2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bi hastaneye git istersen nişanın gelmiş sanki

Senin sancın nası bişi sen de bi annat gözün sevem sancıyla yeni tanışıorm kaliba bence yarın yolcusun sen çantayı koy arabaya şimdiden
Regl ağrısı yaşıyorum karnımın altında o ağrı girdiğinde mesela karnını elle bebeğinde kasılmıştır hissedersin

Muhakkak doktorunu bilgilendir

Gercekden nişan dogum mu demek kimseyede diyemedim daha bekliyom gecer die igne gibi batiyo simdi de sag tarafim bebem de hep hareketli buladar oynamazdi surekli hareket halinde

Gercekden nişan dogum mu demek kimseyede diyemedim daha bekliyom gecer die igne gibi batiyo simdi de sag tarafim bebem de hep hareketli buladar oynamazdi surekli hareket halinde
Kızımda nişan geldikten sonra sancılarım başlamıştı..

sümüksü pembe bir akıntı ..

Anladım canım bizimkinin reflüsü var

Regl ağrısı yaşıyorum karnımın altında o ağrı girdiğinde mesela karnını elle bebeğinde kasılmıştır hissedersin
Regl ağrısını hiç bilmiorm benim gaz sancısı gibi bi ağrım var ve dediğin gibi o ağrı esnasında bebek sabit ve karnım sertleşmiş oluo

Reactions: H E
Regl ağrısını hiç bilmiorm benim gaz sancısı gibi bi ağrım var ve dediğin gibi o ağrı esnasında bebek sabit ve karnım sertleşmiş oluo
Herkesin farklı geliyormuş mesela kiminin beline ağrı giriyormuş , bunlar olduğunda süre tur yaklaşık 30-40 sn sürmesi lazım . Eğer 5 dk bir gelemeye başlarsa hemen hastaneye git :)

Herkesin farklı geliyormuş mesela kiminin beline ağrı giriyormuş , bunlar olduğunda süre tur yaklaşık 30-40 sn sürmesi lazım . Eğer 5 dk bir gelemeye başlarsa hemen hastaneye git :)
Bi dk ya yakın sürüo ama sıklık olarak çok tespit edemedm ilk kez az önce saate baktm benimki fake atıo bence

Benimde nişanım gelmedi bilmiyorum ama yazanlara göre rengi değişebiliyor ama pek sulu değil sümüksü yapışkan oluyormuş cnm
Galiba oyle bisey sitresden neoldugunu cozemedim zaten erken alinacakdi bobrekden dolayi. Riskliydim sezeryan olacakdim 2hafta sonra gidiyom bakalim hastaneye nedicekler

Kızlar hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntılayamadım
Bebeğin hareketlerinde azalma hissettiğim için gelmiştim acile nst de sancı çıktı açılma 2 cm diyolar suni sancı verdiler açılmayı tetiklemek için eğer açılma olmazsa sezeryan olucam hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…