2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok soğudum artık ya pes ettim aylardır değiştirsek mi muhabbeti
Canim, neden karisirlarlar,,olumsuz yorum yaparlar hic anlamam. Bu arada ben iki ismi de cok begendim. Birbiriyle de uyumlu, kulaga hoş geliyor. Bence hic vazgecmeyin.
Benim 2. Oglum olacak nasipse, hic karistirmadik kimseye.
Ilk oglumun adi Ahmet Emir, zaten ahmet kayinbabamin adi cok severim o ismi, gönüllü koydum, Emir e de esimi bile karistirmadim.
Simdi de insallah Aybars olacak oglumun adi. Soranlar nerden buldunuz bu ismi deyince, bi dizi de duyduk diyoruz. Once bi gariplerine gidiyor, sonra ay cok guzelmis falan diyorlar. Ama kim ne derse desin, esimle ortak kararimiz.
Adiyla yasasin mutlu olsun oglusun insallah

Şimdi sordum ne yapicaz ne koyucaz diye sarp olsun işte tamam dedi iyice boku çıktı yani heves bırakmadılar insanda

Cnm benim inanılmaz çok sevindim şu haline onca sıkıntıdan sonra annenle de böyle olman sanki bnm anam gelmiş gibi sevindim öyle son anda ana yüreği zamanla sende anlarsın artık ne güzel savunmuş da sizi. Sen bu hastaneden memnun kalamadın detaylıdan beridir ama devam ettin galiba aç olan çocuğa mama vermemek nedir keyfi mi aç bırakacağız süt yoksa.. Sağlıkla evinize çıkın inşaallah stressiz, zor ama mutlu günler başlasın senin için. Darısı başımıza canım

Şimdi sordum ne yapicaz ne koyucaz diye sarp olsun işte tamam dedi iyice boku çıktı yani heves bırakmadılar insanda
ahh kuzum yaaa kıyamam sarıldım şuan sana biiii böle gönülsüz konuşup gönülsüz sarp koyacaksak koymayalım abdulrezzak olsn de sen ona işin kötü yanı ne bilio msn? sen doğum yaptığın için bi yere gidemiosn ya nüfusa da eşin gidio her an bi süprüzle karşılaşma ihtimali var o yüzden inatlaşmayı bırakmasını söle, çocukluk etmesin bunca isimden bi tane ortak beğendimiz yok mu de

Kuzum gerçekten takma şu elalem vs ne demiş sen istiyor musun tamam zamanla unutluyor o bu şunu demiş. İstediğin isim olsun eşinde tripleri bırakacaktır zamanla merak etme. Bak stres sıkıntı nasıl etkiliyor bebişleri Allah korusun hepimizi huzırla sağlıkla bekleyelim hepimiz inşaallah

Valla ben mi doğum yapicam o mu belli değil 2-3 gündür bi tripli bi tripli doğuramıyorum diye ona mı kızıyor anlamadım ki

Valla ya kendi beğenisi daha önemsiz gelmiş milletin beğrndiğinden. Çevreden çok etkilenmek maalesef kötü öncelik hep kendi ailende olsada mıtlu mesut yaşasanız olmaz sanki dimi. Dert arıyorlar dertsiz başlarına

çok haklısın ya ne gıcık bişi çekirdek ailenin önüne başka şeyleri başka birilerini geçirmek, kapını kapadıktan sonraki mutluluk önemli demeli herkes!!!!

Kızlar günaydınn Doğum yapmamış ama meme ucu sızlayan var mı ? Gümüş kapak almıştım da doğum sonrası kullan demişti doktorum ve e vitamini . Acaba kullansam mı ?

Önceliğiniz modern olması mı yoksa ' Ali Hüseyin' e yakın olmaması mi ? Erkek isimleri bana kalsa daha hoş geliyor.
Esinizin tutumunu boşverin , kendi düşündüğünüz isimde kararlı olun. O da sonunda karar verir. Siz onun ağzına baktıkça kendisinde bu lüksü görüyor .
Biz en başından oğlumda kararımızı verip öyle seslendik dönüşü yoktu. Ömer Ali. Kizimizda bı kaç isim vardi eşim telaffuz da zorlanınca benimki netleşti ve çevreye duyurduk.

İstediğiniz isme önce siz sahip çıkın . İçinizde ukde kalmasın

İşte ben de ona kızıyorum ya. Ortak bi karar alalım istedim sonuçta oğlumun babası ama ben ona söz hakkı verdikçe o beni hiçe saymaya üstüme basmaya başladı. Modern olması ya da Ali Hüseyin olmaması değil derdim, en başında tamam olur diye kabul edip millet burun kıvırınca o da burun kıvırmaya başladı o zoruma gidiyo. Bi baba olarak hamile karını savunamıyosan ne desem boş

Kızlar günaydınn Doğum yapmamış ama meme ucu sızlayan var mı ? Gümüş kapak almıştım da doğum sonrası kullan demişti doktorum ve e vitamini . Acaba kullansam mı ?
Ben hamileliğim boyunca fazla dokunamadım bile meme ucu hep acıyordu. Özellikle sol taraf. Krem vs sürdüm ama o acıyı hassasiyeti geçirmiyor sadece dışındaki dökülmelere kuruluğa iyi geldi. Bebişe nasıl vericem diye düşünüyorum daha şimdiden memitoşu sanırım bu sızı, yara vs yoksa süt kanallarıyla alakalı bebiş emene kadar geçmeyecek.

Canım aslında bu çok etkilenmek herkesten huy meselesi.ben de söz hakkı olan insandan etkilenirim ama söz hakkı olmayanı takmam.eşinle bu konuda konuşup kararlı tavır sergile senin görüşün önemli ama başkasının değil de,kimseye de sormayın paylaşmayın.bizim ikinci çocuğumuz kayınpederimin adı zaten şimdi bu da da şu olsun diyormuş.soruyor bana görümcem falan bi kaç aklımızda isim olmasına rağmen karar vermedik diyorum,yalan değil ama seçenekleri de paylaşmadım.ben biraz mesafeli durmasam biliyorum ki istedikleri gibi yaptıracaklar eşime

bu insanların nerede duracağını bilmemesi beni deli edio mesafeni koru bence de senin samimiyet anlayışınla karşındakilerinki uyuşmuo belli

Baştan anlastiysaniz daha güzel . Benim ismim belli deyip çekilin çevreye Cat çat cevabini verin ağzı olan konuşur .
Bazı hastaneler pilot uygulamaya geçmiş nüfus müdürlüğune gitmeden kimlik başvurusu yapıyorlarmış sistemden 2 gün sonra kimlik kapıda. Bunu sorun belki hastanenizde vardır.
Korkunuz eşinizin istediği ismi cikartmasiysa , eninde sonunda gider dava açar istediğim ismi koyarım hiç yorulma mesajı vermenizi tavsiye ederim . Hiç gerilme lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…