2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Güle sağlıkla büyüt canım

Arkadaslar dogum oncesi rapor param yatmış ama banka bilgisi yok PTT denmi çekicem bilgisi olan var mı?

Inslh bir an önce geçer.Benim oğlumda işitme testini geçemedi haftaya yine çağırdılar çok cnm sıkılıyor bu duruma

canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede normale dönerde evinize dönersiniz.

Gecmis olsun cabuk toparlar insallh

.
Canim cok üzüldüm Allah şifasını versin kuzucugun. Bir an önce toparlar geçer inşallah

Inslh bir an önce geçer.Benim oğlumda işitme testini geçemedi haftaya yine çağırdılar çok cnm sıkılıyor bu duruma
Benim kızımda ilk seferde geçememişti. Sezeryan sırasinda su falan da kaçabiliyor ondan olabilir yüksek ihtimal denilmişti. Bi sonraki seferde geçmişti.

Selamunaleyküm... Kızlar pazartesi günü doğumum gerçekleşti. 36+3 günlüktü suyu azdı gelişimi 3 hafta kadar geriden geliyordu, sabahtan 3 4 saat aralıklarla sancım başladı akşama doğru sıklaştı duşa girdim hepten sıklaştı akşam 7 de hastaneye gittim 5 cm açıklık vardı 21 de doğumum oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Herkese yavrularına sağlıkla kavuşacakları kolay doğumlar dilerim

Gözün aydın canım. maşallah bebeğine haftasından dolayı küveze girmedi demi. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt yavrunu

@H E severb @Vizeci06 Minnakgelin @Ebruzerm kızlar biz doğuramayanlar klübündeniz aynı belirtileri yaşıyoruz ama bi türlü doğuramadık 41. Haftaya doğru yol aldık hadi hayırlısı
Ara ara yalancı sancı geliyor heh tamam bu sefer diyorum yine gidiyor
Ben dogurmadim cok guzel uyudum ama
Ben de bir o kadar uyuyamadım sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum
Yaaa çok şükür canım gözün aydın, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

kızlar eşimle yürüyüşe çıkmıştık marketleri gezerken A101 de reflü yatağı gördük eşim alalım dedi ama ben bilemedim gerekli mi yada marketteki kaliteli olur mu siz aldınız mı aldıysanız nereden aldınız.

Selam kızlar
Bende sessiz sizi takip ediyorum
Benimde dün gece doğumum gerçekleşti
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
ani sancımla sezeryan oldum

Gözünüz aydın hanımlar, Allah analı babalı büyütsün

Bugün doğumunuz vardı, insallah sagliklica sorunsuz bir sekilde kucaginiza almışsınızdır.
Musait oldugunuzda yazın
Merhabalar. Evet çok şükür doğum oldu. Bebeğim sabaha kadar benimle kalabildi. Zaten ağrım vardı bakamadim bile annem ilgilendi sabaha kadar ağladı hiç uyumadı memeyi tuttu memeyle birlikte yandan damla dwmlq mama verdik karnı duymuştu. Sabah doktor geldi ve gece durmadigini söyledim ve 4 kez kustu dedim. Oda bebeği eline aldı baktı bı yerine bastırdı yine kustu takip edelim tahlil alalım dedi . Yoğun bakıma götürdüler ve kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabah dan beri yoğun bakımda. Ne emzirdim ve kokladım ne öptüm. Dün beni taburcu ettiler. Bebeğim orda kaldı. Bugün görüş vardı gelin dediler gittim sadece beni alıyorlar uzaktan görüyorum süt gelmedi zaten sıkıntıdan bişey de yemedim uykusuzluk da olunca . Dua edin hepiniz bı nas Felak okur musunuz.

E bebekten almıstım ben kızımda. Çok kullandım ama bebege gore degisir tabi kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…