Amin canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi bizlere, sorun var biraz canım benim böbrek de genişleme karaciğer enzimleri yüksek tiroidler yine yükselmeye başlamış prezenta yaşlanması 32 haftada başlamış artık beslemiyor tabi haftaya ne olur bilmiyorum inş kilo almış olur, Dr da bu hafta içi doğum başlarsa acil gel dedi yoksa perşembe veya cuma sabah erken gel acil müdahale gerekirse dedi bende normal geli verse diyorum tabi en iyisini yaradan bilir Allahım hiç birimizi bunaltmasın inşCnm benim bilmiyordum Allah yardımcın olsun en hayırlı vakitte gelsin bebiş
Ayyy Allah razı olsun canım dünden beri sağ bacağımın alt kısmına da kramp girio demek ki belirtiler başladı bende, gaz sancısı sanki böle sırtıma bile vuruo gibi nefes alınca kaburgalarıma kdr baskı yapıo, bunların aralıklarını ölçmem mi gerek?Aynen canım gaz sancısı gibi sayılır ama o esnada bebek bir yerde toplanıyor sertleşiyor midene bir baskı vuruyor bacaklara kramp tabi herkes de farklı olabilir
Seni bekliyoruz canım son 2 gün kalmışDoğuran yok dimi
Amin cnm ins kilo almistir üzme kendini Allahin izniyle guzel3 bir sekilde kavusursun yavrunaAmin canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi bizlere, sorun var biraz canım benim böbrek de genişleme karaciğer enzimleri yüksek tiroidler yine yükselmeye başlamış prezenta yaşlanması 32 haftada başlamış artık beslemiyor tabi haftaya ne olur bilmiyorum inş kilo almış olur, Dr da bu hafta içi doğum başlarsa acil gel dedi yoksa perşembe veya cuma sabah erken gel acil müdahale gerekirse dedi bende normal geli verse diyorum tabi en iyisini yaradan bilir Allahım hiç birimizi bunaltmasın inş
Sendende canım razı olsun evet ölçmen gerekir 20 dk bir oluyorsa doğum yakın oluyor sancılar başlamış oluyor ben kasılma programı indirdim baya bana diyor hastaneye git diyeAyyy Allah razı olsun canım dünden beri sağ bacağımın alt kısmına da kramp girio demek ki belirtiler başladı bende, gaz sancısı sanki böle sırtıma bile vuruo gibi nefes alınca kaburgalarıma kdr baskı yapıo, bunların aralıklarını ölçmem mi gerek?
benim cildim oğlumda kararmştı doğum sonrası ilk banyomda kese yapmştm o çizgiyi de cildimdeki koyuluğu da baya geçirmişti ama sen sezaryenlisin kese beklicek mecbur ama geçicek merak etmeYa gobek deliginin alti çok görünmüyor da üst kısım baya ben burdayım diyor. Banyoda baya liflemeye çalışıyorum sanki lifledikce gececek gibibakalim cok uzun kalmaz insallah
Amin balım inş Allah razı olsun hepimiz bir ay sonra bebek yüzünden uykusuzluklarımızı konuşur oluruz sağlıklaAmin cnm ins kilo almistir üzme kendini Allahin izniyle guzel3 bir sekilde kavusursun yavruna
İnşaallah sağlıklı doğumların olsunKızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Canım ben de bu durumları bilmiodm takip edememişim, sıkıntı olmaz inşallah her şey yolunda gider ve bebeğin gelişmeye devam ediodur, sağlıkla kavuş kuzunaAmin canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimizi bizlere, sorun var biraz canım benim böbrek de genişleme karaciğer enzimleri yüksek tiroidler yine yükselmeye başlamış prezenta yaşlanması 32 haftada başlamış artık beslemiyor tabi haftaya ne olur bilmiyorum inş kilo almış olur, Dr da bu hafta içi doğum başlarsa acil gel dedi yoksa perşembe veya cuma sabah erken gel acil müdahale gerekirse dedi bende normal geli verse diyorum tabi en iyisini yaradan bilir Allahım hiç birimizi bunaltmasın inş
Rabbim saglıkla bebegine kavuşmayı nasip etsin canım bir avazda kurtasın bol bol ayetel kürsü oku Bu gece bir iki doğum daha olur inşKızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Aaa kolay gelsin, her şey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursunuzKızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
İşk gebeliğimde vardı şimdi yine çıktı, geçiyor ama canım. Duştan sonra o kahverengiler minik minik soyuluyordu bende.Kızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
Demek hep sen kısmetimizi kapatıyosunAhahahhahah baya güldüm allahta seni güldürsünbana da öyle geliyo sanki ben doğursam hepinizin kısmeti açılacak
Aayy böyle haberleri aldıkça ben heyecan yapıyorum cnm nasıl olduda gittin hastahaneye Allah yardimcin olsunKızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Çok amin canım benim inş hep beraber sağlıkla kavuşuruz bende çok şeyi kaçırıyorum bazen arkadaşların sorunlarına cevap yazmamış gibi oluyor ama gözden kaçıyorCanım ben de bu durumları bilmiodm takip edememişim, sıkıntı olmaz inşallah her şey yolunda gider ve bebeğin gelişmeye devam ediodur, sağlıkla kavuş kuzuna
Ay kasılmaya da mı program yapmşlar çok iyi yaaaSendende canım razı olsun evet ölçmen gerekir 20 dk bir oluyorsa doğum yakın oluyor sancılar başlamış oluyor ben kasılma programı indirdim baya bana diyor hastaneye git diyeama yalancı tabi çünkü kasılma artmıyor dayanılmayacak gibi olsa belden sırttan bacakdan vurabiliyor midende çok yemiş gibi bir baskı nefesin daralır işte o sancı
Geçiyor evet zamanla.ben ikinci doğumdan sonra banyo sonunda iyice yumuşuyor ya deri elimle kazıdığımı çıktığını hatırlıyorumKızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
Aynen ben çok takip edemiorm ztn birini okim derken cvp verme kısmını atlıormÇok amin canım benim inş hep beraber sağlıkla kavuşuruz bende çok şeyi kaçırıyorum bazen arkadaşların sorunlarına cevap yazmamış gibi oluyor ama gözden kaçıyor
Benim kızımda olmustu 2 3 ayda gecmisti. Bunda o kadar koyu degil ama var yinedeKızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?