2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar suni ile normal doğum yaptım zordu ama çabuk oldu çok şükür doğumdan sonra sı çok rahat bu yüzden normal doğumu tavsiye ederim
Cok sevindim senin adina cnm evet herseyi kendin halledebiliyosundur sukur sagsaglim gelmis bebisin

Valla cnm karnim semsert oluyor ve alta dogru baski yapiyor zaten doktorum alttan acilmama bakinca kafasi cok asagida demisti ileriye kadar gitmicem suyun gelir dedi ama dedigim gibi gelen giden yok duruyor orda
Benimde bu akşam öyle canım ya sanki altıma kaçıracak gibi oluyorum birde o esnada..

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar suni ile normal doğum yaptım zordu ama çabuk oldu çok şükür doğumdan sonra sı çok rahat bu yüzden normal doğumu tavsiye ederim
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Çok geçmiş olsun
Bol bol süt olsun inş

Deme oyle saliya ben suni sanciyla dogurmayi deniycem kurtuldun cancan umarim hersey yolundadir darisi basimiza
Amin cnm Bi avazda kurtarsın rabbim kızlar hep squat yaptım ve inanın 2 de zor sancılar geldi 2.30 da açıklık 9 Du doğum haneye alındım orası sadece ıkınma ve bebeğim 50 geçe doğdu sizde faydasını görürsünüz inşallah

kaç haftadan sonra kaçar kez yaptın canım.

Şaka mı ya Katil olmamak çok zor bazı insanlarla gerçekten

Sagsaglim al kucagina insallah canim acilman varmi peki azda olsa

Allah yardimcin olsun tez vakitte kolay bir doğumla al kucağına insAllahh.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tez vakitte doğar sende feraha kavuşırsun.

Allah yardımcın olsun cnm inşallah güzel bir doğumun olur

Allah yardımcın olsun.
Suyun geldiğini anlamadın mı ? Benmde korkum bu.

geçmiş olsun çabucak kurtulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…