- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
- 53
Iyi canim insallah geri donmez geriGittim cnm dönmüş cok şükür ama haftaya ne olur bilmem benim kizim durmuyor yerinde haftaya 38+2im alttan bakacak doktor
Yerinde durmasada daha da dönmez galiba,bende 37 haftalık sayılırım doktora sordum daha dönmez dedi başaşağı pozisyondanGittim cnm dönmüş cok şükür ama haftaya ne olur bilmem benim kizim durmuyor yerinde haftaya 38+2im alttan bakacak doktor
Ne demek canımİnşallah
Canım benim ikisinin ortası gibisezeryansa doktor 38 veya 39larda alabiliyor . Normal doğumsa bebeğin keyfine bağlı genelde . Benim sezeryan bebek de iri 38 küsürde sezeryan olacagım inşallah
Canım nstni atabilir misin zahmet olmazsa ? Benimkinin hareketsizliği denk geliyor kafama takıyorum nstyi
Canım hastanede yasak oldugu için yaptırmadım ben .
Canım ne güzel kilolu olması . Ben 36 +0 da 3100 çıktım doktor böyle güzel yemeye devam et dedi mesela ki benim bebenin kafası 3 4 hafta ileride . Sezeryan olacaktım zaten bu da ekstrası oldu . Ama sadece kiloya göre değil yani kemik uzunluğuna göre diyorlar çatı muayenesinde öğrenirsin . Ben covid geçirdim tam 3 aylıkken ilaçsız . Bebeği etkilediğini hiç sanmıyorum beni bile aşırı etkilemedi çok şükür . İçini ferah tut grip olmuşsun gibi düşün hafif atlattın sonuçta
Boyunu bilmiyorum ama benim bebemin de kafası irikaç hafta ileride bpd ve hc ? Doktor babaya çekmiş dedi de asıl koca kafalı benmişim bilmiyor
Bekliyoruz sancıda gitti sabah bakayım sonuçlara çıkartırım demişti hemşirelere yatışa devam demişCelik198408 yatışınız yapılcaktı en son? Doğum yaptınız mı ?
Çok teşekkür ederim sağlıklı olsunlarda inşallah geçerKıyamam anne yüreği işte endiselenmeden olmuyorbol bol emzirin deniliyor . Evet emzirmek iyi ama inan kaç kişide okudum yine de olmuş. Sen huzurlu ol stresini hissetmesin tatlım . Geçecek inşallah.
Az önce okurken diyordum ki Mayıs bitmek bilmedi Hazirana daha giremedik bile 40a 40 doldurursa eğer 25 Haziran benim de tarihim derken senin de aynı şeyi düşünüp yazdığını gördüm:). Bu aralar cidden geçmiyor son zamanlar en yavaş zamanlarmış uykusuzluk, baş ağrısı , şişkinlik , kasılma ödemler hepsi bir aradaİnş ilerlemez canım zor bel kalça ağrısı yürütmez, biz pek bilmiyoruz canımızın kıymetini sanki ev işi bizi kurtaracak birşey olsa bazen hamile olduğumu unutuyorum işe kendimi kaptırıyorum durunca ağrıdan ağlıyorum resmen bu minnaklarda dogsaydı mayıs çıkmak haziran gelmek bilmedi son ay zorlayıcı geçiyormuş sağ saglım hepimiz bir kucaklasak cennet kokuluları
Canım biz grubun son doğuranları olacağız herhalde, benim de Haziran sonu şimdilik bir aksilik çıkmazsa:)Günaydın güzel anneler.
Durun doğurmayın ben size çok heveslenirim yaa.
öyle olacak gibi. Bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan beklesin zamanını doldursun istiyorum. Artık uğraşacak işim de kalmadı alınacak bir şeyde. her şey hazır bebek yok.Canım biz grubun son doğuranları olacağız herhalde, benim de Haziran sonu şimdilik bir aksilik çıkmazsa:)
Kanala inince artar diyordu okuduğum yazıda.Kızlar benim akintim artti bu aralar bu bir doğum belirtisi mi acaba1haftadir böyle öncesinde bu kadar degildi
Benimde öyle yaa bir kaç gündür çok fazla oldu, doğurur muyuz acaba bu haftaKızlar benim akintim artti bu aralar bu bir doğum belirtisi mi acaba1haftadir böyle öncesinde bu kadar degildi
Hadi ya zaten baya asagida karnım. Yarin kontrol var bakalım zaten tam 38im bugunKanala inince artar diyordu okuduğum yazıda.Hadi hayırlısı
Bilmemki düşüncem o yönde ama yine eve gönderecek bence beni drBenimde öyle yaa bir kaç gündür çok fazla oldu, doğurur muyuz acaba bu hafta
Cok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versinBebeğim fizyolojik sarılık olmuş devamlı olur mı daha belli değil ama inşallah öyle olmaz tehlikeli değilmiş şu an için ama üzülüyorum
A haber verecek dedin sandim ne oldu diye kac kere okudumAkşam a haber verecek canım .
Aaa en erken sensin o zaman. Sağlıkla gelsin bebişin. Kilosuda çok iyi maşallah.❤Bende bugun gittim muayene ye. 28 mayis ta insallah bir aksilik olmazsa sezeryanla dogum gerceklesecek.Kafa olcusu falan 41. Haftada. 4 kilo gozukuyor. Catida bir gr acilma olmamis. O yuzden cumaya alalim dedim hayirlisiyla bakalkm
Canım nasılsınız şimdi bir şey dediler mi sonradanBekliyoruz sancıda gitti sabah bakayım sonuçlara çıkartırım demişti hemşirelere yatışa devam demiş
Amin inşallah canımSağlıkla doğsun da canım , 38 leri görmesede olur, boşveröyle düşünüp üzme kendini. her şeyin hayırlısı olsun
Canım nasılsınız şimdi bir şey dediler mi sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?