Cok sevindim senin adina cnm evet herseyi kendin halledebiliyosundur sukur sagsaglim gelmis bebisinHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar suni ile normal doğum yaptım zordu ama çabuk oldu çok şükür doğumdan sonra sı çok rahat bu yüzden normal doğumu tavsiye ederim
Kaç haftalık din canimHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar suni ile normal doğum yaptım zordu ama çabuk oldu çok şükür doğumdan sonra sı çok rahat bu yüzden normal doğumu tavsiye ederim
Benimde bu akşam öyle canım ya sanki altıma kaçıracak gibi oluyorum birde o esnada..Valla cnm karnim semsert oluyor ve alta dogru baski yapiyor zaten doktorum alttan acilmama bakinca kafasi cok asagida demisti ileriye kadar gitmicem suyun gelir dedi ama dedigim gibi gelen giden yok duruyor orda
Keşke TR de doğursan ama işte orda doğurmanın da başka avantajları var değilmi..Evet canım evlenince geldim 2019 da herşeyin hayırlısı sağ sağlım dogsunda.
Deme oyleKızlar suniyle normal doğum oldu dayanılmaz bir acı yaşadım ama doğumdan sonra çok rahatım
Masallah canim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı basimizaKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar suni ile normal doğum yaptım zordu ama çabuk oldu çok şükür doğumdan sonra sı çok rahat bu yüzden normal doğumu tavsiye ederim
38+6Kaç haftalık din canim
Amin cnm Bi avazda kurtarsın rabbim kızlar hep squat yaptım ve inanın 2 de zor sancılar geldi 2.30 da açıklık 9 Du doğum haneye alındım orası sadece ıkınma ve bebeğim 50 geçe doğdu sizde faydasını görürsünüz inşallahDeme oylesaliya ben suni sanciyla dogurmayi deniycem kurtuldun cancan umarim hersey yolundadir darisi basimiza
kaç haftadan sonra kaçar kez yaptın canım.Amin cnm Bi avazda kurtarsın rabbim kızlar hep squat yaptım ve inanın 2 de zor sancılar geldi 2.30 da açıklık 9 Du doğum haneye alındım orası sadece ıkınma ve bebeğim 50 geçe doğdu sizde faydasını görürsünüz inşallah
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Şaka mı yaSenin inadına yapmasınlarda küsmeleri inan sorun olmaz. 1 yaşına kadar çikolata yasak dememe rağmen benden gizlice canı çekiyordur diye veren biri vardı onu yedirirken yakaladığımda ki şoku hala atamıyorum üstümden.
Sagsaglim al kucagina insallah canim acilman varmi peki azda olsaMerhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
Allah yardimcin olsun tez vakitte kolay bir doğumla al kucağına insAllahh.Merhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tez vakitte doğar sende feraha kavuşırsun.Merhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
Allah yardımcın olsun cnm inşallah güzel bir doğumun olurMerhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
Allah yardımcın olsun.Merhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
geçmiş olsun çabucak kurtulursun inşallahMerhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
Amin canım teşekkür ederim bir,bir buçuk cm dedilerSagsaglim al kucagina insallah canim acilman varmi peki azda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?