Valla insanın içinde olmadıktan sonra tek oğulmuş ilk çocukmuş farketmiyor demek. Sonrada torunum diye koşa koşa gelirler bi nasılsın demedenHastane parasını ödemeyi geç,doğurcam nerdeyse,tek oğullarının ilk çocuğu,oğlu doğacak daha bir ihtiyacınız var mı,eksikleri tamamladınız mı,şunu da biz alalım mı demediler
Benim ikinci doğduğunda ilkim üç yaşında yoktu,uyutup gelip ağlardım hüngür hüngür.aylarca hatta yıllarca çıkamadım o psikolojiden çok iyi hatırlıyorum.hala üzülürüm bazen hep büyük yaftası var çünkü üzerinde dikkatetmeye çalışsak da.çok da kıskançtı.şimdi iki numara onun kadar kıskanç değil ama geçen bi baktım bebeğin kıyafetlerini koyduğum dolabı boşaltmış bu dolap beni diyeInsallah canım hamilelik psikolojisi iste birde kızım 9yaşında resmen tahtı sarsilacak cocugunbende unutmuşum bebek bakmayı ilk çocuk gibi tecrubesiz hissediyorum.
Üzülme cnm bendede vardi 24 saatlik protein istwdi mi 24 saatlik proteine baksinlar benim 300 olmasi gereken 366 mlg cikti sonraki hafta normal idrarda negatife döndü olabiliyor sen takup et 12 8 gecince tansiyon doktorunla iletisime gec cnmKizlar biraz moralim bozuldu.
Sabah idrar tahlili vermistim, enfeksiyonla protein kacagi cikmis. Hergun takip edecem tansiyonumu, doktorum aradi, bir hafta erken aliriz bebegi dedi. Yani 37 artilarda aliriz dedi.
Insallah birseu olmaz,kizlar
Bende aralarindaki yaş farkı az olsa daha iyi mi olur acaba diyordum ama bende aynı tepkiyi verirdim heralde. Benim kız babaya düşkün anne sen kardeşimle ilgilenirsen babam benimle ilgilenir diyor ama çocuk iste bebek dogunca kıymete binebilirimBenim ikinci doğduğunda ilkim üç yaşında yoktu,uyutup gelip ağlardım hüngür hüngür.aylarca hatta yıllarca çıkamadım o psikolojiden çok iyi hatırlıyorum.hala üzülürüm bazen hep büyük yaftası var çünkü üzerinde dikkatetmeye çalışsak da.çok da kıskançtı.şimdi iki numara onun kadar kıskanç değil ama geçen bi baktım bebeğin kıyafetlerini koyduğum dolabı boşaltmış bu dolap beni diyehalbuki bu ondan merhametli kıskanmaz diyordum.Allah yardımcımız olsun inşallah kolay alışırlar Allah tan iki numara babasına düşkün ona yıkmayı düşünüyorum onu tabi bu konuda da beni şaşırtmazsa
Allah yardım etsin sana ben bir tanesiyle baş edemiyorumBenim üvey kaynanam da öyle, kendi annemle öz kayinvalidem 10 dk uzakta oturuyolar bize, üvey kaynanam 2 saat uzakta oturuyo çatlıyo yetişemicek ya da haber veren olmicak diye her gün arıyo
İsme de ilk başta karışmadılar o anne babanın hakkı dediler isme karar verdikten sonra isimlerden birinin değişmesini istediler bende hiç taviz vermedim senin dediğin gibiBnm ilki sezeryandi. Çoğu kişi normal destekçi ama kaynanam az seviyor parayı5000 normal için ayırmış kayınpeder kaynanama vermis kaynanam nsezeryan olursa üstünden kalacak parayı hesap ediyor kendi alacak çünkü . Bebek alisverisinde de öyle yaptı.
İsim yazılı kapı süsü yapıldı hediye . Yapılana kadar işime karismadi kimse. Sonra eşime mesaj atıyorlar değiştirin ismi diye. Herkes kendi istediği olsun istiyor ama bu çocuğu ben tasiyorsam ben karar veririm.eşime de dedm istemedigm ismi koyarsan dava acarm sana diye. Ay bu kadar geriyorlarken birde 40 haftayı doldurursam çatlarim heralde . Sezeryan olsa da doktorum 15 i demişti ilk başta yani 39 haftalıkken yani gidip onun doğum gününde erkenden doguramam ya sipariş üzerine.
Cok tesekkur ederim canim.Üzülme cnm bendede vardi 24 saatlik protein istwdi mi 24 saatlik proteine baksinlar benim 300 olmasi gereken 366 mlg cikti sonraki hafta normal idrarda negatife döndü olabiliyor sen takup et 12 8 gecince tansiyon doktorunla iletisime gec cnm
Sizin normal doğummu olcak kısmetseBugün ben de bir tuhafım ilk defa tansiyonuma baktım normal ama arada tarifsiz bir hale giriyorum tansiyonum düşmüş gibi mi desem midem mi bulanıyor anlamıyorum.bi nst falan baktıralım dedi eşim yok dedim,doktoruma randevum haftaya salı inşallah geçici bi durumdur,ilk defa bu kadar tatsızım
Benim 2 gündür vajina ile göbek arasında çok baskı ve ağrı var. Ne ağrısı anlamadım. Heralde bebek baskı yapıyor, ayağa kalkamıyorum nerdeyse yaaAz önce iki üç sancı oldu göbek atacaktım bebis toplaniyor aşağıya itiyor kendini simdi kalmadi şancı vs
Bişey olsa doktorun daha erken müdahale ederdi cnm, korkma inş bişi olmaz. Ne kadar korksakta bazı şeyler için elimizden bişey gelmiyor ki maalesefKizlar biraz moralim bozuldu.
Sabah idrar tahlili vermistim, enfeksiyonla protein kacagi cikmis. Hergun takip edecem tansiyonumu, doktorum aradi, bir hafta erken aliriz bebegi dedi. Yani 37 artilarda aliriz dedi.
Insallah birseu olmaz,kizlar
Bende de 2 gündür çok kötü bi ağrı başladı. Böyle boşlukta gibi sanki, göbeğimin altı ile vajina arası... baskı oluyo, bebek büyüdükçe ağrılar artıyo galiba. Ayağa kalkıp yemek yapamadım dün ya, çok kötü oldumGunaydın kızlar . mahvolmuş durumdayım bir yandan genıtal kaşıntı ,lrem kullanıyorm hala gecmedı acayıp kaşınıyprmbir yandan iki gundır asla uyuyamıyrm asırı agrım oluyo belımde ve kasıklarımda sanki hep buyuk tuvaletım geliyo gıbı bır agrı bacaklarım sızlıyo adet olacakmışım gıbı asla uyuyamıyrm , sabah olunca oturdugum yerden daha rahat edıyrm azalıyo sancı , ama surekli buyuk tuvalete cıkıyrm afedersnz normal mi ya valla ıkı gundur sınır stres oldum hiç birseye tahammülüm kalmadı
Bişey olsa doktorun daha erken müdahale ederdi cnm, korkma inş bişi olmaz. Ne kadar korksakta bazı şeyler için elimizden bişey gelmiyor ki maalesefEn azından kendini psikolojik olarak bari yıpratma
Haklisin canim. Sabah üzüldüm baya canim sikildi ama simdi yavas yavas toparlaniyorum. Sonucta doktorum takip ediyor. Saglikla sihhatle alalim insallah yavrularımızı kucagimizaBişey olsa doktorun daha erken müdahale ederdi cnm, korkma inş bişi olmaz. Ne kadar korksakta bazı şeyler için elimizden bişey gelmiyor ki maalesefEn azından kendini psikolojik olarak bari yıpratma
Bebeğin ağırlığı bel ağrısı falan neyse çekiliyo da ayaklarımın üstü o kadar şişti ki yürürken canım acıyo en çok onun geçmesi için sabırsızlanıyorum
Benim 20 gündür böyle hiç ümitlenmem ayak şişmesinebenim de aynı ayaklarımın üstü patates gibi. Normalde dinlenince, ovunca falan iniyodu ama bugün hiç inmedi ve sürekli şişiyo gibi. Bi arkadaşım baksana ayaklarım çok şişti inmiyo diye resim attığı günün ertesi gün doğurmuştu o yüzden bi umutlandımartık en ufak şeyden umutlanır olduk.
Senle birebir aynıyız canım 39+0 oldm bgnCanım sen kaçıncı haftadasin
Ay iyi o zmn çifte şans belki deValla en başta benim de gözüm korkmuştu ama ikisi de art niyetli değil çok şükür hatta üvey olan biraz fazla ilgili gelmesini gitmesini yatıya kalmasını çok seviyo darlanıyorum o yüzden
Benim 20 gündür böyle hiç ümitlenmem ayak şişmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?