2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay ne güzel canım benim pazartesi emzirirsen salı çıkartabilirler genelde emme yetenegide göz önünde bulunduruyorlar antibiyotik falan veriyorlarsa zaten 4/5 günlük bir tedavi oluyor salı gün inş çıkış verirler minnak kuş a. Ben bekliyorum hala 37 olduk şükür ama kilo alamıyor yavrum yalancı sancılar devam ediyor sağlıkla bir kucagımıza alaydık bekleyenlerle beraber inş

Gözün aydın canım. maşallah bebeğine haftasından dolayı küveze girmedi demi. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤
girmedi kuzum, hangisi onun için iyi olacaksa o olsun diye dua ettim doktor baktı gerek görmedi. inşallah sütlerimiz dolsun taşsın
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt yavrunu
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Gözünüz aydın hanımlar, Allah analı babalı büyütsün
Allah razı olsun
Allah anali babali büyütsün inşllah canim.
Dua gurubunda yazismistik seninle.
Gözün aydin.
Insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun. Saglikla sihhatle buyutursun
evet yazışmıştık, şükürler olsun iyiki dualar var
Canim, cok şükür kavustun.
Bebegi hasta olan diger arkadaştı, orayi yanlis yazdim. Allah analı babalı büyütsün inşallah
amin canım inşallah cümlemizin kuzuları analı babalı büyüsün

Doğuran yok dimi
Yok desem yalan olur canım biz devam yola gerçi sen 40 da aştın ama bu hafta sen kesin dogurursun,şimdi ben kestim kendimden umudu iyiki Dr bir iki hafta ya doğum olur dedi yoksa her ben herhalde 12 ay da dogururdum

Bugün cam sildim plates yaptım yaprak sardım kek poğaça yaptım misafir agırladım evi topladım iki makina çamaşır as katla iki katı 20 defa indim çıktım yarım saat yürüdüm gecede hurma yiyeceğim 7 tane tık yok kızlar dogurmadım yalancı sancılar artık çok hafif onlara bağışıklık kazandım

Doğuran yok dimi
Sen dogurmadiysan yoktur . Bugün marketleri gezeyim dedim. Yolda eşimin devriye aracı denk geldi onlar götürdü yürüyüş bile yapamadım ama akşam araştırdım zumba çok etkiliymis . Gece 2 de zumba yaptım sabahtir ağrılarım var sanırım fayda edecek gibi

Yok ben de doğurmadım hala akşamüstü yürüyüşe çıktık biz de ama tık yok valla çatlıcam ortadan ikiye

Yok desem yalan olur canım biz devam yola gerçi sen 40 da aştın ama bu hafta sen kesin dogurursun,şimdi ben kestim kendimden umudu iyiki Dr bir iki hafta ya doğum olur dedi yoksa her ben herhalde 12 ay da dogururdum
Valla pazartesi tahmini doğum tarihi çarşambaya doktor randevum var doğuramam diye aldım

Bugün bende epey yürüdüm 5km kadar, sıcak duş, masaj vs denedim ama azcık da olsa birşeyler başlamaz mı hiç ya
Her sabah saat 10da sıcak duş yapıyorum sonra kremleniyorum göbeğime göğüslerime masaj yapıyorum sonra oturup ananas yiyorum ondan sonra uyuyorum biraz sonra akşamüstü yürüyüş yapıyorum yok tık yok,

Zumbayida dene bakalım. Ben özellikle ilişki hurma zumba yaptım yatmadan. Sabah bel ve kasık ağrıları ile uyandım .
Zumba ne kadar yaptınız ilişki olmasa oluyormu ben bu halimde göze alıyorum adam odayı bile ayırdı kaçıyor korkuyorum ben diyor

Zumba ne kadar yaptınız ilişki olmasa oluyormu ben bu halimde göze alıyorum adam odayı bile ayırdı kaçıyor korkuyorum ben diyor
Çok yapamadım ilişki üstüne. Bacaklarım zaten ağrıyor odemden de squat bile yapamıyorum öyle sismisim. 4-5 dk lik video vardı onları yapmaya çalıştım .

Ahahahhahah baya güldüm allahta seni güldürsün bana da öyle geliyo sanki ben doğursam hepinizin kısmeti açılacak
Amin canım aynen sen doğurunca ayağını yola sürt bari arkandan doğurarak gelelim bir kaç kişi kaldınız yolu bitiren ne azimli bebelermiş yaramzlar inat etti

Aa bi gün giremedim sen de doğurdun demekmaşallah canım hayırla büyütmek nasip olsun inş.başka doğuran arkadaşlar sizlere de hayırlı uğurlu olsun,bize darısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…