Yarin 38+0oluyor kısmetse ama pek doğası yok arkadaşınBizim kız içerde keyif modunda valla hiç doğası yoksenin zorlandığın şeylerde de haklısın valla umarım bugün geçer bebeğin ne kdr içerde kalsa ona kar ya erken doğmasın
Dedigin dogru ben ögrenmek istiyorum aslinda meraktan. Büyümese de elimden birsey gelmiyor merak isteİşte onlar anlıyor büyüyüp büyümediğini bizim rakamlara takılmamızı istemiyorlar. Benimki de özel ama söylemek istemiyor onu demek istedim
Yani bebiş içerde nefes alıp verme yapmıyor ciğer aktif değil ama bunun için egzersiz yapıyor, yanlışlıkla amnionsıvısı yutabiliyor. Bunuda hıçkırarak atıyor en basit tanımıyla:) bu yüzden hem büyüdüğünü anlıyoruz buradan karın kasları gelişiyor, hemde doğunca nefes alıp vermeye antremanlı oluyoraaa ciğer gelişimiyle alakası var mı gerçekten.kör cahilim desene bende büyüdüğü için hıçkırıyor diye düşünmüştüm.
ay valla güçlü emmesi çok güzel olur yaa. benim göğüs ucum büyük onu ağzına alabilir inşallah.Yani bebiş içerde nefes alıp verme yapmıyor ciğer aktif değil ama bunun için egzersiz yapıyor, yanlışlıkla amnionsıvısı yutabiliyor. Bunuda hıçkırarak atıyor en basit tanımıyla:) bu yüzden hem büyüdüğünü anlıyoruz buradan karın kasları gelişiyor, hemde doğunca nefes alıp vermeye antremanlı oluyordoğduktan 1yaşına kadar devam ediyor bu sık sık hıçkırıklar. Birde güzel haber güçlü hıçkırıklar hissedenler için doğduktan sonra emme refleksi güçlü oluyo bu bebişlerimizin
Yok canım benimkide büyüktü alamamıştı hatta sinirlenip ağlardı ama vazgeçmedi hiç devam etti asılmayaay valla güçlü emmesi çok güzel olur yaa. benim göğüs ucum büyük onu ağzına alabilir inşallah.yeni doğum yapan bir arkadaşımın oğlu vardı kızı oldu oğlanın ağzı büyüktü alıyordu kızın küçük zorlanıyor dedi. Bakalım benim ki nasıl olacak. Kızımda çok sorun yaşamadım aslında ama büyük olduğu için ya boğulursa diye korkuyor insan.
İnşallah canım sağlıkla gelsin göğüs ucu çıkartıcı daha çok çıkarmaz mı pompa bile büyütüyor sütte arttı ama tam alamıyor alışır inşallah ya uyuyamıyorum bile lohusalık etkiliyor beni valla. Ben de çok ağırlaşmıştım inşallah sen de rahatlarsınBenimde büyük göğüs ucu valla zor o zaman alıştırmak bende epey çekmiştim pompayla sağmak şekle sokuyordu ama ya da göğüs ucu çıkartıcılarıyla uğraşıcazay inş sağlıkla doğsun hepsi artık hepimiz ağırlaştık zorlanıyoruz doğsada toparlansam derdindeyim bende
Bi gün öndeymişim senden bnm de bgn 38+0 hurma yiorm pilates topunda zıplamacalar fln bana msn demio abisi gibi 40ı geçireblr bnmkiYarin 38+0oluyor kısmetse ama pek doğası yok arkadaşındoktor da 39a kadar bekleriz diyor. Arada adet sancisi oluyor geçiyor başka belirti de yok.
Merhaba devlette randevu bulamayan sizsiniz sanırım ben İstanbuldayım ama geceleri baktınız mı gece 1-2 gibi falan iptal olan randevular açılıyor bu sayede aynı güne bile randevu bulabiliyorum bazen yada ertesi güne buluyorum ama gündüz yada sabah 7 gibi bile baksam hiç randevu olmuyorNe zaman doğurucaz acaba yetmedi mi
Sen normal mi dogurmustun ilkini? Benim kız 34te doğmuştu ama bu bekleyince tuhafıma gidiyorBi gün öndeymişim senden bnm de bgn 38+0 hurma yiorm pilates topunda zıplamacalar fln bana msn demio abisi gibi 40ı geçireblr bnmkibgn nasıl hissediosn kendini bekleyebilck gbi msn haftaya?
inşallah canım.❤Yok canım benimkide büyüktü alamamıştı hatta sinirlenip ağlardı ama vazgeçmedi hiç devam etti asılmayahem biberon hem beni emmeye çalıştı. Hatta biberondan sonra beni istemez demiştim ama mama sayesinde güçlendi iyice memeyi daha iyi emdi diyebilirim. İnşaallah sorun yaşamayız yine
Evet ilki normaldi 40+5te zorla çıkarttık paşayı içerdenSen normal mi dogurmustun ilkini? Benim kız 34te doğmuştu ama bu bekleyince tuhafıma gidiyor
Valla geçen hafta nasılsam öyleyim canim o zaman da dr eve yollamıştı bu kez de öyle olacak gibi. Ben yine de her gittiğimde hazırlıklı gidiyorum tabi. Çarşamba randevum var.
Bana cok tatli geliyor hurma iran ya ondan mı kı 4 tane en fazla yiyebiliyorum36+0 dan herkese günaydın kızlar. 36.haftaya girenler artık başlasın hurma yemeyeTek rakam olacak şekilde, 3 5 7 gibi yeyin ha açılmayı kesinlikle kolaylaştırıyor. Sezaryen olacaklara gerek yok ama
Evet cnm ciğerleri gelişiyor emme refleksi de gucleniyormus. Zaten doğduktan sonra da sürekli hıçkırıyorlaraaa ciğer gelişimiyle alakası var mı gerçekten.kör cahilim desene bende büyüdüğü için hıçkırıyor diye düşünmüştüm.
Sorma canım inşallah öyle olur sağlıkla gelsinler yeterki. Bir an önce dogsun büyüsün rahat edelim istiyorumEvet ilki normaldi 40+5te zorla çıkarttık paşayı içerdensenin kızçe pek erkenciymiş bu da yattığı yeri beğenmiş anlaşılan hayırlı zamanda sağlıkla gelsin canım Ben de bu sefer erken gelsin istiorm yaa bu hafta doğursak ne iyi olur
ya benim kız 4 yaş 3 aylık ben bebek bakmayı tamamen unuttum geçen yeni doğan bir bebeği biraz tutayım dedim çok zorlandım.Evet cnm ciğerleri gelişiyor emme refleksi de gucleniyormus. Zaten doğduktan sonra da sürekli hıçkırıyorlar
Al benden de o kdrSorma canım inşallah öyle olur sağlıkla gelsinler yeterki. Bir an önce dogsun büyüsün rahat edelim istiyorum
Ben de sen gibiyim sanki hiçbişi bilmiorm bakamıcakmş gibi hissediorm kendimiya benim kız 4 yaş 3 aylık ben bebek bakmayı tamamen unuttum geçen yeni doğan bir bebeği biraz tutayım dedim çok zorlandım.şimdi sen hıçkırıyor falan diyorsun ben hiç bir şey hatırlamıyorum yaaa.
sıfırdan başlıycaz her şeye. gözüm baya korkuyor ama aynı zamanda biran öncede doğsun istiyorum.Ben de sen gibiyim sanki hiçbişi bilmiorm bakamıcakmş gibi hissediorm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?