Canım sen kaç haftalık oldunKizlar bu arada ben yine banyolardayimgelemiyor gelmekte olan. Dunden beri araliksiz sari Kati bir akintim var bir seyler olur insallah annem de bugun geliyor sukur
Çok geçmiş olsun biran önce iyileşsin inşallahKizlar hepinize cok teşekkür ederimbebeğim su yutmuş sezeryan sırasında. Islak akciğer tanısı koymuş doktor. Antibiyotik tedavisi başlamışlar. Henuz daha göremedim. 14.30 da görüş var.
38+5 cancan eger saliya kadar doguramazsam sali gunu yatisim yapilacak suni sanci icin. Bende gebelik sekeri oldugu icin doktorum riske atmak istemedi. Normal dogum istedigim icin bebis cok kilo alirsa sezaryen olur dedi. O yuzden sali aksamina kadar dogurayim diyorumCanım sen kaç haftalık oldun
Evet direkt olarak vatandaş oluyor ve Avrupa birliğinde olduğu için ülke Avrupa'ya seyahatte falan avantajlı oluyor birde burda doğum parası ve iki yıl boyunca her ay para alıyor anneler doğum yaptıkları içinKeşke TR de doğursan ama işte orda doğurmanın da başka avantajları var değilmi..
Canım inşallah gönlüne göre olur doğumun bende sezeryan olucam çocuğun kafası önden gidiyor kanala girmez dedi bakalım hakkımızda hayırlısı38+5 cancan eger saliya kadar doguramazsam sali gunu yatisim yapilacak suni sanci icin. Bende gebelik sekeri oldugu icin doktorum riske atmak istemedi. Normal dogum istedigim icin bebis cok kilo alirsa sezaryen olur dedi. O yuzden sali aksamina kadar dogurayim diyorumsuni sancidan çekiniyorum baya. Geceden beri hafif adet sancisi yokluyor ama umutsuzum simdide pilates topuna geçtim.
Allah analı babalı büyütsün inşaallah ennkisa sürede çıkar yoğun bakımdan yanına gelir dua edicemKizlar 38+6 suyum geldi ,sezeryan ile doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldılar. Lütfen dua edin, daha bir kez bile emziremedim.kokusunu doyarak içime çekemedim. Yıllar sonra tüp bebekle kavustum mucizeme. Allah rızası için dua edin
Sagol balım Dr msj attım şimddi oda öyle dedi bir iki hafta idare etsin yeterAçılmaya bakınca biraz kanama oluyor ama devamı gelirse dogum başlamıs demek
Masallah cnm belki doktor bakti ya ondan gelmis olabilir keske benim kızda girse artık kanala sancilar kac cıktı siz birseyler hissediyormusunuz sanci olurkenKızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi
Ayy doğum yakın desene.KIZLAR BENIM GALİBA NİŞANIM GELDİ akıntı olamayacak kadar çok bayağı bildiğiniz dışarı sallanan sarı büyük bir parça geldi internetten de baktım diğer kişilerin paylaştıklarına benziyo fotoğraf isteyen igrenmeyen olursa çekip atayım
Girer inş canım kanala seninkide biran önce inan nst hiç sancı yaşamadım 40/50 arası dedi sancıyı ama Dr muane ederken ultrasyonda sancım olduğunu anladı toplanıyordu bende dedim şuan kasılıyorum diye oda evet nst de bakalım demişdi nst ben hissetmedim kuzu gibi durdu o kadar cıkmış ama günlük neredeyse 20 defa bazen daha fazla kasılıyorum böyle yapıp 40 haftayı görmeyelim birde insan erken gelmesin diyor ama 40 da görmek istemiyorMasallah cnm belki doktor bakti ya ondan gelmis olabilir keske benim kızda girse artık kanala sancilar kac cıktı siz birseyler hissediyormusunuz sanci olurken
Hadi hayırlısı olsun pembesi kırmızı oluyor diyorlar ama bilemiyorumKIZLAR BENIM GALİBA NİŞANIM GELDİ akıntı olamayacak kadar çok bayağı bildiğiniz dışarı sallanan sarı büyük bir parça geldi internetten de baktım diğer kişilerin paylaştıklarına benziyo fotoğraf isteyen igrenmeyen olursa çekip atayım
annemi aradım şimdi o da tutturdu yok nişan değildir o kanlı değilse diyoAyy doğum yakın desene.sağlıkla gelsin kuzu. Haziran gelmeden yarımız doğurdu maşallah. ❤
İnternette sarı olarak da geldiği yazıyor canım amaannemi aradım şimdi o da tutturdu yok nişan değildir o kanlı değilse diyo
aynen ben de öyle gördüm ve attıkları fotoğraflarla birebir aynı ben nişanım geldi deyip hayatıma devam edicemİnternette sarı olarak da geldiği yazıyor canım ama
Kızzz çok heycanlandım şimdiiiKIZLAR BENIM GALİBA NİŞANIM GELDİ akıntı olamayacak kadar çok bayağı bildiğiniz dışarı sallanan sarı büyük bir parça geldi internetten de baktım diğer kişilerin paylaştıklarına benziyo fotoğraf isteyen igrenmeyen olursa çekip atayım
ayyyyy ben deeee ama zamanı gelmişti artıkKızzz çok heycanlandım şimdiii
Canim geçmiş olsun muayeneden kaynaklı olabilir. Hadi en hayırlı zamanda gelir inşallahKızlar randevumdan geldim şimdi bebek kanala girmiş iyice heran gelebilir dedi nst girdim sancım cıktı doğum sancıları başlamış ama 37 hafta falan olsa iyi olur dedi Dr birde açılmaya baktı santimini söylemedi ama açılmada başlamış kilosu 2495 gr mış,, çok iyi dedi birde ben eve gelince pembe sarı karışık akıntım geldi acaba açılmaya bakttıgı içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?