Kizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Kizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Amin cnm Bi avazda kurtarsın rabbim kızlar hep squat yaptım ve inanın 2 de zor sancılar geldi 2.30 da açıklık 9 Du doğum haneye alındım orası sadece ıkınma ve bebeğim 50 geçe doğdu sizde faydasını görürsünüz inşallah
Günaydın herkese ben daha hiç uyuyamadım kabus gibi bi geceydi yine inceden kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyo arada çok hafif ama umutlanıyorum ama biraz bakalım bugün kim doğuracak acaba
Kızlar araya bi bebek arabası yorum isteği sıkıştırayım. Joie Brisk Lx Bebek Arabası kullanan ya da bilgisi olan var mı? Baston araba istiyordum ama eminde olamıyorum yeni doğan için rahat olur mu. Özelliklerini beğendim tavsiye eden olursa uyguna buldum alacağım hemen
Kizlar ben de 2 buçuk gidicem doktara niş an gibi al ntim geliyor bakalım ne diycek allah'im bu cuma gününün hürmetine bizlere yardım etsin inşallah dualarınıza beni ekleyin
Kizlar ben de 2 buçuk gidicem doktara niş an gibi al ntim geliyor bakalım ne diycek allah'im bu cuma gününün hürmetine bizlere yardım etsin inşallah dualarınıza beni ekleyin
Kızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi
Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsunuz darısı başımıza suniyle doğum yapmş biri olarak çok iyi anlarım halini, neyse ki kısacık sürmş Bizler de kendi sancımızla kısa sürede doğuralık dua etseydn bize de bol bol sütün olsn lık lık içsin bebişin de inşallah sağlıkla büyütün
Kizlar hepinize cok teşekkür ederim bebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.
Kizlar hepinize cok teşekkür ederim bebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.
Kızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi