Çok bekletmez inş dielim biz yineValla ben hastaneye randevuya gittikçe umudumu kaybediyorum hepsi erkek bebek ve hepsi de gecikmiş benimki de geç gelecek heralde
Sizinki kaçıncı gebelikti ?Ben sancı nası oluo onu bilmiorm kurban olim biri annatsın neye benzio??? Regl ağrısı demeyin o da tanımlı deil bende
Karnin semsert oluyor ve belinde kasiklarinda karninda bazende bacagina vuran bir agri hissedebilirsin bende sk sk oluyor bu aralar suan 3 cm acilmam var ama bakalim nezaman gelecekBen sancı nası oluo onu bilmiorm kurban olim biri annatsın neye benzio??? Regl ağrısı demeyin o da tanımlı deil bende
Simdi okudum tekrar ,anlatım bozukluğu yapmışımCok gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin
A haber verecek dedin sandim ne oldu diye kac kere okudum
canım açılma olsun diye yaptığın özel bir şey var mı ?Karnin semsert oluyor ve belinde kasiklarinda karninda bazende bacagina vuran bir agri hissedebilirsin bende sk sk oluyor bu aralar suan 3 cm acilmam var ama bakalim nezaman gelecek
Ben bugün sordum doktor dalga geçti geldiğinde anlarsın diyeBen sancı nası oluo onu bilmiorm kurban olim biri annatsın neye benzio??? Regl ağrısı demeyin o da tanımlı deil bende
Sen daha dur kız erken senincanım açılma olsun diye yaptığın özel bir şey var mı ?
yaaa ama kafası çok önde normal doğumu zorlaştırır bence 36 yı doldurduğumda normal doğmalı yoksa sezeryan söz konusu olur diye korkuyorum.Sen daha dur kız erken senin
Doktor ne diyor bu konuda ? O haftalarda açılma oluyor muyaaa ama kafası çok önde normal doğumu zorlaştırır bence 36 yı doldurduğumda normal doğmalı yoksa sezeryan söz konusu olur diye korkuyorum.
şehir hastanesindeyim ve genetiktir kemikleri iri diyor. ama 34+5 de 38 hafta çıktı kafası.Doktor ne diyor bu konuda ? O haftalarda açılma oluyor mu
Benim de arttı canım filiz arkadaşın dediği doğru olabilir çünkü benim de karnımın aşağıda olduğunu söylüyorlar artık ve baskıyı çk net hisseditorum yürüyünce belim ağrıyo vajina sızlıyor.. Yarın serklaj dikişi alınacak bakalım ondan sonra 1 hafta daha dayanabilecek miyizKızlar benim akintim artti bu aralar bu bir doğum belirtisi mi acaba1haftadir böyle öncesinde bu kadar degildi
Yok cnm yapmadm ama ben gun icinde zaten cok hareketliyim evin icinde 2 kucuk cocukla ve duzenli iliskimiz oldu sonra bizim ev mustakil ev merdiven var odalara cikmak icin bi yukari bi asagi hareket halindeyim belki ondandircanım açılma olsun diye yaptığın özel bir şey var mı ?
anladım canım. sağlıkla gelsin prenses inşallah.Yok cnm yapmadm ama ben gun icinde zaten cok hareketliyim evin icinde 2 kucuk cocukla ve duzenli iliskimiz oldu sonra bizim ev mustakil ev merdiven var odalara cikmak icin bi yukari bi asagi hareket halindeyim belki ondandir
Anladim canim gönlünden geçen olur inşallah hayırlısıyla ama son haftalar çoğunlukla esitleniyor eğer çok büyük fark yok ise. Benim bildiğim öyle yani. Sen birdahakine sor yine de doktora ne diyecek bakalimşehir hastanesindeyim ve genetiktir kemikleri iri diyor. ama 34+5 de 38 hafta çıktı kafası.bana dönüp kafası bu kadar demedi ama başını ölçtüğünü biliyordum o an. Karnıda önde evet ama baş daha önde. Açıklama yapmadıkları için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama burada herkes kafası önde normal doğum zor olur sezeryan tavsiye etti doktorum diyor e doğal olarak bende korkuyorum.
Kızımda 36 haftada 3 cm açılmam olmuştu ama çok aktiftim ağrım sızım yoktu bol bol geziyordum ondan olmuş olabilir.
Serklaji bu haftalarda almak zorundalarmi aslında senin haziran 10una kadar vaktin var sezaryen için.Benim de arttı canım filiz arkadaşın dediği doğru olabilir çünkü benim de karnımın aşağıda olduğunu söylüyorlar artık ve baskıyı çk net hisseditorum yürüyünce belim ağrıyo vajina sızlıyor.. Yarın serklaj dikişi alınacak bakalım ondan sonra 1 hafta daha dayanabilecek miyiz
Merdiven çıkmanın doğumu kolaylastiprdigini bende duydum diye hatırlıyorumYok cnm yapmadm ama ben gun icinde zaten cok hareketliyim evin icinde 2 kucuk cocukla ve duzenli iliskimiz oldu sonra bizim ev mustakil ev merdiven var odalara cikmak icin bi yukari bi asagi hareket halindeyim belki ondandir
Canım bebiş dönmüş çok sevindimEndiselenme cnm bebek nasil dogmak isterse o sekilde oluyor benim ki 30 dan 36 a kadar bas asagiydi gecen hafta geri yukarı cıkmış yapacak birsey yok 39 a kadar da dönen oluyormus doktorum öyle dedi bakalim keyfine düşkün bir kızım var makat geliş bile durmuyor öyle diyim size
Aminn canım benim inşallah. Tosun gibi bir bebek beklemiyorum sağlıkla gelişimini tamamlamış olarak doğsun istiyorum. O yüzden 36 dan sonra uğraşmaya başlıycam zaten.Anladim canim gönlünden geçen olur inşallah hayırlısıyla ama son haftalar çoğunlukla esitleniyor eğer çok büyük fark yok ise. Benim bildiğim öyle yani. Sen birdahakine sor yine de doktora ne diyecek bakalim
merhaba. Eğer eşine ve bakım konusunda desteğine güveniyorsan tabi ki eşin kalabilir. hatta ilk doğumda keşke eşim kalsaymış diyorum benim içimde kaldı şimdi de devlet hastanesine almadıkları için nasip olamayacak. Kim sana yardımcı olacak üzerinde ki yükü hafifletecekse onun kalması daha iyi olur.Kizlar merhabalar. Sessiz bir haziran annesi adayiyim. Ve ilk bebegim olacak insallah. Sizlere bisey soracagim. Dogum oncesi vede sonrasi icin hastanede yanimizda illa biri olmasi gerekiyormu sizce. Yani yarin doktor yatis verebilir. Ben olursa sadece esim kalsin istiyorum. Ama illa yanimizda bi bayan kalmasi gerekir mi? Acemilik de var. Siz ne dusunuyorsunuz.
Bunu bende düşünüyorum eşimle o ilk anları yaşamak istiyorum çekirdek aile olarakKizlar merhabalar. Sessiz bir haziran annesi adayiyim. Ve ilk bebegim olacak insallah. Sizlere bisey soracagim. Dogum oncesi vede sonrasi icin hastanede yanimizda illa biri olmasi gerekiyormu sizce. Yani yarin doktor yatis verebilir. Ben olursa sadece esim kalsin istiyorum. Ama illa yanimizda bi bayan kalmasi gerekir mi? Acemilik de var. Siz ne dusunuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?