydınn sende bebişinde hoşgeldiniz😍 merak ediyorduk gerçekten ağrıların uzun sürmez inş bu 2.ler fena yaptı bizi ya.. emzirirken pozisyon değiştirmeyi deneyebilirsin kısa zamanda alışır kuzunda inşaallah🥰 Sağlıkla sıhhatle büyütün inşaallah🤲
Çok teşekkür ederim ağrım oldu bu sefer benimde inşallah emdi mi doydu mu başlıyor sonrada inşallah güzel atlatırız 🙏 İkincilerde çok rahat olurum diyordum öyle olmuyormuş hepsini deniyorum emerken uyuyakalıyor
Yaa canım çok merak ettim seniii gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasipt etsin 🥰😍yazmıştım baya iyi olmanıza sevindim

Evet benimde 1.06 🥰😘
Çok sağol canım darısı bekleyenlerin başına doğuncaya başka telaşlar başlıyor ☺️
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kaç haftalikta oldu dogum
38+5 teşekkür ederim

Seni gördüğüme sevindim canım nerelerdeydin neden girmedin yazmadın? Güle güle büyüt kızını
Canım şimdi gördüm mesajlarınızı memlekete gittim geldim yoğunluk herkes kucağına alsın güle güle büyütsün inşallah ☺️🙏
Canim sen nerelerdesin çok merak ettik bir sorun oldu ondan mi girmedi acaba dedik.
Cok sevindim sağlıkla kucagina almana maasallah boyu kilosu iyi dogmus. Bir an önce toparlarsin insallah
İnşallah canım sağlıklı olsunda ben kendimi saymıyorum ama bi ara uysam iyi olur :) iyi doğdu ultrasondan fazla çıktı öyle olunca sarılık olur mu çok ödem atar mı niyeyse bi telaş sardı beni darısı sizlere olsun inşallah ☺️

Refakatciya veriliyor. Benm kuveze girdigi için direk kuveze konmuştu. Belki anne gelene kadar da kuveze konuluyor olabilir vücut ısısı dengelensin diye malum anne karnı sıcak ameliyathane soğuk. 😬
O da olabilir mantıklı 🤣 hep videolara görüyorum bebek giyinince çıkıyor ya merak ettim. Eşim falan kapıda olsun da belki onlara verirler hemen

Amin canım herkes kavuşsun inşallah

Çok teşekkür ederim ağrım oldu bu sefer benimde inşallah emdi mi doydu mu başlıyor sonrada inşallah güzel atlatırız 🙏 İkincilerde çok rahat olurum diyordum öyle olmuyormuş hepsini deniyorum emerken uyuyakalıyor

Çok sağol canım darısı bekleyenlerin başına doğuncaya başka telaşlar başlıyor ☺️

38+5 teşekkür ederim
Erkende doğmadı ama tembel çıktı seninki demek uykucu🥰 biraz güçlenene kadar kaşıkla falan vermeyi denersin hiç olmadı, sarılık olmaz en azından. İkinizde çabucak toparlarsınız inşaallah hayırlısıyla 🤗

Canım buraları okuyorum ama yazmiyordum hatirliyosundur beni ilk zamanlar çok konuşmuştuk hatta bebeklerimiz aynı gidiyordu. Belirti yok diye çıldırdık bı dönem 🤭 rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah çok geçmiş olsun analı babalı mutlu bı yuvası olsun inşallah 🤩
Amin canım cok sagol darısı sana inşallah 🤗🥰

Back
X