2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok hoşuma gitti ya mama ver değişik olsun yorumu anneninhatta arada tuzlu bişeyler yap yesin bebek ne o öyle hep tatlılardan gidilir mi

İyi geceler kızlar . uyuyamdım yıne bugun agrı ,sancı ve mide yanması midem bulanıyo o kadar yanma var ki . artık sabahlıcaz sanırım

İyi geceler kızlar . uyuyamdım yıne bugun agrı ,sancı ve mide yanması midem bulanıyo o kadar yanma var ki . artık sabahlıcaz sanırım
Bende hiç birşey canım çekmeden sadece yemek yeme isteğimi bastıramadığımdan sabahlıyorum, dünde mide yanmasından sabahlamıştım her gece uykum olduğu halde bir sebepten uyuyamıyorum artık. Hiç olmadı karnımın baskısından yatamadığımdan uyuyamıyorum sürekli bir döngü içerisindeyim sanırım bebeğin hazırlıkları bedenen başladı uykusuz geceler bizleri bekliyor

Kızlar eşim gitti gece söyledi amacınız ne dedi göğüsleri zaten yara oldu dedi piskolojisini mi bozmaya çalışıyorsunuz emzir emzir diğe dakka başı emmez cocuk dedi rahat bırakın dedi :)

Kızlar eşim gitti gece söyledi amacınız ne dedi göğüsleri zaten yara oldu dedi piskolojisini mi bozmaya çalışıyorsunuz emzir emzir diğe dakka başı emmez cocuk dedi rahat bırakın dedi :)
Ay iyi bariii çok iyi demiş artık bırakırlar inşAllahh canım benim

Günaydın herkese yeni doğum yapmış bebişim en son dün sabah 3 te tuvalete gitti yani aradan 27 saat geçti ne yapayım

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun tebrik ederim en kısa zamanda bizlerde tadariz ins nasildi dogum bebis iyi mi
Allah razı olsun iyiyiz çok şükür en kısa zamanda kavuştursun rabbim
Maşallah allah'im analı babalı büyütsün inşallah normal mi doğum
Sezeryan oldum canım ilk bebeğim sonrası biraz zorluyormuş ama genel olarak çok güzel geçti çok sağol
Hayırlı olsun canım allah mutlu bi ömür versin
Amin inşallah sağol canım benım

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun tebrik ederim en kısa zamanda bizlerde tadariz ins nasildi dogum bebis iyi mi

Kekke gözğn aydın cnm allah analı babalı büyütsün

Günaydın çis mi kaka mı yaptı? Çiş ise doktora gitmek lazim kaka ise gecikebilir normal
kaka yapmadı çiş var her emzirdiğimde yapıyor ama kaka yok dünden beri sadece gaz çıkarıyor mışıl mışıl uyuyor yani ağlamıyorda sancısı varmış gibi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…