2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar hepinize cok teşekkür ederim bebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.
Çok geçmiş olsun biran önce iyileşsin inşallah

Canım sen kaç haftalık oldun
38+5 cancan eger saliya kadar doguramazsam sali gunu yatisim yapilacak suni sanci icin. Bende gebelik sekeri oldugu icin doktorum riske atmak istemedi. Normal dogum istedigim icin bebis cok kilo alirsa sezaryen olur dedi. O yuzden sali aksamina kadar dogurayim diyorum suni sancidan çekiniyorum baya. Geceden beri hafif adet sancisi yokluyor ama umutsuzum simdide pilates topuna geçtim.

Keşke TR de doğursan ama işte orda doğurmanın da başka avantajları var değilmi..
Evet direkt olarak vatandaş oluyor ve Avrupa birliğinde olduğu için ülke Avrupa'ya seyahatte falan avantajlı oluyor birde burda doğum parası ve iki yıl boyunca her ay para alıyor anneler doğum yaptıkları için

Canım inşallah gönlüne göre olur doğumun bende sezeryan olucam çocuğun kafası önden gidiyor kanala girmez dedi bakalım hakkımızda hayırlısı

Allah analı babalı büyütsün inşaallah ennkisa sürede çıkar yoğun bakımdan yanına gelir dua edicem

Arkadaslar sizlerin e devlette calisamaz raporunuz görünüyormu.benim doktorum 32 de aldın gerek yok dedi calisamaz almana ama e devlette calisabilir raporum sadece gorunuyor.

Masallah cnm belki doktor bakti ya ondan gelmis olabilir keske benim kızda girse artık kanala sancilar kac cıktı siz birseyler hissediyormusunuz sanci olurken

Ayy doğum yakın desene. sağlıkla gelsin kuzu. Haziran gelmeden yarımız doğurdu maşallah. ❤

Masallah cnm belki doktor bakti ya ondan gelmis olabilir keske benim kızda girse artık kanala sancilar kac cıktı siz birseyler hissediyormusunuz sanci olurken
Girer inş canım kanala seninkide biran önce inan nst hiç sancı yaşamadım 40/50 arası dedi sancıyı ama Dr muane ederken ultrasyonda sancım olduğunu anladı toplanıyordu bende dedim şuan kasılıyorum diye oda evet nst de bakalım demişdi nst ben hissetmedim kuzu gibi durdu o kadar cıkmış ama günlük neredeyse 20 defa bazen daha fazla kasılıyorum böyle yapıp 40 haftayı görmeyelim birde insan erken gelmesin diyor ama 40 da görmek istemiyor

Hadi hayırlısı olsun pembesi kırmızı oluyor diyorlar ama bilemiyorum

Kızzz çok heycanlandım şimdiii

Canim geçmiş olsun muayeneden kaynaklı olabilir. Hadi en hayırlı zamanda gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…