• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Arkadaşlar merhaba. 35+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim bebeğimin kilosu 2700 44 cm boy. Sizce normal mi sizin nasıldı? Boyu kısa gibi geldi sanki

Bünyeden bünyeye farkediyordur tabii. Allah yardımcın olsun canım, kimyon çayı iç zeytinyağı iç rahatlarsın belki
Damla ve ilaç başladılar canım bakalım inşallah o gaz sorununu halleder .. spinal anestezi oldum ben oda bağırsaklarıda uyutuyorum onun zor oluyormuş bazılarında . Bazı kadınlarda olmuyormuş

Hassas kişiler okumasın şimdiden soyliyim🙂

Kızlar sezeryan anında falan bişey hissetmiyorsunuz ama sonrası beni de çok zorladı.Anestezinin etkisi geçince yatsam yatamadim kalksam kalkamadım.Dua ediyordum artık Allah'ım ne olur oksurmeyeyim diye. LadyNurr LadyNurr cnm agrilarin çok normal.Ama geçecek ilk zamanlar çok ağrılı oluyor gerçekten.Kesili dikişli ameliyat oluyorsun düşün yani.Benim bı de oğlan ilk göğsümu tutamadı iki büklüm nasıl ugrastim.Annem dedi ben senin bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim diye 😂😂Allah gücünu de veriyor ,süperwoman oluyoruz diyorum ya 😊
Gerçekten öyle sezeryanım ilk 2 gecesi ölmek gibi birşeydi benim için . Herkes aynınolmuyoröuş ama bende spinal anesteziden dolayı bağırsklar düzgün çalışmaya başlamadı o gaz birikti tüm vucütta dolaştı hala biraz var ilaç veriyorlar. Doktor kimisi kendi kendine yapamıyor dedi gaz ve tuvaleti . Bende kendimi bukadar sabırlı bilmezdim 🥹 meme uçlarım ağrıyor dikişlerim ağrıyor gazım var ama birşekilde emzirmek için çaba gösteriyorum

Herkes bir doğursun. Sezeryanda normalde ne kadar zorlandiklarini anlatsak. Şimdi daha dogurmayanlar olunca pek anlatmak istemiyoruz galiba hepimiz 😅
Ne sezaryen ne sonrası ne uykusuzluk ne diğer stresler liocum. Lohusalıkta ruh halimden nefret ediyorum. 🥹Uzun sürmez inşallah oğlumda çok uzun sürmüştü.

Damla ve ilaç başladılar canım bakalım inşallah o gaz sorununu halleder .. spinal anestezi oldum ben oda bağırsaklarıda uyutuyorum onun zor oluyormuş bazılarında . Bazı kadınlarda olmuyormuş
Ben serklaj olduktan sonra öyle olmustum gazlar sırtımda geziyordu 😃 ay çok feci bisi

Kızlaaaaaar herkese selam iyi akşamlar 🤍 Doğum yapan annelerim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah yavrularınızı 🥹🫂🩷 Hepinizin sağlıkla doğum yapmasına çok ama çok sevindim maşallah herkese 😍

Ben buraya asla ve katiyen bakamadım. Biliyorsunuz perşembe günü doğum yaptım, cumartesi gününden bu yana da sarılıkla mücadele ediyoruz. 2 kere fototerapi aldık işe yaramıyor bugün düşse sabaha tekrar fırlıyor. Yavrumun parmaklarına kadar morardı her yeri kan vermekten… Şu an sarılık değeri 15 yarın tekrar kan vereceğiz belki tekrar yatacağız. Çok yorgunum, uykusuzum en kötüsü stresliyim. Sürekli emzir mama ver deniliyor bebek sarılıktan gözünü açamıyor ne yaparsak yapalım baygın baygın yatıyor cidden psikolojim gitti gidecek zor direniyorum.

Herkeste farklı oluyor galiba. Benimde ilk dogumum normal di hiç böyle olmamıştı. 2 cm çok iyi sancin varmi. Her an sabci gelebilir
Perşembe sabah nişanım geldi, sancı ne bilmediğim için ööyle beklemedeyim arada gelen ağrılar sancı mı ki? Çok da düzensiz geliyor. Pazar günü annem gelecekti benimki annemi bekler inşallah

Hassas kişiler okumasın şimdiden soyliyim🙂

Kızlar sezeryan anında falan bişey hissetmiyorsunuz ama sonrası beni de çok zorladı.Anestezinin etkisi geçince yatsam yatamadim kalksam kalkamadım.Dua ediyordum artık Allah'ım ne olur oksurmeyeyim diye. LadyNurr LadyNurr cnm agrilarin çok normal.Ama geçecek ilk zamanlar çok ağrılı oluyor gerçekten.Kesili dikişli ameliyat oluyorsun düşün yani.Benim bı de oğlan ilk göğsümu tutamadı iki büklüm nasıl ugrastim.Annem dedi ben senin bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim diye 😂😂Allah gücünu de veriyor ,süperwoman oluyoruz diyorum ya 😊
Gercekten öyle canim Allah oyle bi güç kuvvet veriyor ki. Benim bu 3.sezaryen artik son ve deee😬 Bir de evde 2evladim var ekstra zor oluyor gercekten . Kızım kıskançlık yapiyor onu idare etmeye çalisiyorum baya bi yorgunum, yataktan yorgun kalkiyor insan ağri desen oluyor. Ama geçecek az daha sabir bi süre sonra hersey rayina giriyor hep öyle oldu. Elimizden geldigince güçlü olacağız geçmeyen acı iyileşmeyen yara yeri yok 🤗🤲🏻🤱 Yeter ki evlatlarımız iyi olsun sağlıkla büyüsünler.

Kısa saça alışkın biri olarak keseceğim sanırım bende ☺️İnsan başkalarından da destek görmek istiyor içini rahatlatmak için
Çok rahatisizsan kestir birşey olacağını düşünmüyorum hep batıl inançlar 😂

Ben serklaj olduktan sonra öyle olmustum gazlar sırtımda geziyordu 😃 ay çok feci bisi
Heh işte gaz sırtta gezer mi derdim . Gezermiş . Yumru şeklinde omuzlara kadar çıkarmış . Asla tahmin etmezdim .

Arkadaşlar merhaba. 35+4 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim bebeğimin kilosu 2700 44 cm boy. Sizce normal mi sizin nasıldı? Boyu kısa gibi geldi sanki
Boy ve kilo bebeklerde artık hep yanılma payı olan birşey . Kızım için 45 cm dediler 48 cm doğdu

Herkese merhaba. Bugün devlet hastanesinde randevum vardı, Nst çekildi doktor çok sakin dedi tekrar Nst çektirdi. Sonra şeker ölçüm sonuçlarıma baktı çok dengesiz böyle durumlarda biz 38 hadi maksimum 39. haftanın başında bebeğin alınmasını isteriz çünkü bebek şekerden dolayı git gide hareketsiz kalacak doğduktan sonra anne karnında yüksek şekere alıştığı için ekstra besleme isteyecek vs dedi ve beni şehir hastanesi perinatoloji bölümüne sevk etti zaten burada doğum yapman riskli dedi. Dün de özel hastanedeki doktorumla randevum vardı o aynı şeker ölçüm sonuçları için çok da endişe edilecek bir durum yok bebek kendi gelmezse 40. haftaya kadar bekleyebiliriz demişti. Şimdi ne yapacağım konusunda çok kararsız kaldım. Perinatolojiye gitsem mi yoksa hiç kafamı bulandırmadan özeldeki doktorumla mı devam etsem? Bir de İzmir Şehir Hastanesi doğum konusunda çok şikayet alan bir hastane bir tane güzel yorum görmedim, doğuma doktor değil araştırma görevlileri giriyor vs diye birkaç yorum görmüştüm o yüzden riske atmak da istemiyorum. Bana kalsa beklemek istiyorum olabildiğince ama devlet hastanesindeki doktor açıkçası korkuttu biraz beni kısacası kararsızlık içindeyim
Merhaba normal doktorunuz özel hastanede mi acaba

Kızlaaaaaar herkese selam iyi akşamlar 🤍 Doğum yapan annelerim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah yavrularınızı 🥹🫂🩷 Hepinizin sağlıkla doğum yapmasına çok ama çok sevindim maşallah herkese 😍

Ben buraya asla ve katiyen bakamadım. Biliyorsunuz perşembe günü doğum yaptım, cumartesi gününden bu yana da sarılıkla mücadele ediyoruz. 2 kere fototerapi aldık işe yaramıyor bugün düşse sabaha tekrar fırlıyor. Yavrumun parmaklarına kadar morardı her yeri kan vermekten… Şu an sarılık değeri 15 yarın tekrar kan vereceğiz belki tekrar yatacağız. Çok yorgunum, uykusuzum en kötüsü stresliyim. Sürekli emzir mama ver deniliyor bebek sarılıktan gözünü açamıyor ne yaparsak yapalım baygın baygın yatıyor cidden psikolojim gitti gidecek zor direniyorum.
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Mama zamanlarında uyumaya bak biri verirken. Biliyorum çok uyur halsiz olur ama ince hortum yaparlar hastanede çok zorda kalınca. Altını açıp ıslak mendille silince biraz çabuk uyanıyordu kızım. İlk tahlili 7. Gün aldılar bizden gözle kontrol ettiler öncesinde. Ki bugünden sonra da düşmeye başladı inşallah sizin de öyle olur.

Gerçekten öyle sezeryanım ilk 2 gecesi ölmek gibi birşeydi benim için . Herkes aynınolmuyoröuş ama bende spinal anesteziden dolayı bağırsklar düzgün çalışmaya başlamadı o gaz birikti tüm vucütta dolaştı hala biraz var ilaç veriyorlar. Doktor kimisi kendi kendine yapamıyor dedi gaz ve tuvaleti . Bende kendimi bukadar sabırlı bilmezdim 🥹 meme uçlarım ağrıyor dikişlerim ağrıyor gazım var ama birşekilde emzirmek için çaba gösteriyorum
Spinalde de genelde de aynı işlemi yaparlar cnm gaz sezeryanla alakalı bir durum..Bende hatirliyorum gazı biraz zor çıkarmistim,ama çıkarınca çok mutlu olmuştuk 😊
Ne sezaryen ne sonrası ne uykusuzluk ne diğer stresler liocum. Lohusalıkta ruh halimden nefret ediyorum. 🥹Uzun sürmez inşallah oğlumda çok uzun sürmüştü.
Al benden o kadar .İnan şuan ki ağrılar falan hatta sezeryan bile doğum sonrasi kadar korkutmuyor.40 yasina gelmişim, rahata alışmışım ,oğlanı hayatımın merkezine koymuşum .Yengeç Burcu olarak extra duygusalim zaten arti lohisalik.Nasıl bir hayat bekliyor bilemiyorum😐

Canım niye düşmüyorsa Allah şifa versin kuzuya🌹
Gercekten öyle canim Allah oyle bi güç kuvvet veriyor ki. Benim bu 3.sezaryen artik son ve deee😬 Bir de evde 2evladim var ekstra zor oluyor gercekten . Kızım kıskançlık yapiyor onu idare etmeye çalisiyorum baya bi yorgunum, yataktan yorgun kalkiyor insan ağri desen oluyor. Ama geçecek az daha sabir bi süre sonra hersey rayina giriyor hep öyle oldu. Elimizden geldigince güçlü olacağız geçmeyen acı iyileşmeyen yara yeri yok 🤗🤲🏻🤱 Yeter ki evlatlarımız iyi olsun sağlıkla büyüsünler.
Allah yardımcın olsun cnm

Kızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .

Yaa çok haklısın ben o kadar zorlandım ki bilsem normal doğururdum diyorum

Back
X