2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizim kız içerde keyif modunda valla hiç doğası yok senin zorlandığın şeylerde de haklısın valla umarım bugün geçer bebeğin ne kdr içerde kalsa ona kar ya erken doğmasın
Yarin 38+0oluyor kısmetse ama pek doğası yok arkadaşın doktor da 39a kadar bekleriz diyor. Arada adet sancisi oluyor geçiyor başka belirti de yok.

aaa ciğer gelişimiyle alakası var mı gerçekten. kör cahilim desene bende büyüdüğü için hıçkırıyor diye düşünmüştüm.
Yani bebiş içerde nefes alıp verme yapmıyor ciğer aktif değil ama bunun için egzersiz yapıyor, yanlışlıkla amnionsıvısı yutabiliyor. Bunuda hıçkırarak atıyor en basit tanımıyla:) bu yüzden hem büyüdüğünü anlıyoruz buradan karın kasları gelişiyor, hemde doğunca nefes alıp vermeye antremanlı oluyor doğduktan 1yaşına kadar devam ediyor bu sık sık hıçkırıklar. Birde güzel haber güçlü hıçkırıklar hissedenler için doğduktan sonra emme refleksi güçlü oluyo bu bebişlerimizin

ay valla güçlü emmesi çok güzel olur yaa. benim göğüs ucum büyük onu ağzına alabilir inşallah. yeni doğum yapan bir arkadaşımın oğlu vardı kızı oldu oğlanın ağzı büyüktü alıyordu kızın küçük zorlanıyor dedi. Bakalım benim ki nasıl olacak. Kızımda çok sorun yaşamadım aslında ama büyük olduğu için ya boğulursa diye korkuyor insan.

Yok canım benimkide büyüktü alamamıştı hatta sinirlenip ağlardı ama vazgeçmedi hiç devam etti asılmaya hem biberon hem beni emmeye çalıştı. Hatta biberondan sonra beni istemez demiştim ama mama sayesinde güçlendi iyice memeyi daha iyi emdi diyebilirim. İnşaallah sorun yaşamayız yine

İnşallah canım sağlıkla gelsin göğüs ucu çıkartıcı daha çok çıkarmaz mı pompa bile büyütüyor sütte arttı ama tam alamıyor alışır inşallah ya uyuyamıyorum bile lohusalık etkiliyor beni valla. Ben de çok ağırlaşmıştım inşallah sen de rahatlarsın

Yarin 38+0oluyor kısmetse ama pek doğası yok arkadaşın doktor da 39a kadar bekleriz diyor. Arada adet sancisi oluyor geçiyor başka belirti de yok.
Bi gün öndeymişim senden bnm de bgn 38+0 hurma yiorm pilates topunda zıplamacalar fln bana msn demio abisi gibi 40ı geçireblr bnmki bgn nasıl hissediosn kendini bekleyebilck gbi msn haftaya?

Ne zaman doğurucaz acaba yetmedi mi
Merhaba devlette randevu bulamayan sizsiniz sanırım ben İstanbuldayım ama geceleri baktınız mı gece 1-2 gibi falan iptal olan randevular açılıyor bu sayede aynı güne bile randevu bulabiliyorum bazen yada ertesi güne buluyorum ama gündüz yada sabah 7 gibi bile baksam hiç randevu olmuyor

Kızlar bu arada kaşıntı yaşayanlar vardı, yazamadım okuduğumda şimdi aklıma gelmişken sölim, PUPP die bi hastalık var gebelikte yaşanan, benimki ondandı ilk hamileliğimde karaciğer enzim değerlerinde bişi yoksa PUPP olabilio o kaşıntıların sebebi

Bi gün öndeymişim senden bnm de bgn 38+0 hurma yiorm pilates topunda zıplamacalar fln bana msn demio abisi gibi 40ı geçireblr bnmki bgn nasıl hissediosn kendini bekleyebilck gbi msn haftaya?
Sen normal mi dogurmustun ilkini? Benim kız 34te doğmuştu ama bu bekleyince tuhafıma gidiyor
Valla geçen hafta nasılsam öyleyim canim o zaman da dr eve yollamıştı bu kez de öyle olacak gibi. Ben yine de her gittiğimde hazırlıklı gidiyorum tabi. Çarşamba randevum var.

inşallah canım.❤

Evet ilki normaldi 40+5te zorla çıkarttık paşayı içerden senin kızçe pek erkenciymiş bu da yattığı yeri beğenmiş anlaşılan hayırlı zamanda sağlıkla gelsin canım Ben de bu sefer erken gelsin istiorm yaa bu hafta doğursak ne iyi olur

36+0 dan herkese günaydın kızlar. 36.haftaya girenler artık başlasın hurma yemeye Tek rakam olacak şekilde, 3 5 7 gibi yeyin ha açılmayı kesinlikle kolaylaştırıyor. Sezaryen olacaklara gerek yok ama
Bana cok tatli geliyor hurma iran ya ondan mı kı 4 tane en fazla yiyebiliyorum

Sorma canım inşallah öyle olur sağlıkla gelsinler yeterki. Bir an önce dogsun büyüsün rahat edelim istiyorum

Evet cnm ciğerleri gelişiyor emme refleksi de gucleniyormus. Zaten doğduktan sonra da sürekli hıçkırıyorlar
ya benim kız 4 yaş 3 aylık ben bebek bakmayı tamamen unuttum geçen yeni doğan bir bebeği biraz tutayım dedim çok zorlandım. şimdi sen hıçkırıyor falan diyorsun ben hiç bir şey hatırlamıyorum yaaa.

Ben de sen gibiyim sanki hiçbişi bilmiorm bakamıcakmş gibi hissediorm kendimi

Ben de sen gibiyim sanki hiçbişi bilmiorm bakamıcakmş gibi hissediorm kendimi
sıfırdan başlıycaz her şeye. gözüm baya korkuyor ama aynı zamanda biran öncede doğsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…