İnşallah canım amin rengi sarı gibi biberon kullanıyorum valla kaşıkla zor içti benim sıkıntı göğüs ucu büyük emzirme derken aralık uzuyor yoksa Sen de sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallahErkende doğmadı ama tembel çıktı seninki demek uykucubiraz güçlenene kadar kaşıkla falan vermeyi denersin hiç olmadı, sarılık olmaz en azından. İkinizde çabucak toparlarsınız inşaallah hayırlısıyla
Bende çok zordayım şuan bebiş bazen karnımın bi yerlerini acıtıyor,kalçamın ağrısı bacaklarıma belime vuruyor,arada karnıma sancı giriyor,hiç rahatım yokAynen şu an çok acıtıyor yatsam durmuyor kalksam durmuyor nasıl otursam bilemedim
Çok zorluyor
Ucu büyük olsa sıkıntı olmasa sıkıntı,ortası ne bunun acabaİnşallah canım amin rengi sarı gibi biberon kullanıyorum valla kaşıkla zor içti benim sıkıntı göğüs ucu büyük emzirme derken aralık uzuyor yoksa Sen de sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallah
Canım hayırlı olsun tekrardan . İlk gelen süt kıvamlı oldugu için elle sağımı öneriyor bazı hemşire veya ebeler . İstersen bir dene inşallah faydası olur .Eş pompalıyla sagıyorum canım ama süt gelmiyor ki emdimi emiyor ama canı istemedimi ağzına almıyor memeyi
Linkini ekliyorum canım : Kaşık biberon sütüm gelir bebek ememezse bunu , sütüm gelmez bebek emebiliyorsa eds sistemini kullanıcam . İnşallah hiçbirine gerek kalmaz damerhaba canım ben de biberon kullanmak ıstemeyenlerdenım ama ne olur neolmaz dıye de almak ıstıyorum trendyol’a yazdım ama bulamadım senin aldıgın bıberon hangısı??
Ayy hayırlı olsun canımm maşallah . allah analı babalı büyütsünKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Canım bazen de ameliyathanede bekletiyorlar diye duydum . Muhtemelen ona uygun sıcaklıkta bir yerde tutuyorlardırO da olabilir mantıklıhep videolara görüyorum bebek giyinince çıkıyor ya merak ettim. Eşim falan kapıda olsun da belki onlara verirler hemen
3 4 kere beni salliyor bazenkızlar bebekleriniz gün içinde kaç defa hıçkırıyor. artık sıkılmaya başladım benn.
Epidral normal dogum teyzem yapti cnm ordan biliyorum prenses dogum derler agrisiz bir sekilde dogum yapti
Ya cok rahat diyorlar da nasil olur bilmiyorumEpidural normal mi yoksa sezeryan mı
3 4 kere hıckırıyor. Kendide sıkiliyor galiba hıçkırırken aşırı hareket etmeye başlıyorkızlar bebekleriniz gün içinde kaç defa hıçkırıyor. artık sıkılmaya başladım benn.
Ayni sekilde hic durmuyor. Alani azalir yavaslar dediler son haftalara dogru ama kendine alan yapmis belli kiBu çocuk İçerde spor mu yapıyor anlamıyorum nasıl hareket böyle yaa
Durmuyor durmuyor
Her bebek farklıdır bu konuda belki ama göğüs ucu fındık gibi olunca rahat emiyorlar bence.(nasıl tabir etsem bilemedimUcu büyük olsa sıkıntı olmasa sıkıntı,ortası ne bunun acabaBenimde uyarınca sertleşiyor onun dışında içine göçüyor bebeğim emebilir mi acaba?
Artik 2 kez ancak hıçkırıyor öncesinde daha fazlaydı sankikızlar bebekleriniz gün içinde kaç defa hıçkırıyor. artık sıkılmaya başladım benn.
Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah analı babalı büyütsün Haziran anneleri grubumuz doğuruyor benim normalde 25 Haziran son doğuranlardan mı olacağım yoksa 2 haftaya gelecek mi bakalım:)Amin canım cok sagol darısı sana inşallah
Canim bebegin dondumu bende 35 haftamda maakt gelis dedi doktorKızlar biz 31 haftalığız ama 28 . Haftada bebiş döndü suan makat gelişiçokta tembel hiç hareket etmiyor dönmesi için ne yapabilirim makat gelişi olan varmıı??
Canim dondu mu bebegin benimde senin gibi poposu sag bosluktaydiKizlar şuan nts deym sancı yok olmazda insallah neden derseniz rahatına düşkün kızım dönmüş makat geliş bile değil kıçı bir yerde basi bir yerdeayaklar asagida bası göğüs kafesimin altinda popo sağ boslugumda bu cocuk ne yapiyor ben anlamıyorum ins geri döner ya ne güzel asagidaydi kac haftadir son haftalar yaptigina bak sezeryanda olsa zor olur bu pozisyonda dedi doktor
Benim kızımda sağarken öyle oldu olmayınca en azından biraz çıkarabiliyorsun benceUcu büyük olsa sıkıntı olmasa sıkıntı,ortası ne bunun acabaBenimde uyarınca sertleşiyor onun dışında içine göçüyor bebeğim emebilir mi acaba?
Salı günü gidecegm bakalım ben anlamiyorum döndüğünü ama cok oynuyor sen ne zaman gideceksin doktoraCanim dondu mu bebegin benimde senin gibi poposu sag bosluktaydi
ay evet ben yoruluyorum onun yerine resmen.3 4 kere beni salliyor bazen
Evet benimki de öyle. Ama o pıt pıt atan yer tam olarak neresi oluyor onu merak ediyorum. Karnımın altında ama tam kasıklarımda da değil sanki.3 4 kere hıckırıyor. Kendide sıkiliyor galiba hıçkırırken aşırı hareket etmeye başlıyor
Senin ki yeterince büyümüştür zaten haftan ileri ya. Ben daha belki 2 haftadır hıçkırık hissediyorum.Artik 2 kez ancak hıçkırıyor öncesinde daha fazlaydı sank
Bende 2 hafta sonra gidicem canim 38 e kadar beklicem gece cok oynuyo benim bebegimde ama nereye neresini vuruyo onu bilmiyormSalı günü gidecegm bakalım ben anlamiyorum döndüğünü ama cok oynuyor sen ne zaman gideceksin doktora
Bende ne olur ne olmaz diye lansinohun göğüs ucu çıkarıcı pompasını aldım,küçük bir alet bir tane deneyim dedim de baya işe yarıcak gibi ama uçları uyarmıyım diye yapmadım çektim hemen,ayriyeten silikon uçta aldımHer bebek farklıdır bu konuda belki ama göğüs ucu fındık gibi olunca rahat emiyorlar bence.(nasıl tabir etsem bilemedim)
Benim hic yoktu hatta düzdü baya silikon uçla kizim eme eme çıkardı sonra rahat edebildi öncesinde ememedi hiç.
Artik 2 kez ancak hıçkırıyor öncesinde daha fazlaydı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?