• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
bende 35+3 üm bebek ağrlığı 3060 gr küsür çıktı boyu 50 cm 10 gün önde gidiyormuş. Şeker yüklemeside yaptırmıştım çıkmamıştı bir şey. Son aylarda yediğime içtiğime çok dikkat ettiğim için ben kilo çok almıyorum bebek alıyor. Her şey normal ama doğuma kadar kaç kilo olur acaba tecrübesi olan var mı 3 hafta da kaç kilo daha alır acaba sezeryan mı olur? Birde 10. haftada covid geçirmiştim ama ilaç kullnmamıştım hiç hafif atlattım ama onun soru işaretide var kafamda covid geçiren var mı hamileliğinde? her ne kadar doktor her şey normal dese de son haftaların psikolojisi heralde herşeye takıyorum.

Kontrolden geldim kızlar. Çok şükür bir sorun yok nst gayet iyi çıktı. Bir hafta sonra gel dedi. Hala baş aşağı suyu falan iyi haftasıyla uyumlu dedi. Bu sefer ulturason kağıdı vermedi İlk defa bu doktora gittiğim için çekindim bende istemedim. Neyse elhamdülillah bir sorun yok tek sıkıntım ben kilo verdiğim için mi bilmiyorum önceki kadar kilo almamış ama onuda çok takmıyorum sağlıklı olsunda kilo önemli değil.😊
Alttan muayene etti mi

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı başı önden gittiği için normal doğum çok zor dedi doktor. 37. Haftadayız boyu 48 cm kısa mı sizce ya

Benim tek taraflı hamile kaldıgımdan. Bu zaman kadar hep oldu fıtık olduğu için sağ bacagımı sürüyerek geziyorum bazen otup kalkınca kalıyorum anıden doğum ağrısı kalcayada vuruyormuydu unutmuşum hiç dogurmamış gibi kör cahil oldum ben bu bebişde :olamaz::KK48:
Huylu huyundan vazgeçmez bu saate kadar naz yapmadiysan bu saatten sonra olmaz o 😅 en azından kendini çok zorlamadan yap tatlım. Evde bı çocuk olunca dinlenmek pek mümkün olmuyor ama yine de dikkat et 😉
İnsan unutuyor gerçekten . Oğlumda son ay sağ kalça kemigim kopuyordu sanki çok zorlamisti. Şimdi çok hafif başladı bakalım ilerlemez umarım.

Merhaba canım arada girip yazıyorum pek vaktim kalmıyor ev iş kız derken :)
Ama takipteyim bende uzaktan . Biz iyiyiz çok şükür doğurmak için beklıyoruz sen nasılsın ?
Ben de iyim ev hanımı modundayım geri döndüm buralara bi sizleri sorayım dedim ilk iş :) yaa 40+2 nedir yahu ben kız bari erken gelsin diodm bu hafta için çok hazırladımdı kendimi ama gelmeyecek belli hiçbişi yok ağrıdır sancıdır 🥴 senin beklenen tarihin ne zmndı? Var ekşın gelecek gibi mi :))

Kızlar hiç biriniz yaptırmadınız mı isimli kapı süsü 🥲
Ben kendin yaptım oğlumunkini de ben yapmştm, maliyetleri çok makul 30-40lira falandır ;) hastaneye götürmicem astırmıolarmş odasına ascaz

Eklentiler

• B110CFD5-2567-4AF2-B920-B4BE4ED54954.webp
    B110CFD5-2567-4AF2-B920-B4BE4ED54954.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 110
  • BEBCC770-C5C5-4371-92E8-990EA85E9A26.webp
    BEBCC770-C5C5-4371-92E8-990EA85E9A26.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 102
Ne bilim çatı muayenesi yapıyorlar diyolar ya ondan sordum canım bende senin gibi şehir hastanesi gidiyorum ondan merak et ttim
Bir sancı yada kanama olsa erken haftalar da bakıyorlar evet ama hiç bir sorun yokken alttan muayene yapmazlar diye düşünüyorum. Ben acilde de muayene olmak için gitmiştim o zaman da alttan bakmadılar. 36. haftadan sonra çatım musaitmi diye muayene etmişti beni doktorum ama 1 kez normal doğum yaptığım için tekrar çatımı konturol edeceklerini sanmıyorum açıklık var mı diye bakarlar belki oda sancı falan çıkarsa yada artık son zamanlara girersek.

İyi geceler kızlar
tubaslk tubaslk melapaaaaa :KK54::KK3:bugün göremedim sanki seni
İyisindir inş annen yanında olduğu için özlem gideriyorsunuzdur 🥰
LesaM LesaM
MrvCn MrvCn
Kızlar sizin anneler ne zaman geliyor
Başka var mıydı uzaktan annesi gelecek olan
Yarin aksam geliyorlar kız kardesimle insallah 😇😇

İyi geceler kızlar
LesaM LesaM
MrvCn MrvCn
Benim haber vermemi bekliyor canım. Babam kendi başına pek bir isini yapamadığı icn hadi çıkıp geleyim diyemiyor da.
O yüzden acil durum olmazsa doğumdan 1 gün önce çağırırım diye düşünüyorum

İyi geceler kızlar
LesaM LesaM
MrvCn MrvCn
Ben varım canım. Şimdi kız kardeşim yanımda doğuma giderken anneme haber vermeyi düşünüyorum. Aramız 2 saat çıkıp gelecek inşallah.😁

Back
X