2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Zaten yalancı kasılma canım eğer gerçek sancı olsa yerinde duramazsın birde ağrı aynı dk aralıkları ile vurur doğurduğunu anlarsın

severb yuzdun yuzdun kuyruguna geldin cnm
Az daha dahan acele edipte sezeryan isteme bi sorun olmadigi surece

bende bugun hiiic durmadim odalari temizledim herseyi kendi basima yapmak istedim iyice yoruliyim diye ama pek sancim yok gibi kizlarin cantasi benim cantam bebek cantasi hepsi oyle kapida bekliyor pazartesi doktorum ne dicek bakalim artik olmadi ben isticem hastahaneye yatisimi cunku bir yandan korkuyorum gece sancim tutarsa evde 2 kiz anneme gotur fln filan cok zor olur... hayirlisiyla dogurup saglikla kavusalim insallah

Aynen karnımda bişiler hissediorm peşine düştm belirti mi die çaresizliğimi düşün sende yok bi tık bilem
5 saat önce 1 tane sancı geldi bi heves heves daha tık yok

Bugün 10.500 adım attım , dağ bayır gezdim , zıpladım adaçayları içtim yok anam babam yok

Ben bugün progestanı bıraktım dogum ne zamana olur çok merak ediyorum. Internette araştırdım yazmamışlar bıraktıktan ne kadar sonra dogum oldugunu. Normalde de olan sancılarım arttı gibi geliyor ama psikolojik mi bilemedim

5 saat önce 1 tane sancı geldi bi heves heves daha tık yok

Bugün 10.500 adım attım , dağ bayır gezdim , zıpladım adaçayları içtim yok anam babam yok
Senin sancın nası bişi sen de bi annat gözün sevem sancıyla yeni tanışıorm kaliba bence yarın yolcusun sen çantayı koy arabaya şimdiden

Kızlar benimde 1saat once acik kahverengi akintim gelmeye basladi kadimlatima ara ara agrilar girip cikiyo masallah benim oglan hic durmuyo sabahdan beri oynuyo karnimin ici batip duruyo igne gibi ya garib biseyler oluyo ama anlayamadim napsam be seyler olur mu hamilelikde ilk dogum olcak biseyde anlayamadim gecermi ki daha erken 33 +4 bugün erken degilmi bu haftalarda dogum olurmu telaslandim kasiklarim agriyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…