• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Huylu huyundan vazgeçmez bu saate kadar naz yapmadiysan bu saatten sonra olmaz o 😅 en azından kendini çok zorlamadan yap tatlım. Evde bı çocuk olunca dinlenmek pek mümkün olmuyor ama yine de dikkat et 😉
İnsan unutuyor gerçekten . Oğlumda son ay sağ kalça kemigim kopuyordu sanki çok zorlamisti. Şimdi çok hafif başladı bakalım ilerlemez umarım.
İnş ilerlemez canım zor bel kalça ağrısı yürütmez, biz pek bilmiyoruz canımızın kıymetini sanki ev işi bizi kurtaracak birşey olsa bazen hamile olduğumu unutuyorum işe kendimi kaptırıyorum durunca ağrıdan ağlıyorum resmen bu minnaklarda dogsaydı mayıs çıkmak haziran gelmek bilmedi son ay zorlayıcı geçiyormuş sağ saglım hepimiz bir kucaklasak cennet kokuluları

Anne yüreği işte dayanamıyor🥰
Bende bursalıyım 😀

ben de bursalıyım😍
Kızlar selam bugün genel temizliğim yapıldı apartmanda merdiven silen abla geldi bir güzel temizledi evi koltukları ve sandalyeleri de yıkattım şükür artık doğuma hazır sayılırız 😍tüm gün okuyamadım için 1 saate yakındır geçmişi okuyordum 🤭

oh mis güle güle kirletin canım benim. Benim de detaylı temizliğimi bi abla yaptı sağ olsun. Ben de dün bi cilasını geçtim tekrar detaylı temizledim belki doğumu başlatır diye iş yaramadı malesef 🤣

Kızlar ben sonunda 9 hazirana randevu alabildim 🤣

canım o zamana kırkı çıkar bebeğin 9 Haziran ne 🤣

İyi geceler kızlar
tubaslk tubaslk melapaaaaa :KK54::KK3:bugün göremedim sanki seni
İyisindir inş annen yanında olduğu için özlem gideriyorsunuzdur 🥰
LesaM LesaM
MrvCn MrvCn
Kızlar sizin anneler ne zaman geliyor
Başka var mıydı uzaktan annesi gelecek olan
Ben varım İst ikamet ediyorum amasyadan gelecek annem bir yıldır gögmüyor çok özledim doğum başlayınca gelecek

Kızlar selam bugün genel temizliğim yapıldı apartmanda merdiven silen abla geldi bir güzel temizledi evi koltukları ve sandalyeleri de yıkattım şükür artık doğuma hazır sayılırız 😍tüm gün okuyamadım için 1 saate yakındır geçmişi okuyordum 🤭
Oh mis gibi mus mutlu kirletin bebişinle canım

Kızlar ben 2 gündür uykumdan boğulur gibi nefes nefese uyanıyorum çok kötü allah düşmanımın başına vermesin yarın sağlık ocağından çağırmışlardı gel son ölçümlerini yapalım diye orda söylicem belki bi çözümü vardır şu an bile nefes nefeseyim ve boğazım daralıyo sanki

Ben de iyim ev hanımı modundayım geri döndüm buralara bi sizleri sorayım dedim ilk iş :) yaa 40+2 nedir yahu ben kız bari erken gelsin diodm bu hafta için çok hazırladımdı kendimi ama gelmeyecek belli hiçbişi yok ağrıdır sancıdır 🥴 senin beklenen tarihin ne zmndı? Var ekşın gelecek gibi mi :))
Benım 8 Haziran gözüküyor bundan 1 hafta önce sorsan gelicek derdim inanılmaz sancım olmuştu 😂 ama ne hikmetse durdu beyfendi , bugn tam 38+0 ım bakalım bu sefer 39+ larda beklıyorum inşallah kırmaz anasını

İyi geceler kızlar
LesaM LesaM
MrvCn MrvCn
Benım annem İzmir’den gelicek ama ben doğum başlayınca çağırcam :)
Onun öncesi ihtiyacım yok çünkü. İlk gebeliğimde de öyle yapmıştım doğurana kadar yetişmişti bunda nolcak bakalım

Ohh maşallah sana.🧿
Benim geçen gün eşim camları sildi perdeler yıkandı. Halılarım yıkamada koltuğuda yıkamaya gelecekler. Kızımın dolabını bugün aldığım düzenleyicilerle düzenledim küçükleri kışlıkları kaldırdım oğluma yer açtım. Buzluğa atacaklarımı yaptım attım. Bir mutfak dolaplarım kaldı onuda kardeşime sildiricem.🤭
Ben ve ev hazırız ama düne kadar erken gelecek diye korktuğum bebeğimin bugün nedense 40. haftaya kadar doğmamasından korkmaya başladım. 🤪🤪
Mis gibi olmuşlar ellerinize sağlık.
bizimde ev çanta hazır bi kızım içinde çanta hazırlarsam içim rahat olucak 😂

İyi geceler kızlar
LesaM LesaM
MrvCn MrvCn
Canım akşam okudum yazdıklarınızı ama 22:00 gibi uyumuşum saat 05:00 te uyandım reflüm var deli gibi . Bugün bebişimin karnımda son salı sı :) haftaya salı bizimle allah nasip ederse çok heycanlıyım 🥰

İyi geceler kızlar
LesaM LesaM
MrvCn MrvCn
Günaydın diyeyim bende 🥰
Benim ki bir yandan babaneme de baktığı için en erken haftaya gelebilecek gibi görünüyor daha kesin değil bakalım🤷‍♀️

Günaydön uyumak gercekten eziyet oldu sancıları hissediyorum uyurken saat 10.00 randevum 🥰
Hemde tam eziyet 😣 sağdan sola dönmek ölüm heryerım ağrıyor uyuyormuuum dayak mı yiyorum belli değil 🥺

hayırlı haberlerle gel

Mis gibi olmuşlar ellerinize sağlık.
bizimde ev çanta hazır bi kızım içinde çanta hazırlarsam içim rahat olucak 😂
kızın için neden çanta hazırlıyorsun birine mi bırakacaksın yoksa hastaneye mi gelecek seninle ?

• Beğen
Reactions: H E
Back
X