Böyle küçük tuvaletim var gibi sıkışık hissediyordum kacti galiba deyip wc ye gidiyordum ama gittiğimde yok.anlayamadim ben canım aklima geldi ama mantar vardı en son akıntım da vardı o da olabilir diye dusundumAllah yardımcın olsun.
Suyun geldiğini anlamadın mı ? Benmde korkum bu.
Allahım yar ve yardımcın olsun canım çok bekletmeden gelsin Rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlayıp bir avazda kurtarsın inşallah canımMerhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
Ben o koltuktan kesin düşerimkızlar şöyle bi video buldum herkes yorum atmış işe yaradı falan diye bu gece denerdim de eşimin yardımı lazım bazı hareketlerde yarın denicem o yüzdenvideo
Ben de düşerim ama eşime tutturucam kendimi başka çare yokBen o koltuktan kesin düşerim
Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsunuz darısı başımıza suniyle doğum yapmş biri olarak çok iyi anlarım halini, neyse ki kısacık sürmşKızlar suniyle normal doğum oldu dayanılmaz bir acı yaşadım ama doğumdan sonra çok rahatım
Neden yogun bakima alindi cnm sagsaglim kavus bebegine insallahKizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
İnşallah tez vakitte alırsınız kucağınızaKizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Allah yardimciniz olsun. Rabbim anali babali büyütsün inşallah. Haftasi da cok iyiymis. Neden yogun bakima aldilar.Kizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Allah yardımcın olsun canım suyun gelmesini nasıl anlayamadın çok enteresan bende bugğnlerde özellikle akşamları çok baskı hissediyorum aşağıya çiş varmış gibi gidiyorum 3 4 damla yapıyorum kalkıyorum akıntım her zamanki gibiMerhaba kızlar bugün 38+1 kontrol için hastaneye gittim Dr suyun bitmiş dedi yatış verdi saat ,5 de fitil koydular hiç sancı olmadı saat 11 buçuk da dil altı hapı verdiler hala açılma yok... Vücudum çok yorgun lütfen dua edin hemen doğsun bebeğim
Dimi Allah esirgesinAllah yardımcın olsun.
Suyun geldiğini anlamadın mı ? Benmde korkum bu.
Canım geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyi olur bebişin de sarılır koklarsın neden aldılar yb?Kizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Allah yardımcınız olsun canım, en kısa sürede sizi bir birinize kavuştursunKizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Geçmiş olsun. İnşallah bebeğinle en tez vakitte kavuşursunuz.Kizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Küvezden de hemen cıksın insallahKizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Allah tez vakitte sizi kavuştursun canım benim kendine çok iyi bakman lazım kendini toparlamaya çalış iyi olmaya çalış bebeğinin sana ihtiyacı var sütüne ihtiyacı var . Merak etme Allah büyük dualarımdasınKizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Duamız sizinle olacak, tez vakitte versinler bebeğinizi kucağınızaKizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Patolojik bi sarılıkmı bizi bi daha çağırmadı aklım onda ama hep ya çabuk geçebiliyormuş mama veriyormusunuz inşallah çabuk atlatırlar18di cnm ısık aldı 9a düştü sonra tekrar 11e yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?