2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebeğin ağırlığı bel ağrısı falan neyse çekiliyo da ayaklarımın üstü o kadar şişti ki yürürken canım acıyo en çok onun geçmesi için sabırsızlanıyorum
Benimde öyle dokunamıyoruz bile aşırı acı var fil ayağı gibi resmen bol su iç tuzu azalt hamurişini kes diyorlar demesini ama nafile inmiyor kaldı öyle önceden yediklerin dedi doktorda

Ne güzel sizin açıklığa bakılmış
Benım ona bile bakmadı , açıksa açık sancı beklıcez dedi

birde bir haftadır yerleri elcağızlarımla siliyorum tık yok

ya benim de ne açıklığa bakıldı ne de çatı muayenesi yapıldı. İlk gebelik yani çatı muayenesi yapılması gerekmiyo muydu 39. Haftadaym bi de

Reactions: H E
Sağlıkla dogsunlar inslh cnm senindemi şekerden dolayı erken alıyor.benim doktorum bu saatten sonra anne karnı bebegin için daha riskli seker tehlikeli dedi.Kac hafta önden gidiyor bebegin

Doktorum 38+3 gibi alıyorum dedi,o da bende pazara denk geliyor.drun ameliyat günleri cuma ve çarşamba imiş,cuma alırsa 38+1 oluyorum Çarşambayı beklersek 38+6.ben de orda bende durmasını isterim hocam deyince öyle oldu.öncekini 38+5te doğurmuştum.herşey yolunda giderse iki üç gün daha senin de durabilir tabi herşeyyolunda giderse

Benden fazla inmiş aşağı valla ben hala nefes alamıyorum
Dr görünce dedi baya alta baskı yapar diye kanala tamamen yerleşmiş başı minnakın bir iki hafta dayanırsa iyi dedi bende şimdi şaka gibi mutfak dolabını sildim, aniden iniyor zaten canım seninde heran inebilir tam

İnanılmazzzz ben çok anlamadım sanırım takip edemedim neresi burası ya? Devlet hastanesi değil dimi? Olmamalı? Devlet kurumlarımız bu hale gelmemeli ya.

Benim de öyle inmiş göğüs altm boşaldı baya birde sanki küçüldü karnım asagı indi diye mi anlamaDm ki :)

Arkadaslar bugün kontrolüm vardı.Perşembe günü sezeryan tarihi verdi doktorum bebeğim 3200 gr olmuş şekerden dolayı biraz erken alicak ben çok korkuyorum ama küveze girermi diye
Hadi bakalım inşaallah hayırlısıyla kavusursun bebeğine aklına kötü şeyler getirme ciğer gelistirici iğne vurulmuş muydu ?

İnşaallah bir an önce toparlarda evine sizlere kavuşur kuzucum dua ediyorum

İnşallah ağrıların da yakın zamanda geçecek canım . Çok zorlama kendini kontrol nasıl geçti herşey yolundadır umarim
Sagol canim benim sen nasılsın nasıl oldun? Bebisin nasıl gorebildinmi? Bugün kontrol.fena gecmedi 150gr kadar vermiş mert. Doktor fazla değil anne sütü aldıkça düzelir dedi. Sariligi da pek yüksek çıkmadı 2gun sonra tekrar olctur dedi. Bizden bu kadar haberler

Kızlar şu happy mom uygulamasındaki belirtileri gün gün yaşamam normal mi?
Sabahtan beri yatak döşek battaniyeye sarındım yatıyorum. Üstümde bir ölü toprağı var hayırdır inşallah

Eklentiler

• 7A6FD73D-8C08-4832-AB28-A300114FA649.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 89
Sağlıkla dogsunlar inslh cnm senindemi şekerden dolayı erken alıyor.benim doktorum bu saatten sonra anne karnı bebegin için daha riskli seker tehlikeli dedi.Kac hafta önden gidiyor bebegin
Özellikle belirtmedi şekerden diye ama bebek iri gidiyor birde ben serklajlıydım ondan fazla bekletme istemiyor demekki.. Geçen hafta 3600 gr. ölçtü ağırlığını...

Ay dünden beri bel karın ağrım vardı az önce uyuyakalmışım yine terle terle yeni açıldım. Yanlış alarm üşütmüşüm gerçekten elim ayağım tutmuyo doğuramadan hasta olcam ben valla

Normalde biz de 38+3 e karar vermiştik dr la. Ama dediğim gibi iğneyi kesmeden doğuma aniden girmekten çekiniyoruz
Kızlar şu happy mom uygulamasındaki belirtileri gün gün yaşamam normal mi?
Sabahtan beri yatak döşek battaniyeye sarındım yatıyorum. Üstümde bir ölü toprağı var hayırdır inşallah
Benimkinde de aşırı hareketli olmanız doğumun yaklaştığının göstergesidir diyo halbuki alakam yok seninkini tutturmuşlar ama hangisi doğru ki şimdi

Eklentiler

• 97848248-EB43-4C74-9435-92A27F64F84A.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…