2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tubacim benim de annem bazı konularda müdahale ediyor ama annemj olduğu için çekebiliyorum aynısını kv yapsa belki sinir olurum. Yani annemin mudahalesi şu şekilde mesela ben süt sagiyorum. emzirdikten sonra doymadığını anlarsam sagdığım sutu veriyorum ama annem mama ver diyor değişik olsun cocuga diyor anne diyorum hazir sagilmis süt varken niye mama vereyim ki süt sagmadiysam ac kalmasın diye mutlaka mama veriyorum ben. Bi mama aşkıdır gidiyor annemde. artık gülüyorum duruma ama dediğim gibi annem olduğu için sorun etmiyorum çok fazla. Geçen de kv aradi cocugun üstünü çok ortmussunuz diyor hava sıcak diyor ta ordan müdahale ediyor. Yenidogan bebeğe heralde kisakollu giydirmemi bekliyor. Kizim dogunca kv vardi yanimda o da hemşireler 2 saatte bir emzirin dediği halde uyandirma uyuyan cocuk buyur diyip duruyordu o beni çok sinir ederdi ya o yüzden hiç istemedim bunda gelmesini.

Son düzenleme:
Çok şükür bugünde gelmedi
Yarın 9.30 da randevum var bakalım kanala manala girmiş mi , kilosu nasıl heyecanlıyım
Insallah girmistir annesi sabah bizede yaz. annemlere kalsa bugün doktoru arayacaklardi bu Kiz cocugu bugun 9 ay oldu niye gelmedi diye zor tuttum anamları

Canım benim bebişim tahmini doğum tarihi 25 Haziran . Aynı şekilde benimde öyle ağrım oluyor. Genelde geceleri oluyor .
Aramızda bir gün varmış canım akşam başladı gün içinde de sürdü şu an da az az yine aşagıdan giriyor . Hazırlık yapıyor demek ki artık bebişlerr

Canım ben kızımda yaşadım bunu ama daha farklı şekilde. Mesela çok kucağa alma kucağa alışır dedi durdu aldı kucağımdan. Benim değil kendi evladıymış gibi davrandı sürekli. Bide benim yanımdan gitmemek için bahane olarak onu çağıran kişilere bebeğe bakamıyor mecbur kalıyorum demiş bunu duyunca ben direk dellendim git ben kendim bakıcam dedim oda mecbur gitti. Şimdi eşimi konuşturdum kendim elli kere söyledim annem gelecek gelmene gerek yok diye hala daha doktor ne zaman doğar diyor yok doğum ne zaman hangi tarih diyip duruyor. Beni o kadar sinir etti ki normalde yapmam ama bir çok akrabanın içinde yine gelme planı yaptığı için bende annem gelecek senin gelmene gerek yok annem gidersede kardeşimi yanımda istiyorum dedim. Sana tavsiyem asla susma lohusayken bide bunları mı düşüneceksin. Tavrını koy rahatsız olduğunu belli et.

Amin canım cümlemizle beraber inş, 2 olacak dogum panik atagım var diye Dr zaten hiç birşey demiyor merdiven çok az iki kat ev yarın başlayacagım yürümeyede
Senin bebiş beklemeyecek belli canım yola girmiş geliyor hayırlısıyla saglıkla gelsinlerr

Evet çok şükür ya. Eşim işte. Annem gelmiyor yanıma. Moralim çok bozuldu iyice hasta oldum annemin ilgisizliğinden anne olmama ramak kala.
Canim tam okuyamadım ama baya sorun yaşamışsın annenden dolayı çok üzüldüm.
benim de annem burda yarın gidecek mecbur. babam surekli ne zaman geleceksin diyip duruyor her aradığında. ben ameliyat olmuşum beni değil kendini düşünüyor bugün çok moralim bozuldu. Bizim de babamız öyle işte çocuklarını önemsemez kendi yiyeceği yemeği rahatlığını önemser. Allah senin de yardımcın olsun. Bi 10gun yardım edecek birileri olsa sonrasını çok rahat yaparsın.

Canım eşinle konuş söylesin müdahale etmesinler sana . Bıktım türkiyedekş bu zihniyetten . Yok sütün yaramıyor yok bu çocuk aç . Sakın kendini ezdirme bak dert olmuş bile sana . Su an sana kraliçe gibi davranılması lazım . Sineye çekme . Kolostrum tabii öyle bugün daha doktor dedi prof adam . Kolostrumun 2 3 damlası bile doyurmaya yeter ki çocuk bazen bu 2 3 damla için 20 dk emer dedi

succulentaski canım çok geçmiş olsun. Kendini üzmene değmez hiç. Şuan moralini olabildiğince iyi tutman lazım. Benim annemle aram çok iyidir ama şu kardeş sevgisi yüzünden beni yedi bitirdi. Şuan yaşadığım şehirdeki kardeşiyle biraz limoniyim onun için beni darlayıp duruyor bak doğuma gelicem arada bırakma beni. sürekli dilinde bu tehtid eder gibi söylüyor üstelik geçen sinirlenip ağladım hatta. Gelmezsede gelemesin cidden eşimle bakarım ben diyorum ama bu seferde kayınvalidem gelicem diye diretir onu hiç ama hiç istemiyorum. Yani anlayacağın hepimizin başında var. Sen annenle sorun yaşıyorsun bende başkaları yüzünden annemle kötü oluyorum.

Canım şu an hepimiz aşırı hassasız . Kendini çok üzme sonuçta senin için istanbula gelmiş . Ve yaşlılarda ölüm korkusu çok olur . Korkuyordur cidden en çok tansiyonu etkiliyor ya. Bence çok alınma birkaç güne gelir elbet . Ama yerinde olsam içimdekileri söyler tribimi atardım . Annemden bazen beklediğim ilgiyi alamadığımda veya beni istediğim şekilde düşünemediğinde arar ağlarım bebek gibi ‘sen beni düşünmüyosunnnn çok kırıldım yalnızım ’ vs tarzı vicdanını zedeleyici konuşurum çok işe yarar . Dene bak . Kendini de çok üzme senin için gelmedi mi istanbula ?

Bugün aynı şeyi Dr söyledi doğum korosunu bir kenara koyalım ama çatal beni maç ediyor buraya çıkarken elim Ayağım boşalıyor titriyorum dedim oda gelerek maalesef herkesin sorunu bu buradan korkmayan yok dedi tabi herkes önce kendini düşünüyor normal doğum iyi ama açılma beraber korku yaşamak zor hergün o merdiveni çıkıyorum canım bazen 5/6 defa kv demler üstte oturuyor çünkü

Ah ahhh yakın olsakta birbirimize destek olsak sen anne olacaksın canım artık anne olarak nasıl olmaman gerektiğini biliyorsun en azından. Bazı anneler çok gamsız olabiliyor. Kayınvaliden çok iyiymiş bence açık açık söyle çağır annen hemen gitmeye kalkarsa oda senin bi annen öyle düşün kendini rahatlat. Rabbim yardımcın olsun benim annemde kafası değişik bi kadın 5 yaşında kardeşim var onunla geliyor doğumda yanımda olamayacak kayınvalidem kalacak hastanede napalım kendimi rahat hissetmesem de mecbur kalacak

bu tarz mide yanmasi eksimesi hamileligin hangi doneminde basliyor kronik refli hastaligim var midede cok yanma oluyor mu yokda daha az mi?
Hamileliğimin 6. Haftasıydı bir başladı reflü o çoğaldı boğaz reflüsüne çevirdi kaç ay boğaz acısı faranjit çektim, bi ara reflüm azaldı sonlara doğru yine arttı. Bu arada 3 ay düzenli faranjitin ve yemek borumun toplaması için zorunlu hallerden nexium içmek durumunda kaldım. Off rezaletti valla inş sizin daha rahat geçer

Senin bebiş beklemeyecek belli canım yola girmiş geliyor hayırlısıyla saglıkla gelsinlerr
Amin canım hiçbirimizin ki çok bekletmesin sağlıkla gelsin inş bende bu hafta bekliyorum bakalım biraz umudum yok ama yalancı sancılarla oyalıyor yaramaz bizi

Amin canım hiçbirimizin ki çok bekletmesin sağlıkla gelsin inş bende bu hafta bekliyorum bakalım biraz umudum yok ama yalancı sancılarla oyalıyor yaramaz bizi
Amiin canım amiinn.. Geleceği zamanı bilir gelirler anneciklerine saglıcakla inşAllah hepimizinki

Canım durumunu çok iyi anlıyorum, annemle sırf bu bencillikleri ve garip davranışları yüzünden yıllardır görüşmüyorum ve kafam çok rahatladı bizim durumumuz biraz daha farklı tabi. Hayatımı da o yokmuş şeklinde dizayn ettim kendime güveniyorsam her şeyi yapıyorum, güvenemediğim noktada duruyorum düşünüyorum vs. Hamileliğim komple tek geçti gerek pandemi gerek kimse olmamasından dolayı. Bir gün doğru düzgün oturmadım desem yeridir bebeğin herşeyiyle kendim ilgilendim evimin işi, yemeği vs hiç bitmedi dip kıyı köşe herşeye giriştim. Yengem gelecek yanıma doğurunca çok rahat eder miyim bilmiyorum ama bir ses, destek diyorum yine de . Yani üzülme ihç canını sıkma, kimseyi değiştiremezsin bu tip şeyler insanın içinden gelecek. Sen bebeğine ve kendine odaklan. Son zamanlar zor geçiyor bende de panik atak var gün içinde o kadar gelgitlerim oluyor ki, zaman geçmek bilmiyor darlanıyorum ayaklarım çok şişti topuklarımın üzerine zor basıyorum kıpkırmızılar. İnş sağlıkla kucağımıza alalım ben hep kendime diyorum ki sen artık anne olacaksın güçlü ol harika şeyler olacak diyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…