2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah yardımcın olsun bi an önce toparlar inşallah

Allah bir an önce kavuştursun sizi, bize söylemesi kolay ama siz o sürede kendinize iyi bakın ve kavuşacağınız anı, o mutluluğu düsünerek olumlu kalın

Büyük geçmiş olsun gözün aydın,bir an önce kavuş yavruna da inşallah

Canim Allah analı babalı büyütsün çok sevindim
Canim Allah anali babalı büyütsün. Insllah yoğun bakimdan çıkar neden koydular acaba

Canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah önemli bi şeyi yoktur bebeğin. Belki tedbir amaçlı koymuşlardır. Sen içini ferah tut

Kızlar araya bi bebek arabası yorum isteği sıkıştırayım. Joie Brisk Lx Bebek Arabası kullanan ya da bilgisi olan var mı? Baston araba istiyordum ama eminde olamıyorum yeni doğan için rahat olur mu. Özelliklerini beğendim tavsiye eden olursa uyguna buldum alacağım hemen

Kizlar ben de 2 buçuk gidicem doktara niş an gibi al ntim geliyor bakalım ne diycek allah'im bu cuma gününün hürmetine bizlere yardım etsin inşallah dualarınıza beni ekleyin
Sizin 4.gebelik miydi? İnşallah sağlıkla doğar bebiş

Gözünaydın olsun canım inş biran önce kavuşursun stres yapma o minnak güçlüdür en kısa zamanda kollarında olur inşallah

Kızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi

Bu tecrübeden sonra bütün hamileler dualarımdasınız kolaylıkla kurtarsın rabbim Bi avaz da sağlıkla

Açılmaya bakınca biraz kanama oluyor ama devamı gelirse dogum başlamıs demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…