2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah canım amin rengi sarı gibi biberon kullanıyorum valla kaşıkla zor içti benim sıkıntı göğüs ucu büyük emzirme derken aralık uzuyor yoksa Sen de sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallah

Ucu büyük olsa sıkıntı olmasa sıkıntı,ortası ne bunun acabaBenimde uyarınca sertleşiyor onun dışında içine göçüyor bebeğim emebilir mi acaba?

Eş pompalıyla sagıyorum canım ama süt gelmiyor ki emdimi emiyor ama canı istemedimi ağzına almıyor memeyi
Canım hayırlı olsun tekrardan . İlk gelen süt kıvamlı oldugu için elle sağımı öneriyor bazı hemşire veya ebeler . İstersen bir dene inşallah faydası olur .

merhaba canım ben de biberon kullanmak ıstemeyenlerdenım ama ne olur neolmaz dıye de almak ıstıyorum trendyol’a yazdım ama bulamadım senin aldıgın bıberon hangısı??
Linkini ekliyorum canım : Kaşık biberon sütüm gelir bebek ememezse bunu , sütüm gelmez bebek emebiliyorsa eds sistemini kullanıcam . İnşallah hiçbirine gerek kalmaz da direk
Ayy hayırlı olsun canımm maşallah . allah analı babalı büyütsün

O da olabilir mantıklı hep videolara görüyorum bebek giyinince çıkıyor ya merak ettim. Eşim falan kapıda olsun da belki onlara verirler hemen
Canım bazen de ameliyathanede bekletiyorlar diye duydum . Muhtemelen ona uygun sıcaklıkta bir yerde tutuyorlardır

Kızlar içe göçük memişler veya çok çıkık olmayan uçlar için şırıngayla meme ucu çıkarma aparatı yapılıyor : youtubedan gördüm ben de yapıcam şimdi . Meme ucu çıkarma

Bir de bugünden itibaren gümüş kapak takmaya başlicam arada meme ucum sızlıyor çünkü

Epidral normal dogum teyzem yapti cnm ordan biliyorum prenses dogum derler agrisiz bir sekilde dogum yapti
Epidural normal mi yoksa sezeryan mı
Ya cok rahat diyorlar da nasil olur bilmiyorum
Belli degil daha ama buyuk ihtimal sezeryan olur. Normalden nedense bir korkuyorum. Hani sezeryan olursa ayikta olmak istiyorum cok mu sey istiyorum

Ucu büyük olsa sıkıntı olmasa sıkıntı,ortası ne bunun acabaBenimde uyarınca sertleşiyor onun dışında içine göçüyor bebeğim emebilir mi acaba?
Her bebek farklıdır bu konuda belki ama göğüs ucu fındık gibi olunca rahat emiyorlar bence.(nasıl tabir etsem bilemedim)
Benim hic yoktu hatta düzdü baya silikon uçla kizim eme eme çıkardı sonra rahat edebildi öncesinde ememedi hiç.
kızlar bebekleriniz gün içinde kaç defa hıçkırıyor. artık sıkılmaya başladım benn.
Artik 2 kez ancak hıçkırıyor öncesinde daha fazlaydı sanki

Kızlar biz 31 haftalığız ama 28 . Haftada bebiş döndü suan makat gelişi çokta tembel hiç hareket etmiyor dönmesi için ne yapabilirim makat gelişi olan varmıı??
Canim bebegin dondumu bende 35 haftamda maakt gelis dedi doktor

Canim dondu mu bebegin benimde senin gibi poposu sag bosluktaydi

Salı günü gidecegm bakalım ben anlamiyorum döndüğünü ama cok oynuyor sen ne zaman gideceksin doktora
Bende 2 hafta sonra gidicem canim 38 e kadar beklicem gece cok oynuyo benim bebegimde ama nereye neresini vuruyo onu bilmiyorm

Bende ne olur ne olmaz diye lansinohun göğüs ucu çıkarıcı pompasını aldım,küçük bir alet bir tane deneyim dedim de baya işe yarıcak gibi ama uçları uyarmıyım diye yapmadım çektim hemen,ayriyeten silikon uçta aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…