2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cnm benim bilmiyordum Allah yardımcın olsun en hayırlı vakitte gelsin bebiş
Amin canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi bizlere, sorun var biraz canım benim böbrek de genişleme karaciğer enzimleri yüksek tiroidler yine yükselmeye başlamış prezenta yaşlanması 32 haftada başlamış artık beslemiyor tabi haftaya ne olur bilmiyorum inş kilo almış olur, Dr da bu hafta içi doğum başlarsa acil gel dedi yoksa perşembe veya cuma sabah erken gel acil müdahale gerekirse dedi bende normal geli verse diyorum tabi en iyisini yaradan bilir Allahım hiç birimizi bunaltmasın inş

Aynen canım gaz sancısı gibi sayılır ama o esnada bebek bir yerde toplanıyor sertleşiyor midene bir baskı vuruyor bacaklara kramp tabi herkes de farklı olabilir
Ayyy Allah razı olsun canım dünden beri sağ bacağımın alt kısmına da kramp girio demek ki belirtiler başladı bende, gaz sancısı sanki böle sırtıma bile vuruo gibi nefes alınca kaburgalarıma kdr baskı yapıo, bunların aralıklarını ölçmem mi gerek?

Amin cnm ins kilo almistir üzme kendini Allahin izniyle guzel3 bir sekilde kavusursun yavruna

Sendende canım razı olsun evet ölçmen gerekir 20 dk bir oluyorsa doğum yakın oluyor sancılar başlamış oluyor ben kasılma programı indirdim baya bana diyor hastaneye git diye ama yalancı tabi çünkü kasılma artmıyor dayanılmayacak gibi olsa belden sırttan bacakdan vurabiliyor midende çok yemiş gibi bir baskı nefesin daralır işte o sancı

Ya gobek deliginin alti çok görünmüyor da üst kısım baya ben burdayım diyor. Banyoda baya liflemeye çalışıyorum sanki lifledikce gececek gibi bakalim cok uzun kalmaz insallah
benim cildim oğlumda kararmştı doğum sonrası ilk banyomda kese yapmştm o çizgiyi de cildimdeki koyuluğu da baya geçirmişti ama sen sezaryenlisin kese beklicek mecbur ama geçicek merak etme

Canım ben de bu durumları bilmiodm takip edememişim, sıkıntı olmaz inşallah her şey yolunda gider ve bebeğin gelişmeye devam ediodur, sağlıkla kavuş kuzuna

Kızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Rabbim saglıkla bebegine kavuşmayı nasip etsin canım bir avazda kurtasın bol bol ayetel kürsü oku Bu gece bir iki doğum daha olur inş

Kızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
İşk gebeliğimde vardı şimdi yine çıktı, geçiyor ama canım. Duştan sonra o kahverengiler minik minik soyuluyordu bende.

Kızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Aayy böyle haberleri aldıkça ben heyecan yapıyorum cnm nasıl olduda gittin hastahaneye Allah yardimcin olsun

Canım ben de bu durumları bilmiodm takip edememişim, sıkıntı olmaz inşallah her şey yolunda gider ve bebeğin gelişmeye devam ediodur, sağlıkla kavuş kuzuna
Çok amin canım benim inş hep beraber sağlıkla kavuşuruz bende çok şeyi kaçırıyorum bazen arkadaşların sorunlarına cevap yazmamış gibi oluyor ama gözden kaçıyor

Ay kasılmaya da mı program yapmşlar çok iyi yaaa bel sırt bacakta gezinen ağrıların sebebi sancılar olabilir diosn o zmn şu an rahatladım ecik, ama yalancı sancı da olabilir mi :/ dayanılmıcak bi ağrım sancım yok

Kızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
Geçiyor evet zamanla.ben ikinci doğumdan sonra banyo sonunda iyice yumuşuyor ya deri elimle kazıdığımı çıktığını hatırlıyorumÇok sert değil tabi

Çok amin canım benim inş hep beraber sağlıkla kavuşuruz bende çok şeyi kaçırıyorum bazen arkadaşların sorunlarına cevap yazmamış gibi oluyor ama gözden kaçıyor
Aynen ben çok takip edemiorm ztn birini okim derken cvp verme kısmını atlıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…