2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
2 tane çocuğu var aslında ama geçen telefonda bana "seni kendi çocuklarımdan bile çok seviyorum" dedi tüylerim diken diken oldu toplasan 5 defa yüz yüze görüşmüşüzdür
Töbe töbeeee o esas kv den rol çalmaya çalışıo bence yaaaazık ya keşke böle yapmada evlatlarına üzüldm vallaaaa

Evet benimde iki gundur oyle adet agrısı gıbı bacak ve kasıklarsa agrı . bel agrısı asırı arttı ve bebek geriliyo surekli karnım resmen yırtılıyo gıbı catlıyo sanırım onuda hıssedıyrm baya . bende simdi baya wc ihtıyacı var ne bılım hayırlısı artık bebek harejet edıyo dıye daha rahat olmaya calısıyrm

Ben 3 cm acilmayla hala geziyorum dunde baya yuruyus yaptik yok agrilarim gitti iyce neyse bakalim 7 haziranda doktorum ne dicek ozamana kadar bekliyelim
Şu an seni çok iyi anlarım canım Benim de bikaç hafta önce baskılar vardı aşağı doru artık yok 1-2cm açıklık var muhtemelen ilk doğumdan kalma demişti olduğu gibi duruomş açıklık ağrı mağrı da yok Bu kızın gelesi yok birazdan oturim de yer silim ellerimle evi temizleye temizleye bi hal oldm yerleri elimle silcm artık çare kalmadı

Yok öncekiler sezaryen olduğu için bu da ameliyatla.16sına anlaştık ters bi durum gitmezse inşllahsorun çıkmadan gününü bekler
21 haziran benim tahmini senin 24 haziranmış. Aramızda 3 gün var ama, sana baya ileri bi tarih vermiş dr un. Benimki nasipse 38+1 de 8 haziranda alıcak. Ama benimki gerçi kan sulandırıcı iğne kullandığım için riske atmamak için o tarihi verdi. İnşallah günlerini bekler bebişler

Nasil yani önceki dogum ne zaman oldu ki açıklik kalsın?

Amin inşallah
İnşallah canım

İyiyiz canım sagolasin alıştık çok şükür. Agrilarim tamamen geçse daha iyi baksam bebeğime diyorum. Yarin ilk kontrolumuz var bakalım ne durumda
İnşallah ağrıların da yakın zamanda geçecek canım . Çok zorlama kendini kontrol nasıl geçti herşey yolundadır umarim

Canımın içi bugün hastaneden çıkış yapmadan gördük. Çok şükür düne göre daha iyi . Solunum destekli yine de . Sandığımızdan fazla su yutmuş ama güçlü benim kızım Allah in izniyle bı hafta on gune toparlicak inşallah. Perşembeye süt sagip toplu getir dediler ama eşimle her gün gidicez. Eksik gibiyiz şuan...

Arkadaslar bugün kontrolüm vardı.Perşembe günü sezeryan tarihi verdi doktorum bebeğim 3200 gr olmuş şekerden dolayı biraz erken alicak ben çok korkuyorum ama küveze girermi diye
Bende çarşamba 37+6 oluyorum o gün sezeryanım var.. ama tabi ilerde gidiyordu gelişimi bende de şeker var, kilosu iyi ciğerlerde artık gelişmiştir bu sebeplerden girmez başka bir sebepte olmaz umarım öyle düşünme..
Canım benim çok iyi anlıyorum seni bende ilk çocuğumu bırakıp eve gelmiştim hergün gidip gördüm.. Bir an evvel toparlasın da evine gelsin fıstığımız

İnşallah canparem sabredicez geçmesi için.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda mı ? Selim Mete'mize kavuşmaya az kaldı ,

Ne güzel sizin açıklığa bakılmış
Benım ona bile bakmadı , açıksa açık sancı beklıcez dedi

birde bir haftadır yerleri elcağızlarımla siliyorum tık yok

Kızlar bu seneki bebelermi çok yaramaz kimi durmuyor erken çıkıyor kimi gelmek bilmiyor,birde bakıyorum herkes yalancı sancı çekiyor ben kizimda hiç çekmemişdim sancı başladı kızım dünyaya geldi bu hafta ful doguruyorum sandım galiba gerçek sancı olduğunda biz onları tiye almayacagız yine yalancı diye

İnşallah canparem sabredicez geçmesi için.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda mı ? Selim Mete'mize kavuşmaya az kaldı ,
Çok şükür gündüzleri idare ediyorum da akşam çok sancılı geçiyor yalancı sancıları tam olarak yaşıyorum karnın alt kısmında

Ne güzel sizin açıklığa bakılmış
Benım ona bile bakmadı , açıksa açık sancı beklıcez dedi

birde bir haftadır yerleri elcağızlarımla siliyorum tık yok
Kızımda Dr bana yat dedi ben pikniğe gittim ev temizledim o kadar çok yürüdüm ki 3 günde hepsini yaptım akşamına dogurdum tam 36 haftalıkken sanırım yürümek doğumu hızlandırıyor canım bol yürü seninde günün gelmiş her kez erken doğuruyor tiribe giriyor sona kalınca insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…