2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah yardımcın olsun.
Suyun geldiğini anlamadın mı ? Benmde korkum bu.
Böyle küçük tuvaletim var gibi sıkışık hissediyordum kacti galiba deyip wc ye gidiyordum ama gittiğimde yok.anlayamadim ben canım aklima geldi ama mantar vardı en son akıntım da vardı o da olabilir diye dusundum

Allahım yar ve yardımcın olsun canım çok bekletmeden gelsin Rabbim seni evladına evladınıda sana bağışlayıp bir avazda kurtarsın inşallah canım

Kızlar suniyle normal doğum oldu dayanılmaz bir acı yaşadım ama doğumdan sonra çok rahatım
Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsunuz darısı başımıza suniyle doğum yapmş biri olarak çok iyi anlarım halini, neyse ki kısacık sürmş Bizler de kendi sancımızla kısa sürede doğuralık dua etseydn bize de bol bol sütün olsn lık lık içsin bebişin de inşallah sağlıkla büyütün

Neden yogun bakima alindi cnm sagsaglim kavus bebegine insallah

İnşallah tez vakitte alırsınız kucağınıza
biliyorum çok çok zor ama lütfen bebeğiniz gelene kadar kendinize çok iyi bakın güzelce yiyin uyuyun sizin 1 damla sütünüz şifa olucak yavrunuza

Allah yardimciniz olsun. Rabbim anali babali büyütsün inşallah. Haftasi da cok iyiymis. Neden yogun bakima aldilar.

Allah yardımcın olsun canım suyun gelmesini nasıl anlayamadın çok enteresan bende bugğnlerde özellikle akşamları çok baskı hissediyorum aşağıya çiş varmış gibi gidiyorum 3 4 damla yapıyorum kalkıyorum akıntım her zamanki gibi
Allah yardımcın olsun.
Suyun geldiğini anlamadın mı ? Benmde korkum bu.
Dimi Allah esirgesin
Canım geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyi olur bebişin de sarılır koklarsın neden aldılar yb?

Allah yardımcınız olsun canım, en kısa sürede sizi bir birinize kavuştursun

Günaydın kızlar
gece sağ böbreğime doğru giren öyle şiddetli bir sancı ile uyandım ki galiba doğuruyorum dedim, hâlâ ara ara hafif sızlıyor sanki

Geçmiş olsun. İnşallah bebeğinle en tez vakitte kavuşursunuz.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Küvezden de hemen cıksın insallah

Allah tez vakitte sizi kavuştursun canım benim kendine çok iyi bakman lazım kendini toparlamaya çalış iyi olmaya çalış bebeğinin sana ihtiyacı var sütüne ihtiyacı var . Merak etme Allah büyük dualarımdasın

Duamız sizinle olacak, tez vakitte versinler bebeğinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…