2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
NarinNarin nasılsın canım? Yarın dimi doğum ? Heyecan var mı
Evet canım yarın kısmetse
Baya heyecan var
Bugün covid testi yaptırdık eşimle sonuçlarımız çıkmış mesaj geldi negatif çok şükür
Ziyaretçi kabul etmiyoruz diye özellikle belirttiler
Zaten bizde kimseyi kabul etmiyoruz
Yarın öğlen gibi sezeryana giricem kısmetse herkesede dua edicem hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah hepimize

İyi akşamlar güzel anneler devlet Hastanesi'nde sezaryen yapacak var mı? Genel anestezi mi oluyor yoksa epidural spinal falan var mı? Doğuma az bir süre kaldı ilk doğumum olacak inşallah ama açıkçası çok korkuyorum sizlerden güzel tecrübeler duymaya ihtiyacım var ,

Kız bende ölcem heycandan bugün nasıl yatcaz

Yarın doğuma girecek hanimlar şimdiden Allah yardımcınız olsun sağlıklı şekilde bebişlerinize kavusun insallah darısı bizlere bende yarin çatala çıkacam bir umut belki yarın gelir diyom kendi kendime bugun annemle beşiğide hazirladik bir bebişim eksik

Aminn canım inşallah. Şuan en çokta bu konuda duaya ihtiyacımız var. Hayırlısı ile inşallah sende kavuşursun bebeğine sağsalim.

Benim doğum yapacağım hastanede ziyaretçi kabul ediliyormuş ama bende inan kimseyi istemiyorum. Sadece eşimle büyük kızım gelebilsin yeter

bir de senin benden daha sonra doğum tarihin. Bu bana da çıkmıştı galiba geçenler evet tutmamıştı hiç enerjik değildim

Ben de bugün beşiğini hazırladım. Kıyafetlerini hurçtan poşetlerden çıkardım çekmecelerine yerleştirdim. Ay mis gibi oldu. Hadi oğlum her şeyin hazır gel

Ben de bugün beşiğini hazırladım. Kıyafetlerini hurçtan poşetlerden çıkardım çekmecelerine yerleştirdim. Ay mis gibi oldu. Hadi oğlum her şeyin hazır gel
Ayyy benimde hazir bitek bebisimiz eksik 4,5 yasindaki kizim surekli bebek nezaman gelcek diyip duruyor iyi sabr etti kuzum 2,5 yasindaki kizim daha pek anlamiyor bebek diyor ama unutuyor hemen ablasina eslik ediyor güya

Ayyy benimde hazir bitek bebisimiz eksik 4,5 yasindaki kizim surekli bebek nezaman gelcek diyip duruyor iyi sabr etti kuzum 2,5 yasindaki kizim daha pek anlamiyor bebek diyor ama unutuyor hemen ablasina eslik ediyor güya

Yaaa yerim ben onları ev tam şenlik yeri olacak. Valla senin kızların hayatı baldan tatlı olacak 3 kız ne güzel

Kız bende ölcem heycandan bugün nasıl yatcaz
Ayyy bilmiyorum benim heyecandan midemde bulanıyor senin sabah erken saatte çok daha iyi
Benim öğlende alıcak heyecan doruklara çıkacak
Amin inş canım

İnanılmazzzz ben çok anlamadım sanırım takip edemedim neresi burası ya? Devlet hastanesi değil dimi? Olmamalı? Devlet kurumlarımız bu hale gelmemeli ya.
Devlet hastanesi canım hrmde buyukşehir Hatay burası , kimse kimseyi takmıyo işte başakası anlatsa inanmam ama gözümle sahıt oldum ,benim çektiğim sıkıntılarda cabası hiç bir zaman aynı dr gıdemıyrm bunyuzden hepsi farklı konuşuyo ,bakalım son gunler inşallh sıkıntısız kurtuluruz hepimiz

Ben refakatçi sayısını sormak için aramıştım eşle birlikte 1 kişi alabiliyoruz dedi tam kapatacaktım ziyaretçi sormayacak mısınız dedi yasak olduğunu düşünmüştüm dedim meğersem tek tek 5 10 dk izin veriyorlarmış.. Ama zaten bir yengem gelirse gelir o istiyor..

Benimde öyle dokunamıyoruz bile aşırı acı var fil ayağı gibi resmen bol su iç tuzu azalt hamurişini kes diyorlar demesini ama nafile inmiyor kaldı öyle önceden yediklerin dedi doktorda
Aynen benimki de öyle dedi bol su iç falan diyo ama nafile

İnan çok yürüyorum artı birde 19 aylık kızım var o zaten 1 sn oturtturmuyor
Ama tık tok
Neyse ben alışkınım 40 tan sonra doğurmaya . Artık doğuramıcam diye cumartesi günü gezme planı bile yaptım

ya benim de ne açıklığa bakıldı ne de çatı muayenesi yapıldı. İlk gebelik yani çatı muayenesi yapılması gerekmiyo muydu 39. Haftadaym bi de
Aslında bazı doktorlar bunu gerekli görmüyor ,
Doğum başlayınca da bakılabılcek bişey aslında , sen doktoruna güveniyorsan için rahat olsun ,
Benım bu 2. Doğumum ondan bakmadı ,
Ama ilk gebeliğimde 37 hastalıkken çatı muayenesi yapmıştı , sonra sancılarım gelene kadar hiç tekrar etmedi

Kızlar şu happy mom uygulamasındaki belirtileri gün gün yaşamam normal mi?
Sabahtan beri yatak döşek battaniyeye sarındım yatıyorum. Üstümde bir ölü toprağı var hayırdır inşallah
Daha dur Happy kids indireceksin ve bebeğinde herşeyi yaşıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…