- 5 Ekim 2020
- 14.741
- 40.434
- 548
- 36
MaşaAllah subhanallah Allah bozmasın. Anneni düşünüp kendini üzme kayınvalideni düşünüp sevin canım. Bak benim annem burnumun dibinde oturuyor ama kv herşeye atladığı ve atlayacağı için üstüne kocasıyla yatılı geleceği için ilk hafta annem muhtemelen gelemeyecek gelse de çok az kalabilecek. Hepimizin imtihanı farklı sabret ve bebeğini düşün sadece, sinirlenip üzülüp tansiyonunu daha fazla yükseltme
Yazıyı okuyunca gözlerim doldu aglayacaktım canım üzme kendini desemde hassas ve zor dönemdesin ama çok şükür bebiş geliyor inş sağlıkla dünyalar senin olur iki kişi çok kalabalık olursunuz bir kaç güne Rabbim biran önce sanada bebegin yüz suyu hürmetine acil şifa verir inş
Yaa teşekkür ederim ilgineBende 2 gun once kiwi marka elektrikli aldım fiyatıda uygun gayet guzel iş görüyor bim a101 ikisindede 1adet kalmıştı sizde yakın marketlere bakıp bulabilirsiniz belki
Belki küçükte olsa bir ihtimal kayınpeder döner. Onu da geç normalde 3 saat uzaklıkta oturuyorlar farklı şehirde ama şu an yarım saat uzaklıktaki bir ilçede doğumu bekliyorlar doğumu bile değil sancılarımın başlamasını ve başlar başlamaz gelmeyi düşünüyorlar bayağı hep birlikte sancı çekmemizi bekliyorlar, üstüne eşimi sürekli taciz edip şu anda buraya gelmek için pazarlık yapıyorlar üstüne birde zihinsel ve bedensel engelli oğulları var yaşı 30’un üstünde onu da peşlerinden sürüklüyorlar. Anlayacağın düşüncesizlikte level atladılarAh ya bak öyle olsa ona da sinirlenirdim. Gerçekten ne düşüncesiz oluyor insanlar. Kocasıyla ne işi var lohusa kadının evinde.
Belki küçükte olsa bir ihtimal kayınpeder döner. Onu da geç normalde 3 saat uzaklıkta oturuyorlar farklı şehirde ama şu an yarım saat uzaklıktaki bir ilçede doğumu bekliyorlar doğumu bile değil sancılarımın başlamasını ve başlar başlamaz gelmeyi düşünüyorlar bayağı hep birlikte sancı çekmemizi bekliyorlar, üstüne eşimi sürekli taciz edip şu anda buraya gelmek için pazarlık yapıyorlar üstüne birde zihinsel ve bedensel engelli oğulları var yaşı 30’un üstünde onu da peşlerinden sürüklüyorlar. Anlayacağın düşüncesizlikte level atladılar
Bende sadece gülüp geçiyorum artık yapacak başka bir şey yok, sinir stres bebişlerimize zarar, sende düşünme hiçbir şeyi boşveeeer her şey olacağına varır
Çok oynadılar sağolsunlar şimdiye kadarAy valla insanın aklıyla oynar bunlar. Haber etmeyin doğdu diye haber verin benceaniden oldu evde sancılandı hastanede pırt diye çıktı dersiniz hahahha.
İstanbula geldi canım doğuracam nerdesin diye baskı yapınca ama evinde kalıyor. Daha bana uğramadı. Bir de bu hastanelere girip çıkıyorum ya şu an. Covid şüphesi de var. Gelmiyor. Bana bulaştırırsan tansiyonum var benim falan diyor. Ama aşı oldu sonuçta 2 doz. Bencillik yapmak istemiyorum da. Ben duramazdım benim çocuğum bu halde olsa bana da bulaşsın covidse covid derdim sanırım. 2 tas yemek pişirir bakardım. Dün testim negatif çıkınca yarın gelir misin dedim. Belli olmaz sonradan pozitif çıkıyormuş dedi.
canım ya sen böyle buraya yazınca benim kalkıp yanına gelesim sana bakasım geliyor. Hamileyiz hepimiz hassas dönemdeyiz ilgiye, desteğe ihtiyacımız var hatta şımartılmaya. Bunu da en iyi anneler yapar ama senin annen biraz garip davranıyor cidden. Bence sen annen yüzünden moralman çöktün o yüzden de vücudun alarm veriyor. Sen hiç anneni düşünme olumsuz şeyleri düşünme. Eşin yanında destekçinse başka kimseye ihtiyacın yok.
Canım çok geçmiş olsun bir an önce sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallahEvet doktor şimdi vazgeçti süründürmekten sanırım. Az önce aradı beni. ben ağlamıştım hastanede bayağı. Moral çöktü bir anda sinirlerim çok yıprandı. Çıkınca arkamdan aklı kalmış. Eve git hazırlığını yap gel yarın yatırıcam seni doğumu ne gün yapacağımıza karar veririz yatarken dedi.
Yalnızlık beni mahvetti. Evde yapayalnızım kendime bakamıyorum.
Doktora size anne diyebilir miyim dicektim artık. Annem yaşında zaten
Covid sonucum da negatif gelir inşallah
Allah sabır versin yaa. valla sırf bu yüzden istemiyorum kayınvalidemi.Kızlar gerçekten sıkıldım. Doğum yapalı iki gün oldu zaten sezeryanlyım amelyat geçirdik sonuçta ama kayınvalidem beni çok yıpratıyor , gelip gidip bebek acıktı emzir diyor her saat emzirmemi istiyor . Göğüslerim çatladı ağrıdan ölüyorum resmen en sonunda ağladım eşimde sinirlendi ben söylicem anneme seni sıkıp durmasın diyor aMa bu sefer ben şikayet etmiş gibi olacağım için boşver söyleme diyorum ama bıktım gerçekten . Kayınpederim de aynı şekilde zırt pırt emzirme saati gelmedimi diyip uyuyan çocuğu uyandırıyor
İnan bu herkeste var üstüne alinma geçen muayene alttan bakildim doğumhane de bide inan bir ateş bastı bir fena oldum ebe ile ordaki çalışan beni konuşturmaya çalışıyorlar bende farketince konuşturmaya çalışmayın acımıyor ama ben biraz panik oldum diyince anladılarAmin canım cümlemizle beraber inş, 2 olacak dogum panik atagım var diye Dr zaten hiç birşey demiyor merdiven çok az iki kat evyarın başlayacagım yürümeyede
Allah sabır versin eger sözünü dinliyorlarsa eşin konuşsun bence daha fazla üzmesinler seni. Kayınpederine ne oluyor acaba sinir oluyorum erkeklerin boyle karısmasınaKızlar gerçekten sıkıldım. Doğum yapalı iki gün oldu zaten sezeryanlyım amelyat geçirdik sonuçta ama kayınvalidem beni çok yıpratıyor , gelip gidip bebek acıktı emzir diyor her saat emzirmemi istiyor . Göğüslerim çatladı ağrıdan ölüyorum resmen en sonunda ağladım eşimde sinirlendi ben söylicem anneme seni sıkıp durmasın diyor aMa bu sefer ben şikayet etmiş gibi olacağım için boşver söyleme diyorum ama bıktım gerçekten . Kayınpederim de aynı şekilde zırt pırt emzirme saati gelmedimi diyip uyuyan çocuğu uyandırıyor
Yemin ederim var ya süt bitti hem sağıyorum hem çekiyorum ki çoğalsın saat başı emzirmeye çalışıyorum nerdeyse yani ilk üç gün zaten altın rengten az bir katı süt gelir kolostrum gelir. Bana diyorki lıkır lıkır içmiyor. Yani normal değil mi ? Dolu dolu süt gelmiyorki . Aç olan bebek te ağlar bildiğim kadarıyla ağlamıyor. Zorla bebeği alıyor kucağıma veriyor emzir diyor yaaa resmen şiddet bu bıktım . Annemde burda anneme çaktırmiyim yoksa annem kendini asla tutmaz lafını yapıştırırır direk kaynanama tatsızlık olmasın diğe susuyorum ama canım çok sıkıldı gerçektenAllah sabır versin yaa. valla sırf bu yüzden istemiyorum kayınvalidemi.Lohusa halinle kendinle değilde bu sıkıntılarla uğraşmak çok saçma yaa.
Bende sinir oluyorum afedersin her boku biliyorlar biliyorsan kalk sen emzir dicem olmicakAllah sabır versin eger sözünü dinliyorlarsa eşin konuşsun bence daha fazla üzmesinler seni. Kayınpederine ne oluyor acaba sinir oluyorum erkeklerin boyle karısmasına
ben de şimdi bunu yazmaya girmiştim elektrik çarpar gibi oldu resmen internetten araştırdım bebeğin başı doğum kanalına girdiyse sinirlerinizi sıkıştırıyodur diyo yani bi adım daha yaklaştık galiba
Benim kayınpederim de bırak yenidoğan beslenmesini bilmeyi sadece iki üç yaşında iken bile herşeye maydonoz oldu uyku beslenme oyun daha neler.bunu yapan adam birkere çocuğunun birini kucağına almamış ağzına kaşık sokmamış diğer hiçbir torununa müdahale etmemiş eski kafa bi adam üstelik.eşinle konuş kestirsin attırsın karışmasınlar başta tahammülü oluyor insanın ama daha sonra dayanamazsın inan kötü olursunuzBende sinir oluyorum afedersin her boku biliyorlar biliyorsan kalk sen emzir dicem olmicak
Çok şükür bugünde gelmediIyi aksamlar hanımlar bugün doğum yapan olmadı herhalde haziran bebisleri 40 i tamamlayacak bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?