- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Evet canım yarın kısmetseNarinNarin nasılsın canım? Yarın dimi doğum ? Heyecan var mı
Kız bende ölcem heycandan bugün nasıl yatcazEvet canım yarın kısmetse
Baya heyecan var
Bugün covid testi yaptırdık eşimle sonuçlarımız çıkmış mesaj geldi negatif çok şükür
Ziyaretçi kabul etmiyoruz diye özellikle belirttiler
Zaten bizde kimseyi kabul etmiyoruz
Yarın öğlen gibi sezeryana giricem kısmetse herkesede dua edicem hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah hepimize
Aminn canım inşallah. Şuan en çokta bu konuda duaya ihtiyacımız var. Hayırlısı ile inşallah sende kavuşursun bebeğine sağsalim.Evet canım yarın kısmetse
Baya heyecan var
Bugün covid testi yaptırdık eşimle sonuçlarımız çıkmış mesaj geldi negatif çok şükür
Yarın öğlen gibi sezeryana giricem kısmetse herkesede dua edicem hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah hepimize
Normalde biz de 38+3 e karar vermiştik dr la. Ama dediğim gibi iğneyi kesmeden doğuma aniden girmekten çekiniyoruz
Benimkinde de aşırı hareketli olmanız doğumun yaklaştığının göstergesidir diyohalbuki alakam yok seninkini tutturmuşlar ama hangisi doğru ki şimdi
Yarın doğuma girecek hanimlar şimdiden Allah yardımcınız olsun sağlıklı şekilde bebişlerinize kavusun insallah darısı bizlere bende yarin çatala çıkacam bir umut belki yarın gelir diyom kendi kendime bugun annemle beşiğide hazirladik bir bebişim eksik
Ayyy benimde hazir bitek bebisimiz eksikBen de bugün beşiğini hazırladım. Kıyafetlerini hurçtan poşetlerden çıkardım çekmecelerine yerleştirdim. Ay mis gibi oldu. Hadi oğlum her şeyin hazır gel
Ayyy benimde hazir bitek bebisimiz eksik4,5 yasindaki kizim surekli bebek nezaman gelcek diyip duruyor iyi sabr etti kuzum 2,5 yasindaki kizim daha pek anlamiyor bebek diyor ama unutuyor hemen ablasina eslik ediyor güya
Ay insallah saglikla gelsin minnosum ablalariyla guzelce buyusunYaaa yerim ben onları ev tam şenlik yeri olacak. Valla senin kızların hayatı baldan tatlı olacak 3 kız ne güzel
Ayyy bilmiyorum benim heyecandan midemde bulanıyorKız bende ölcem heycandan bugün nasıl yatcaz
Amin inş canımAminn canım inşallah. Şuan en çokta bu konuda duaya ihtiyacımız var. Hayırlısı ile inşallah sende kavuşursun bebeğine sağsalim.
Benim doğum yapacağım hastanede ziyaretçi kabul ediliyormuş ama bende inan kimseyi istemiyorum. Sadece eşimle büyük kızım gelebilsin yeter
Teşekkürler aminKötüymüş nasıl hastane orası Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşaallah
Devlet hastanesi canım hrmde buyukşehir Hatay burası , kimse kimseyi takmıyo işteİnanılmazzzz ben çok anlamadım sanırım takip edemedim neresi burası ya? Devlet hastanesi değil dimi? Olmamalı? Devlet kurumlarımız bu hale gelmemeli ya.
Ben refakatçi sayısını sormak için aramıştım eşle birlikte 1 kişi alabiliyoruz dedi tam kapatacaktım ziyaretçi sormayacak mısınız dediHıEvet canım yarın kısmetse
Baya heyecan var
Kız açıklama yapıldı bugün acaba ziyaretçi kabul edilecek mi yarınAyyy bilmiyorum benim heyecandan midemde bulanıyorsenin sabah erken saatte çok daha iyi
Benim öğlende alıcak heyecan doruklara çıkacak
Amin inş canım
Aman kabul edilmesin yaKız açıklama yapıldı bugün acaba ziyaretçi kabul edilecek mi yarın
Aynen benimki de öyle dedi bol su iç falan diyo ama nafileBenimde öyle dokunamıyoruz bile aşırı acı var fil ayağı gibi resmen bol su iç tuzu azalt hamurişini kes diyorlar demesini ama nafile inmiyor kaldı öyle önceden yediklerin dedi doktorda
İnan çok yürüyorumKızımda Dr bana yat dedi ben pikniğe gittim ev temizledim o kadar çok yürüdüm ki 3 günde hepsini yaptım akşamına dogurdum tam 36 haftalıkken sanırım yürümek doğumu hızlandırıyor canım bol yürü seninde günün gelmiş her kez erken doğuruyor tiribe giriyor sona kalınca insan
Aslında bazı doktorlar bunu gerekli görmüyor ,ya benim de ne açıklığa bakıldı ne de çatı muayenesi yapıldı. İlk gebelik yani çatı muayenesi yapılması gerekmiyo muydu 39. Haftadaym bi de
Daha dur Happy kids indireceksin ve bebeğinde herşeyi yaşıyacakKızlar şu happy mom uygulamasındaki belirtileri gün gün yaşamam normal mi?
Sabahtan beri yatak döşek battaniyeye sarındım yatıyorum. Üstümde bir ölü toprağı var hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?