Bir ay olduValla benim eşim de kesti ya 2 haftadır dokunmuyo bana
Ben en başından beri dedim babası gibi inatçı işte en sonunda sezaryenle çıkarıcaz zorlaAmin canım aynen sen doğurunca ayağını yola sürt bari arkandan doğurarak gelelimbir kaç kişi kaldınız yolu bitiren ne azimli bebelermiş yaramzlar inat etti
Trendyoldan Sevi Bebe markasının reflü yatağını aldım ben. Ben gerekli gördüm. Eğimli olması kusmasını engeller, yanlarında destek olması yan yatmasını kolaylaştırır, kustuğunu yutmasını engeller diye düşünüyorumkızlar eşimle yürüyüşe çıkmıştık marketleri gezerken A101 de reflü yatağı gördük eşim alalım dedi ama ben bilemedim gerekli mi yada marketteki kaliteli olur mu siz aldınız mı aldıysanız nereden aldınız.
Ben bunda fazla hareketli değilim ama oğlumda yapmadığım kalmamıştı valla olmuyosa olmuyo demek olacağı varsa tesadüf denk geliyo bence artık buna inanıyorumHer sabah saat 10da sıcak duş yapıyorum sonra kremleniyorum göbeğime göğüslerime masaj yapıyorum sonra oturup ananas yiyorum ondan sonra uyuyorum biraz sonra akşamüstü yürüyüş yapıyorum yok tık yok,
Valla en sonunda ben de salıcam galiba artık zaten çarşamba randevum var belki doktor sezeryana alalım der boşuna kendimi paralamicam artıkBen bunda fazla hareketli değilim ama oğlumda yapmadığım kalmamıştı valla olmuyosa olmuyo demek olacağı varsa tesadüf denk geliyo bence artık buna inanıyorum
Daha dur ya ümidini kesme erken sana, ben 41de günüm bitene kadar uğraştım. inş birden doğum başlarda hızlıca kavuşursun kuzunaValla en sonunda ben de salıcam galiba artık zaten çarşamba randevum var belki doktor sezeryana alalım der boşuna kendimi paralamicam artık
Bende bakayım canım. teşekkür ederim.Trendyoldan Sevi Bebe markasının reflü yatağını aldım ben. Ben gerekli gördüm. Eğimli olması kusmasını engeller, yanlarında destek olması yan yatmasını kolaylaştırır, kustuğunu yutmasını engeller diye düşünüyorum
Hele bi dur sira bizde amaBugün cam sildim plates yaptım yaprak sardım kek poğaça yaptım misafir agırladım evi topladım iki makina çamaşır as katla iki katı 20 defa indim çıktım yarım saat yürüdüm gecede hurma yiyeceğim 7 tanetık yok kızlar dogurmadım yalancı sancılar artık çok hafif onlara bağışıklık kazandım
Sağlıkla kavuşmuşsunuz sağlıkla da büyütmek nasip olsn inşallah güzünüz aydınSelamunaleyküm... Kızlar pazartesi günü doğumum gerçekleşti. 36+3 günlüktü suyu azdı gelişimi 3 hafta kadar geriden geliyordu, sabahtan 3 4 saat aralıklarla sancım başladı akşama doğru sıklaştı duşa girdim hepten sıklaştı akşam 7 de hastaneye gittim 5 cm açıklık vardı 21 de doğumum oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Herkese yavrularına sağlıkla kavuşacakları kolay doğumlar dilerim
Duracagım canımda bebek beslenemiyor iki haftadır kilo almıyor pirezanta artık beslemiyor sezeryana girmek de istemiyorum tabi Rabbim bilir doğrusunu biz ne yaparsak yapalımHele bi dur sira bizde ama
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm bir an önce çıkar inşallahMerhaba arkadaşlar yoğunluktan bende girip okuyamıyorum yazamıyorum herkesler iyi umarım doğum yapanlar güle güle sağlıkla büyütün bebeleri.. Bi bugün 4 günlük olduk sarılık değeri 14 çıktığı için foto terapi alıyoruz doğduğumuz hastanede
Oğlumda bnmki de çok kalın ve koyuydu geç geçmişti, şimdi kızımdaki incecik belli belirsiz, ama oğlumdaki göbek deliğimin aşağısındaki kısmı biraz uzun süre kalmştıKızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
Öyle yapcam bencedeKaşıkla ver cnm. Biberonun rahatlığına hemen alışıyor bebişler. Sonrada emmeyle uğraşmak istemiyolar
Alırım inşallah birtane lazım olursa diğe sağol canımYada şu kaşık biberonlardan alabilirsin. Ben bunlardan aldım. Bakalım yorumları iyiydi
Sağol cnm bilgilendirme içinKaşıkla , kahve fincanı ile ya da buna özel kaşıklar var internete yazarsan görürsün ,
biberonu tavsiye etmiyorlar kolay aktığı için bebek memeyi emmek için uğraşmak istemiyor
Kurtardım gibi tıkanmış gibi top vardı bugün baya bir emzirmem gerekti .Canım göğsünü mastit olmadan kurtarman lazım bol bol masaj yap ve sağ. Sertleştiği zamanda bebekler almada zorlanıyor ilk önce biraz sağ şişi insin sonra emzirmeye çalış. Allah yardımcın olsun.❤
Doğru söylüyorsun cnm, acemilik işteCanım şu an çok küçük. İlk 1 ay ,kırk gün bebek emmeyi tam olarak öğrenene dek biberon emzik vermek emme refleksini bozuyormuş. O yüzden kaşıkla bardakla eds Denilen bir sistemle takviye yapılması öneriliyor. Kimi bebek emzik biberon da alsa memeyi emiyor, kimisinin emmesi bozuluyor. Bebeğin davranışına göre hareket etmek lazım sanırım. Bakalım biz neler yaşayacağız
Aynen canım gaz sancısı gibi sayılır ama o esnada bebek bir yerde toplanıyor sertleşiyor midene bir baskı vuruyor bacaklara kramp tabi herkes de farklı olabilirSancı çeken arkadaşlar kurban olim sancıyı bi tarif edin yahu, regl ağrısı demeyin ben bilmiorum onu, mesela sancı anında derin nefes alınca artıo mu ağrı? Gaz sıkışması gibi bi ağrı mı? Hadi bi aydınlatın beni
Ya gobek deliginin alti çok görünmüyor da üst kısım baya ben burdayım diyor. Banyoda baya liflemeye çalışıyorum sanki lifledikce gececek gibiOğlumda bnmki de çok kalın ve koyuydu geç geçmişti, şimdi kızımdaki incecik belli belirsiz, ama oğlumdaki göbek deliğimin aşağısındaki kısmı biraz uzun süre kalmştı
Cnm benim bilmiyordum Allah yardımcın olsun en hayırlı vakitte gelsin bebişDuracagım canımda bebek beslenemiyor iki haftadır kilo almıyor pirezanta artık beslemiyor sezeryana girmek de istemiyorum tabi Rabbim bilir doğrusunu biz ne yaparsak yapalım
Çabucak geçer inşAllah canım yaMerhaba arkadaşlar yoğunluktan bende girip okuyamıyorum yazamıyorum herkesler iyi umarım doğum yapanlar güle güle sağlıkla büyütün bebeleri.. Bi bugün 4 günlük olduk sarılık değeri 14 çıktığı için foto terapi alıyoruz doğduğumuz hastanede
Benimde oğlumda çok belirgindi ama kızımda yok hiç bende merak ediyordum demek kızlarda olmayabiliyor. Merak etme kendiliğinden geçiyor zamanla kazıma deriniKızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?