2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Teşekkür ederim canım benim bir kaşıntı başladı Ben de bütün bedenim yara oldu kaşınmaktan Tansiyonum hala 16 larda kardiyoloji bölümüne gitmem gerekiyormuş Ama hiçbir yere gidemedim salı gideceğim bakalım ne diyecekler Şimdi bir de Kaşıntı ile boğuşuyorum

inşallah önemli bir sorun yoktur teyzem doğumdan sonra bir süre tansiyon ilacı kullandı sonra düzeldi. geçici bir şeydir. bide senin 4. hamilelik vücudun yorulmuş olabilir. ben ikincide çöktüm resmen.

Ilk defa bu kadar ayaklarım şişti coo hafif şişme olurdu bende uyutmuyor resmen gündüz afedersiniz tuzlu erik yedim ondan mi böyle oldu ki
Cnm tuz direk sisiriyor tuzsuz ye herseyi tuz ödem yapiyor dinlendir kendini birde fazla ayakta kalınca şişiyor

Benimde büyük göğüs ucu valla zor o zaman alıştırmak bende epey çekmiştim pompayla sağmak şekle sokuyordu ama ya da göğüs ucu çıkartıcılarıyla uğraşıcaz ay inş sağlıkla doğsun hepsi artık hepimiz ağırlaştık zorlanıyoruz doğsada toparlansam derdindeyim bende

Gaz sancınız oluyor mu 36+4 üm
Olmaz mı ya. Bir kez doguruyorum sandım dogum sancisina benzettim
Ah canim 3haftadir hala ne ağrısı üzüldüm inanki. Parol iç arada bir iyi gelir. Bir an önce iyileşirsin insallah.
Canim bende soruyorum oyle söylüyor. Sor istersen sende özellikle
İyiyim canım sagol sen nasılsın? Bebegin durumu nasıl. Sezaryen tarihim 1 haziran ama ben bu hafta doğurmak istiyorum artık yetti gari
Cnm benim bebeğimi böyle küveze almislardi sonrada iki gun kuvezde kaldi şükür suan iyiyiz ablam hep basinda bekledi
Oy maasallah tosuna

Benim doktorum da söylemiyor. Boy gerçekçi değil çok da önemi yok diyor. Uyluk kemiğine kendim ultrason resmimden bakıyorum ama onu 7 ile çarpmak falan anlamsız dedi benimki
O yüzden söylemiyorlar muhtemelen. Boşver doğunca öğrencez

En az 2 kere öğlen ve akşam rutini var bizimkinin. Daha gelişimi bitmedi ciğerlerin galiba
aaa ciğer gelişimiyle alakası var mı gerçekten. kör cahilim desene bende büyüdüğü için hıçkırıyor diye düşünmüştüm.

Günaydın hanimlar bimden başucu düzenleyici aldim bebisin bezini islak mendilini koyarım diye
Haftaya topigimiz doğumlarla dolacak insallah 1 haziranda sezeryanlar cok bakalim bizim kız ne zaman gelecek
Eşimin dersi 3te ancak bitiyor bitse de bizde gitsek ama kalırsa tabi onlardan bende almak istiyorum. Tek de gidemiyorum araba olmadan

Özelde söyluyor canım kesin olmasa da büyüyüp büyümedigini anlıyorum hic degilse.

İyiyim canım sagol sen nasılsın? Bebegin durumu nasıl. Sezaryen tarihim 1 haziran ama ben bu hafta doğurmak istiyorum artık yetti gari

Bizim kız içerde keyif modunda valla hiç doğası yok senin zorlandığın şeylerde de haklısın valla umarım bugün geçer bebeğin ne kdr içerde kalsa ona kar ya erken doğmasın

Günaydın hanimlar bimden başucu düzenleyici aldim bebisin bezini islak mendilini koyarım diye
Haftaya topigimiz doğumlarla dolacak insallah 1 haziranda sezeryanlar cok bakalim bizim kız ne zaman gelecek
Ben de aldım vallaaa tüm düzenleyicileri alasım gelio acaip seviorm o ürünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…