2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim de öyle inmiş göğüs altm boşaldı baya birde sanki küçüldü karnım asagı indi diye mi anlamaDm ki :)
Benimde küçüldü sanki canım bebem minnak olacak herhalde diyorum birde hareketleri azaldı sanki çokmu uyuyor ne bazen korkutuyor

Ay dünden beri bel karın ağrım vardı az önce uyuyakalmışım yine terle terle yeni açıldım. Yanlış alarm üşütmüşüm gerçekten elim ayağım tutmuyo doğuramadan hasta olcam ben valla
Allah korusun canım bol sıvı tüket terlemek iyidir hasta olmadan atarsın inş

Ne güzel sizin açıklığa bakılmış
Benım ona bile bakmadı , açıksa açık sancı beklıcez dedi

birde bir haftadır yerleri elcağızlarımla siliyorum tık yok
Yaa nişan geldi sandığımızdan baktı yoksa ilk gebeliğimde bile çatı muayenesi yapmamıştı dr um , perş bi baktı bgn de baktı dedi yine 41i tamamlarsın aksilik olmazsa uff aşırı konforlu karınlarımız bebeler çıkmak istemio

Gez gez canım bende alışkınım erken doğurmaya ama bu ablasını şuan 2 gün geçti bakalım 40 bulmazsa erken diye diye

Mrb kızlar bugun kontrolümz vardı 36+2 kılosu 3 kilo olmş nst hafif sancı var 2 cm de açıklığımz var bakalm
Aaa ne güzel canım açılma başlamış, benim haftaya çatı muanesi yapılacak . Bugün kontrolüm vardı ben de 36+3 üm nst sancı fln da cıkmadı ben kasılmaları hissetsem de benimki rahatı yerinde jeralde

Mrb kızlar bugun kontrolümz vardı 36+2 kılosu 3 kilo olmş nst hafif sancı var 2 cm de açıklığımz var bakalm
Maşallah canım Aynıyız sizinle kilomuz farklı sadece 2495 gr bizimki sancı açıklık ve kanala yerleşmemiz tamam bakalım hangimiz doğuracak önce normalmi sizinde

Kızlar refakatçi olayını konuşmuşsunuz bizde annem yanimdaydi. gündüz eşim ve kizim da geldi akşama kadar gitmediler kimse de bir şey demedi valla.
Sormadılar bile baya iyi oldu siznkinde de sıkıntı olmaz insallah.
NarinNarin tubaslk sizden başka yarın kim doguruyordu Allah yardımcınız olsun sagsalim güzel haberlerinizi alırız insallah

Çok şükür gündüzleri idare ediyorum da akşam çok sancılı geçiyor yalancı sancıları tam olarak yaşıyorum karnın alt kısmında
Kıyamam az kaldı canım benim. Sezeryan olacağın için magnezyumu 2 kere alsan bı problem olur mu acaba? Doğum anına kadar yorulmamis olurdun.

İlk dogumuma göre çok şükür daha iyiyim. İşimi kendim görüyorum. Eşimin evden çalışması oğlumla onun ilgilenmesi büyük avantaj tabii. Kizimizi gördük daha da iyi olacak inşallah
Maşallah Mert'imize daha da toparlar inşallah . İlk haftalar kilo vermeleri normalmiş şükür sarılık da olmaması avantaj. Kan testi yapmadan cilt analiziyle anlaşılıyor müdür acaba ? Gerçi doktorlar bakıp anlıyorlar teste gerek duymadan. Oğlumda doktoru bakıp yorum yapmıştı inanmamıştım . Sonra dediği çıktı o ilk ağlamalarına insanın yüreği dayanmıyor ya .

Benimde küçüldü sanki canım bebem minnak olacak herhalde diyorum birde hareketleri azaldı sanki çokmu uyuyor ne bazen korkutuyor
Aynen ya iki gundur benim de azaldı dokundukca hareket ediyor ama bugün sabah ellemeden pek hareket etmedi gece daha çok hareket ediyo iki gündür . yarın tahlil sonucu için gidince sorucam bakalım hareketi azaldı diye.

Sağolasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…