2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda toparlar, iyilesir bebisin

Allah anali babali büyütsün inşllah canim.
Dua gurubunda yazismistik seninle.
Gözün aydin.
Insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun. Saglikla sihhatle buyutursun

Canimmm Allah razı olsun amin inşallah

Bugun görüş günü değildi ama gidip en azından bilgi alalim dedik ve içeri girip gösterdiler . Japon baligimi besliyorlardi . Çok az besliyorlardi miktar biraz daha artmış Verdiği kiloyu almış doğum kilosuna çıkmış . Böyle giderse pazartesi emzirmek için kucağıma vereceklermis. İçimde kelebekler uçarak geldim. Sarılık çok az devam . Fototerapi alıyor. Rabbim büyük çok güzel günler bekliyor inşallah hepimizi.

Sen de bı gelisme var mı canimm benim. İyi misin

Canim, cok şükür kavustun.
Bebegi hasta olan diger arkadaştı, orayi yanlis yazdim. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kıyamam zor olmuş ama basarmissin canım 3 ya da 4. Ayda algıları açılınca yine red olabilir doğal süreç. Bol sabır diliyorum artık uyku meme kaka diye diye büyutecegiz

Oncelikle hayirli evlat olsun insallah. Allah anali babali büyütsün.
Ayrica cok gecmis olsun. Insallah en kisa,zamanda kavusursunuz, bebeginiz iyilesir

Cok şükür emmeye baslamis canim. Allah kolaylik versin buyuturken insallah

Canimmm atlatacak inşallah hastanede güvende ayrı kalmak zor ama geçecek . Bizim de sarılık çıktı bekliyoruz.
Canim sağlık ocağı bizden 5.gun tekrar topuk kanı istemişti. Sen de bı hatirlat istersen ihmal edilmesin

Canim markayı bilmiyorum ama ebebekten alıştım oğlumda . Gerekli diye düşünüyorum eğimli olduğu için kusmasini azaltıyor ama çok ayak kısmına kayıyordu. Şimdi yatastan juna aldım kullanmak henüz nasip olmadı.

Bu hafta mi gelmiş canm

E bebektekini beğendin mi canm

Kızım çok kusuyordu inşallah bu bebeğim kusmaz. Doğumdan sonrada duruma bakılıp alınabilir mi diye düşünüyorum. olmadı e bebeğe gider alırız. Teşekkür ederim canım.
Bu hafta mi gelmiş canm
Bilmiyorum canım eşim gezerken kafamız dağılsın diye marketlere girelim dedi orda gördük. Eşim alttan biyerden bulmuş fiyatını bile sormadım hatta.‍♀

Öncelikle süt için beslenmenize dikkat edin lütfen en azından bol su için ki süt olsun. Hatta petiborle şekerli çay verirler süt olsun diye süt zamanla gelir olumsuz dusunme benim de evdeyken geldi. Sagip buz akusuyle götürüp bırakıyorum. Görüş günü olmasa da gidip en azından bilgi almak sizin için moral olur . Rabbim büyük geçecek daha da güçlenip çıkar insallah

Bir gün girmedim doğurmuşsun hemen Allah bağışlasın canım ne güzel hızlı ve sorunsuz doğum olmuş çok şükür Seninde ateşin kontrol edildiyse sorun yoktur inş başka. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim

Kızım çok kusuyordu inşallah bu bebeğim kusmaz. Doğumdan sonrada duruma bakılıp alınabilir mi diye düşünüyorum. olmadı e bebeğe gider alırız. Teşekkür ederim canım.
İnşallah canım benim . Bence herhalukarda kullanılır . Oğlum kolikti ayrıca nerde dalmissa orda reflü yatağında birakip zaman kazaniyorduk sen bilirsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…