Ay kasılmaya da mı program yapmşlar çok iyi yaaa bel sırt bacakta gezinen ağrıların sebebi sancılar olabilir diosn o zmn şu an rahatladım ecik, ama yalancı sancı da olabilir mi :/ dayanılmıcak bi ağrım sancım yok
severb
yuzdun yuzdun kuyruguna geldin cnm
Az daha dahan acele edipte sezeryan isteme bi sorun olmadigi surece
bende bugun hiiic durmadim odalari temizledim herseyi kendi basima yapmak istedim iyice yoruliyim diye ama pek sancim yok gibi kizlarin cantasi benim cantam bebek cantasi hepsi oyle kapida bekliyor pazartesi doktorum ne dicek bakalim artik olmadi ben isticem hastahaneye yatisimi cunku bir yandan korkuyorum gece sancim tutarsa evde 2 kiz anneme gotur fln filan cok zor olur... hayirlisiyla dogurup saglikla kavusalim insallah
Ben bugün progestanı bıraktım dogum ne zamana olur çok merak ediyorum. Internette araştırdım yazmamışlar bıraktıktan ne kadar sonra dogum oldugunu. Normalde de olan sancılarım arttı gibi geliyor ama psikolojik mi bilemedim
Kızlar benimde 1saat once acik kahverengi akintim gelmeye basladi kadimlatima ara ara agrilar girip cikiyo masallah benim oglan hic durmuyo sabahdan beri oynuyo karnimin ici batip duruyo igne gibi ya garib biseyler oluyo ama anlayamadim napsam be seyler olur mu hamilelikde ilk dogum olcak biseyde anlayamadim gecermi ki daha erken 33 +4 bugün erken degilmi bu haftalarda dogum olurmu telaslandim kasiklarim agriyo ara ara