2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ay evet ben yoruluyorum onun yerine resmen.

Evet benimki de öyle. Ama o pıt pıt atan yer tam olarak neresi oluyor onu merak ediyorum. Karnımın altında ama tam kasıklarımda da değil sanki.‍♀
Karnımın en alt kısmında hıckırıyor kasıklarımın orda. Bende kafası mı hareket ediyor diye düsünüyorum hıckırırken

Canım fl yazan yerdeki rakamı 7 le çarpınca çıkıyormuş boy. Bende öyle öğrendim geçen kontrol. Seninle aramızda 2 gün varmış.

Selam kızlar, epeydir giremiorum yazmak için ama sık sık okuyup takip ettm geneli Dilaraerdogan gözün aydın canım kavuşmuşsunuz Gökçe kuşla okudum şimdi sevndm zorlu bi süreç oldu ama sağlıkla tamamladınız şükür Darısı başımıza
LesaM sen hala aktifsin takip edebildm, sezergan tarihi belirliceksin dimi nedir durumlarv H E sen nie yazmıosn pek canım ne alemdesin? İyisin umarım?
Bebeklerne kavuşan tüm arakadaşlar hepinizi tebrik ediorum sağlıkla büyütün inşallah hepiniz Bekleyenler bizler de sağlıkla kavuşalım inşallah

Dilaraerdigan canim hayırlı olsun gözün aydın
Kizlar fazla giremiyorum bebek hiç uyumuyor resmen sabahlıyoruz. Sürekli agliyor kara oglum benimanasini cok yoruyor sali gününe 3 hafta olacak biz doğum yapali ama hala benim ödemlerim ve şişliğim gitmedi dikiş yerlerim cok agriyor doktor saol biraz estetik yapmış ölü deriden 200 grmdan fazla aldim karnın cok sarmıştı dedi çok güzel dikmiş varla yok arası dikisler ama içerisi.oyle aciyorki anlatamam yeni doğum yapmışım gibi zor oturup zor kalkıyorum resmen

İnşAllah :) Senin ilk dogum degildi galiba normal mi olacak sezeryan mı. Benim normaldi ilki bunda da bir sorun yoksa normal olacak ama bakalım ablası gibi 40 haftayı dolduracak mı acaba merak ediyorum
Bnim bu 4.canım üçü normal oldu bu sezeryan olacak tüp baglatacağım için. Bnde üçüncü gebeliğimde kızımı 40+2 de doğrdum 4240gr oldu baya bekledi ama progestan kullanmıştım doğuma kadar diğerleri erkn oldugu için dr vermişti

Kızlar biraz garip bir soru olabilir ama çok merak ediyorum, sezeryanda bebeği giydirdikten sonra nereye götürüyorlar? Anne dikişleri yapılıp odaya gelene kadar bebek me yapıyor
Cnm benim bebeğimi böyle küveze almislardi sonrada iki gun kuvezde kaldi şükür suan iyiyiz ablam hep basinda bekledi

Eklentiler

• 20210524_022530.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 104
inşallah ağrıların çabucak geçer oğlun mışıl mışıl uyur. doktorun seni düşünüp estetik yapması ne güzel. daha çok yenisin 40 bile çıkmadı yavaş yavaş gidecek o şişlikler inşallah.

Teşekkür ederim canım benim süt sağıyorum şimdi mamayı kabul etmiyor fazla sütüm de yok 40 dakikada bir süt sağmaya çalışıyorum su içmekten lohusa şerbeti içmekten İçim dışım şerbet oldu Ablanlar bana çok tatlı içtiğim içinde ödemlerin gitmediğini söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum olabilir mi ki acaba böyle bir şey Çünkü ilk kez başıma Böyle bir şeye geliyor değer doğumlarında 1 haftalıkken gidiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…