Bende akşamları uyuklamaktan gece geç yatıyorum. Mesane boşalmış olıyor aslında biraz iyi oluyor daha az kalkıyorumBana kaderimin bi oyunu mu budün 3 saat uyuyabildim saat 11 gibi de gözlerim kapaniyodu artık oh vurayım kafayı da güzelce uyuyim dedim şimdi cin gibi uyandım noluyo bu uykuya ya
Dogum yaklaştıgı zaman enerji dolarmıs vucut bebege hazırlanırmıs. Öyledir insalllahBana kaderimin bi oyunu mu budün 3 saat uyuyabildim saat 11 gibi de gözlerim kapaniyodu artık oh vurayım kafayı da güzelce uyuyim dedim şimdi cin gibi uyandım noluyo bu uykuya ya
Ayyy hadi inşallah öyledirDogum yaklaştıgı zaman enerji dolarmıs vucut bebege hazırlanırmıs. Öyledir insalllah
Ben nişan gelmesi yaşamadığım için bilmiyorum canım ama inşallah sağlıkla gelir bebeğin. Senle aramız 4 gün sen doğurursan beni heyecan basar.Kızlar şimdi iç çamaşırımda kırmızı iğne ucu gibi leke vardı iki üçtane sarı akıntıda vardı kusurabakmayın mideniz bulanırsa kızıma dogmadan on saat önce leke gelmişdi ama baya çoktu onda bu sadece ufak kırmızı
Evet benimkide gece hareket ediyor ama iki hafta önceki gibi değil daha sert ama az daha çok karnımda toplanıyor kasılıyor ozaman Dr sorunca yaz canım normal mıdır hareket azlığıAynen ya iki gundur benim de azaldı dokundukca hareket ediyor ama bugün sabah ellemeden pek hareket etmedi gece daha çok hareket ediyo iki gündür . yarın tahlil sonucu için gidince sorucam bakalım hareketi azaldı diye.
Ay ben yaşadım ama baya sildikce gelen lekelenmeydi canım bu çok az olunca ikilemde kaldım ay doğurmak deyence hem heyecanlandım hem korktum hadi bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla bu ayın sonu olmadan dogururuz inşallah balBen nişan gelmesi yaşamadığım için bilmiyorum canım ama inşallah sağlıkla gelir bebeğin. Senle aramız 4 gün sen doğurursan beni heyecan basar.
Belki sabaha karsi gelir bebis vücudun ona hazirlaniyordurBana kaderimin bi oyunu mu budün 3 saat uyuyabildim saat 11 gibi de gözlerim kapaniyodu artık oh vurayım kafayı da güzelce uyuyim dedim şimdi cin gibi uyandım noluyo bu uykuya ya
Aminn inşallah. Bir yanım korkuyor bir yanım biran önce doğsun istiyor. Sağlıkla gelsinlerde biz bekleriz.Ay ben yaşadım ama baya sildikce gelen lekelenmeydi canım bu çok az olunca ikilemde kaldım ay doğurmak deyence hem heyecanlandım hem korktum hadi bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla bu ayın sonu olmadan dogururuz inşallah bal
Amin İnşallah balım güzel heyecan ve korkular bunlar rabbim e bin şükür bizlere bu güzel duyguyu yaşattığı layık gördüğü içinAminn inşallah. Bir yanım korkuyor bir yanım biran önce doğsun istiyor. Sağlıkla gelsinlerde biz bekleriz.
Tabi ki ne kadar şükretsek az. Ben hala inanamıyorum bazen bebeği unutuyorum hatta. Ama böyle yolda bir oğlan çocuğu görsem içim kıpır kıpır oluyor.Amin İnşallah balım güzel heyecan ve korkular bunlar rabbim e bin şükür bizlere bu güzel duyguyu yaşattığı layık gördüğü için
Dur kı accık daha dursunlar, temizlik yapcam ben dahaAminn inşallah. Bir yanım korkuyor bir yanım biran önce doğsun istiyor. Sağlıkla gelsinlerde biz bekleriz.
Benim tüm işim gücüm bitti. Tamamen beklemeye geçtim e öyle olunca yatıp kalkıp doğumu düşünüyorum.Dur kı accık daha dursunlar, temizlik yapcam ben daha
Valla hiç sinyal yok ama hareketli biraz gerçiBelki sabaha karsi gelir bebis vücudun ona hazirlaniyordur
Doğrudur canım bende temizlik bitince başlarım artık beklemeye,haftan erken olduğunu için takılıyım dedimBenim tüm işim gücüm bitti. Tamamen beklemeye geçtim e öyle olunca yatıp kalkıp doğumu düşünüyorum.yürüyüşe başladım ama en fazla yarım saat yürüyebiliyorum. Her yerim ağrıyor sürekli bir ağrı sancı içinde olunca aklımdan çıkmıyor. ♀
Kesinlikle erken zaten bu yüzden kendimede kızıyorum erken doğsun doğsun diyip duruyorum ya doğunca sıkıntı çıkarsa diye ama inan artık sabrımda gücümde kalmadı kendimi 80 yaşında hissediyorum çok yıprandım yattığım yerden kalkmak bile ölüm gibi. Kızımda böyle bir şeyi hiç yaşamadım hamileliği özlerdim hatta ama bu sefer cidden bir daha kaldıramazmışım gibi geliyor.Doğrudur canım bende temizlik bitince başlarım artık beklemeye,haftan erken olduğunu için takılıyım dedimşaka bir yana az önce belime bir ağrı girdi doğuruyorum zannettim yatınca geçti çok şükür,yarın kontrolüm var ertesi günde temizlik var 2 gün sürer,sonra bende kendime hedefler koymayı düşünüyorum yoksa vakit geçmez töbe
Cnm kabızlık varmıydı sende? Bugün aşırı tuvalete çıkmaktan benimde kanamış bende ilk panik olmuştum sonra aklıma geldi. Arada böyle ufak kanayabiliyor.Kızlar şimdi iç çamaşırımda kırmızı iğne ucu gibi leke vardı iki üçtane sarı akıntıda vardı kusurabakmayın mideniz bulanırsa kızıma dogmadan on saat önce leke gelmişdi ama baya çoktu onda bu sadece ufak kırmızı
İnsan inanamıyor cidden bebeği kucağına aldığında daha çok şaşkınlık yaşıyor bu benimmi şimdi diyeTabi ki ne kadar şükretsek az. Ben hala inanamıyorum bazen bebeği unutuyorum hatta. Ama böyle yolda bir oğlan çocuğu görsem içim kıpır kıpır oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?