2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Trendyoldan Sevi Bebe markasının reflü yatağını aldım ben. Ben gerekli gördüm. Eğimli olması kusmasını engeller, yanlarında destek olması yan yatmasını kolaylaştırır, kustuğunu yutmasını engeller diye düşünüyorum

Ben bunda fazla hareketli değilim ama oğlumda yapmadığım kalmamıştı valla olmuyosa olmuyo demek olacağı varsa tesadüf denk geliyo bence artık buna inanıyorum

Ben bunda fazla hareketli değilim ama oğlumda yapmadığım kalmamıştı valla olmuyosa olmuyo demek olacağı varsa tesadüf denk geliyo bence artık buna inanıyorum
Valla en sonunda ben de salıcam galiba artık zaten çarşamba randevum var belki doktor sezeryana alalım der boşuna kendimi paralamicam artık

Valla en sonunda ben de salıcam galiba artık zaten çarşamba randevum var belki doktor sezeryana alalım der boşuna kendimi paralamicam artık
Daha dur ya ümidini kesme erken sana, ben 41de günüm bitene kadar uğraştım. inş birden doğum başlarda hızlıca kavuşursun kuzuna sonra tüm bunları unutmuş olacaksın zaten

Bende bakayım canım. teşekkür ederim.

Hele bi dur sira bizde ama

Sağlıkla kavuşmuşsunuz sağlıkla da büyütmek nasip olsn inşallah güzünüz aydın

Sancı çeken arkadaşlar kurban olim sancıyı bi tarif edin yahu, regl ağrısı demeyin ben bilmiorum onu, mesela sancı anında derin nefes alınca artıo mu ağrı? Gaz sıkışması gibi bi ağrı mı? Hadi bi aydınlatın beni

Kızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?

Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm bir an önce çıkar inşallah İçini ferah tut merak etme allah büyük hemen atlatcak paşan

Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
Oğlumda bnmki de çok kalın ve koyuydu geç geçmişti, şimdi kızımdaki incecik belli belirsiz, ama oğlumdaki göbek deliğimin aşağısındaki kısmı biraz uzun süre kalmştı

Kaşıkla ver cnm. Biberonun rahatlığına hemen alışıyor bebişler. Sonrada emmeyle uğraşmak istemiyolar
Öyle yapcam bencede
Yada şu kaşık biberonlardan alabilirsin. Ben bunlardan aldım. Bakalım yorumları iyiydi
Alırım inşallah birtane lazım olursa diğe sağol canım
Kaşıkla , kahve fincanı ile ya da buna özel kaşıklar var internete yazarsan görürsün ,

biberonu tavsiye etmiyorlar kolay aktığı için bebek memeyi emmek için uğraşmak istemiyor
Sağol cnm bilgilendirme için
Kurtardım gibi tıkanmış gibi top vardı bugün baya bir emzirmem gerekti .
Doğru söylüyorsun cnm, acemilik işte ama korktum harbiden birdaha emmicek diğe

Aynen canım gaz sancısı gibi sayılır ama o esnada bebek bir yerde toplanıyor sertleşiyor midene bir baskı vuruyor bacaklara kramp tabi herkes de farklı olabilir

Oğlumda bnmki de çok kalın ve koyuydu geç geçmişti, şimdi kızımdaki incecik belli belirsiz, ama oğlumdaki göbek deliğimin aşağısındaki kısmı biraz uzun süre kalmştı
Ya gobek deliginin alti çok görünmüyor da üst kısım baya ben burdayım diyor. Banyoda baya liflemeye çalışıyorum sanki lifledikce gececek gibi bakalim cok uzun kalmaz insallah

Duracagım canımda bebek beslenemiyor iki haftadır kilo almıyor pirezanta artık beslemiyor sezeryana girmek de istemiyorum tabi Rabbim bilir doğrusunu biz ne yaparsak yapalım
Cnm benim bilmiyordum Allah yardımcın olsun en hayırlı vakitte gelsin bebiş

Çabucak geçer inşAllah canım ya

Benimde oğlumda çok belirgindi ama kızımda yok hiç bende merak ediyordum demek kızlarda olmayabiliyor. Merak etme kendiliğinden geçiyor zamanla kazıma derini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…