Banada öyle olabilir dediler cnm inslh öyledir.Benim kızımda ilk seferde geçememişti. Sezeryan sırasinda su falan da kaçabiliyor ondan olabilir yüksek ihtimal denilmişti. Bi sonraki seferde geçmişti.
Cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda toparlar, iyilesir bebisinMerhaba arkadaşlar yoğunluktan bende girip okuyamıyorum yazamıyorum herkesler iyi umarım doğum yapanlar güle güle sağlıkla büyütün bebeleri.. Bi bugün 4 günlük olduk sarılık değeri 14 çıktığı için foto terapi alıyoruz doğduğumuz hastanede
Doktor bugün onu almamı istediZinco benim oğluma da fayda etmedi her bebekde farklı etki ediyor muş oğluma Biogaia iyi geldi
Allah anali babali büyütsün inşllah canim.Selamunaleyküm... Kızlar pazartesi günü doğumum gerçekleşti. 36+3 günlüktü suyu azdı gelişimi 3 hafta kadar geriden geliyordu, sabahtan 3 4 saat aralıklarla sancım başladı akşama doğru sıklaştı duşa girdim hepten sıklaştı akşam 7 de hastaneye gittim 5 cm açıklık vardı 21 de doğumum oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Herkese yavrularına sağlıkla kavuşacakları kolay doğumlar dilerim
Canimmm Allah razı olsunOy balım benim sendede Rabbim razı olsun çok iyi bilirim bebegi bırakıp eve boş dönmenin üzntüsünü ilk kızımda tatdım o üzüntüyü Rabbim kimseleri eli boş cevirmesin,zorlayıcı bir süreç ama sabır dan ve duva dan başka birşey gelmiyor elimizden yeri göğü yaratan güzel Allahım senide biran önce yavruna kavuşmayı bol bol koklamayı nasip etsin buradaki tüm annelere bebelerine kavuşmayı bekleyen anne adaylarına kolay doğum sağlıklı hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin taşdan ot bitiren Allahım kimseyi evladı ile sınamasın o acıyı yaşatmadın cümlemize inşallah
Canim, cok şükür kavustun.Selamunaleyküm... Kızlar pazartesi günü doğumum gerçekleşti. 36+3 günlüktü suyu azdı gelişimi 3 hafta kadar geriden geliyordu, sabahtan 3 4 saat aralıklarla sancım başladı akşama doğru sıklaştı duşa girdim hepten sıklaştı akşam 7 de hastaneye gittim 5 cm açıklık vardı 21 de doğumum oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Herkese yavrularına sağlıkla kavuşacakları kolay doğumlar dilerim
Kıyamam zor olmuş ama basarmissin canım 3 ya da 4. Ayda algıları açılınca yine red olabilir doğal süreç. Bol sabır diliyorum artık uyku meme kaka diye diye büyutecegizKızlar 10 dan beri memeye koydum kendini yırttı resmen inadını kırdı emiyor . Biberon çöp artık birdaha vermem dediğinizi yapcam ya kaşık yada 1 saat emsin kendi boşaltsın göğüsümü mahfoldum yaaaa
Oncelikle hayirli evlat olsun insallah. Allah anali babali büyütsün.Merhabalar. Evet çok şükür doğum oldu. Bebeğim sabaha kadar benimle kalabildi. Zaten ağrım vardı bakamadim bile annem ilgilendi sabaha kadar ağladı hiç uyumadı memeyi tuttu memeyle birlikte yandan damla dwmlq mama verdik karnı duymuştu. Sabah doktor geldi ve gece durmadigini söyledim ve 4 kez kustu dedim. Oda bebeği eline aldı baktı bı yerine bastırdı yine kustu takip edelim tahlil alalım dedi . Yoğun bakıma götürdüler ve kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabah dan beri yoğun bakımda. Ne emzirdim ve kokladım ne öptüm. Dün beni taburcu ettiler. Bebeğim orda kaldı. Bugün görüş vardı gelin dediler gittim sadece beni alıyorlar uzaktan görüyorum süt gelmedi zaten sıkıntıdan bişey de yemedim uykusuzluk da olunca . Dua edin hepiniz bı nas Felak okur musunuz.
Faydası olur inşallahDoktor bugün onu almamı istedi
Cok şükür emmeye baslamis canim. Allah kolaylik versin buyuturken insallahKızlar 10 dan beri memeye koydum kendini yırttı resmen inadını kırdı emiyor . Biberon çöp artık birdaha vermem dediğinizi yapcam ya kaşık yada 1 saat emsin kendi boşaltsın göğüsümü mahfoldum yaaaa
Canimmm atlatacak inşallah hastanede güvende ayrı kalmak zor ama geçecek . Bizim de sarılık çıktı bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar yoğunluktan bende girip okuyamıyorum yazamıyorum herkesler iyi umarım doğum yapanlar güle güle sağlıkla büyütün bebeleri.. Bi bugün 4 günlük olduk sarılık değeri 14 çıktığı için foto terapi alıyoruz doğduğumuz hastanede
Canim markayı bilmiyorum ama ebebekten alıştım oğlumda . Gerekli diye düşünüyorum eğimli olduğu için kusmasini azaltıyor ama çok ayak kısmına kayıyordu. Şimdi yatastan juna aldım kullanmak henüz nasip olmadı.kızlar eşimle yürüyüşe çıkmıştık marketleri gezerken A101 de reflü yatağı gördük eşim alalım dedi ama ben bilemedim gerekli mi yada marketteki kaliteli olur mu siz aldınız mı aldıysanız nereden aldınız.
Bu hafta mi gelmiş canmkızlar eşimle yürüyüşe çıkmıştık marketleri gezerken A101 de reflü yatağı gördük eşim alalım dedi ama ben bilemedim gerekli mi yada marketteki kaliteli olur mu siz aldınız mı aldıysanız nereden aldınız.
anladım canım teşekkür ederim.E bebekten almıstım ben kızımda. Çok kullandım ama bebege gore degisir tabi kullanmak
Canim markayı bilmiyorum ama ebebekten alıştım oğlumda . Gerekli diye düşünüyorum eğimli olduğu için kusmasini azaltıyor ama çok ayak kısmına kayıyordu. Şimdi yatastan juna aldım kullanmak henüz nasip olmadı.
Kızım çok kusuyordu inşallah bu bebeğim kusmaz. Doğumdan sonrada duruma bakılıp alınabilir mi diye düşünüyorum.Canim markayı bilmiyorum ama ebebekten alıştım oğlumda . Gerekli diye düşünüyorum eğimli olduğu için kusmasini azaltıyor ama çok ayak kısmına kayıyordu. Şimdi yatastan juna aldım kullanmak henüz nasip olmadı.
Bilmiyorum canım eşim gezerken kafamız dağılsın diye marketlere girelim dedi orda gördük. Eşim alttan biyerden bulmuş fiyatını bile sormadım hatta.Bu hafta mi gelmiş canm
Öncelikle süt için beslenmenize dikkat edin lütfen en azından bol su için ki süt olsun. Hatta petiborle şekerli çay verirler süt olsun diyeMerhabalar. Evet çok şükür doğum oldu. Bebeğim sabaha kadar benimle kalabildi. Zaten ağrım vardı bakamadim bile annem ilgilendi sabaha kadar ağladı hiç uyumadı memeyi tuttu memeyle birlikte yandan damla dwmlq mama verdik karnı duymuştu. Sabah doktor geldi ve gece durmadigini söyledim ve 4 kez kustu dedim. Oda bebeği eline aldı baktı bı yerine bastırdı yine kustu takip edelim tahlil alalım dedi . Yoğun bakıma götürdüler ve kanda enfeksiyon çıktı. Dün sabah dan beri yoğun bakımda. Ne emzirdim ve kokladım ne öptüm. Dün beni taburcu ettiler. Bebeğim orda kaldı. Bugün görüş vardı gelin dediler gittim sadece beni alıyorlar uzaktan görüyorum süt gelmedi zaten sıkıntıdan bişey de yemedim uykusuzluk da olunca . Dua edin hepiniz bı nas Felak okur musunuz.
İşimi görmüştü o zaman hatta kiraz çekirdeği de vardı paketinde kullandım baya. Sadece bebek aşağı kayıyordu onu sevmedim.E bebektekini beğendin mi canm
Bir gün girmedim doğurmuşsun hemenKızlar selamlar etiketlemişsiniz alıntılamışsınız dönemedim kusura bakmayın.
Dün hastaneye yatışım yapıldı. Doğum pzt gibi gözüküyordu. Ama dün gece ateşim 40a dayandı. Sancılarım başladı. 150leri gördük 1 saat falan.doğum sancısı da gösterdi bana bir dahakine inşallah boşa gitmez sancılarım. Bebek aşırı strese girdi. Beni acil sezaryene aldılar.
Sabaha karşı bebişimiz sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun. Sadece stresten kakasını yemişti. Şimdi yanımda yavrucak emiyor da
İnşallah canım benim . Bence herhalukarda kullanılır . Oğlum kolikti ayrıca nerde dalmissa orda reflü yatağında birakip zaman kazaniyordukKızım çok kusuyordu inşallah bu bebeğim kusmaz. Doğumdan sonrada duruma bakılıp alınabilir mi diye düşünüyorum.olmadı e bebeğe gider alırız. Teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?