- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Canim, neden karisirlarlar,,olumsuz yorum yaparlar hic anlamam. Bu arada ben iki ismi de cok begendim. Birbiriyle de uyumlu, kulaga hoş geliyor. Bence hic vazgecmeyin.Yok soğudum artık ya pes ettim aylardır değiştirsek mi muhabbeti
Şimdi sordum ne yapicaz ne koyucaz diye sarp olsun işte tamam dedi iyice boku çıktı yani heves bırakmadılar insandaModern ve anlamı güzel olan bir sürü isim var, nie bu kdr tirübüne oynar ve dar görüşlü olur ki insanlar anlamıorm. Bnm adım kuranda geçmio napalım ölelim misen eşinle ne istediğini ciddi ciddi oturup konuş, ne istediğini ve nedenini sorgulasın o da seninkini? Tartışmayla olmaz bu iş şurda günler belki de saatler var bebeğinizi kucaklamanıza
Cnm benim inanılmaz çok sevindim şu haline onca sıkıntıdan sonra annenle de böyle olman sanki bnm anam gelmiş gibi sevindim öyle son andaKızlar günaydın.benden sonra hafta sonu doğuran oldu mu göremedim. Giremedim hiç. Hele dün elime telefonu alamadım.
Öncelikle Doğuramayan arkadaşlar panik yokbenim o gün hastanede bir anda nişanım geldi. Ve çok şiddetli doğum sancılarım başladı. Neredeyse normal doğurabilecektim. Bir anda geliyormuş belirtiler resmen. Yani düzenli şekilde 150leri geçtik bütün gece. Bilmiyorum doğurabilenler daha iyi bilir. Doktorum bunun gerçek doğum sancısı olduğunu söyledi.
Gerçi bende 3-4 gündür varmış ben sancının ne olduğunu anlamamışım. Bilmeyen varsa benim gibi vajinada ve makatta baskı şeklinde bir şeyler oluyor. O arada karın sertleşiyor. Bebek canımı acıtıyor sanıyorum ben hareketli sanıyorum o arada. Bir de hareketleri çok azalmıştı son haftalarda. Eşime diyorum ki bu hafta çok hareketli sanırım kanala iniyor. Ama hiç inememiş. Hala çok yukarıdaydı.
Ben ateşlenmemiş olsam vücudum strese girmese belki bebetom da strese girmez beklerdik o akşam gelmesini bir şekilde. Ama kalp atışları aşırı yüksekti. Doktorum riskli buldu. Çıktığında da ağzında kakacığı vardı neyse ki zamanında aldık.
Sezaryen bence zor bir şey evet korktuğum kadar varmış. Karnının kesilmesi berbat. Dikişler falan çok acıyor. Sonda yüzünden sistit gibiyim idrarda yanma var.
Esas şaşkınlık. Dün annem dayanamadı hastaneye geldi test yaptırıp refakatçı değiştik. İyi ki gelmiş. Anneyle başka oluyor gerçekten. Süreç mükemmel ilerlese gerek yok tabi belki ama hem sezaryenliyim hem sütüm az.
Emzirmeyle cebelleşiyorum. Mama vermiyorlar sağdırtmıyorlar hastanede bebek emecek diye tutturdular.
Annem sağ dedi sağdık makineyle 3 damla çıktı çocuk katılıyor artık aç. Annem ortalığı yıktı çocuk doktoru geldi muayene etti de. Kilo vermiş aç bu dedi mamaya onay geldi. Böyle de salak bir şey yaşadık. Şu an bebesi mama yemiş huzurla uyuyan bir ana olduğum için uzun uzun yazmaya vakit bulabildim çok şükür. Zamanla sütüm artar umarım artmasa da banane. Sağlıkla doğdu ya o kadar gerilimeBir de buna üzülmeyeceğim artık. Yine de bebiş emmek istiyor şu an sanırım o emince biraz biraz geliyor.
Çok zor bir şey gerçekten ama insanın yanına kesinlikle güvenilir bir yardımcı lazım. Güvendiği biri şart. Yoksa uykusuzluk ölümcül. Dün gece annem ilgilendi hep ben uyudum şımardım biraz çok kızmıştım ama önemi yok zamanında geldi sonuçta10 gün kalıcakmış benim evimde bavulla gelmiş. Tamamen sürpriz oldu bana.
ahh kuzum yaaa kıyamam sarıldım şuan sana biiiiŞimdi sordum ne yapicaz ne koyucaz diye sarp olsun işte tamam dedi iyice boku çıktı yani heves bırakmadılar insanda
Kuzum gerçekten takma şu elalem vs ne demiş sen istiyor musun tamam zamanla unutluyor o bu şunu demiş. İstediğin isim olsun eşinde tripleri bırakacaktır zamanla merak etme. Bak stres sıkıntı nasıl etkiliyor bebişleri Allah korusun hepimizi huzırla sağlıkla bekleyelim hepimiz inşaallahŞimdi sordum ne yapicaz ne koyucaz diye sarp olsun işte tamam dedi iyice boku çıktı yani heves bırakmadılar insanda
Valla ben mi doğum yapicam o mu belli değil 2-3 gündür bi tripli bi tripli doğuramıyorum diye ona mı kızıyor anlamadım kiahh kuzum yaaa kıyamam sarıldım şuan sana biiiiböle gönülsüz konuşup gönülsüz sarp koyacaksak koymayalım abdulrezzak olsn de sen ona işin kötü yanı ne bilio msn? sen doğum yaptığın için bi yere gidemiosn ya nüfusa da eşin gidio her an bi süprüzle karşılaşma ihtimali var o yüzden inatlaşmayı bırakmasını söle, çocukluk etmesin bunca isimden bi tane ortak beğendimiz yok mu de
Valla ya kendi beğenisi daha önemsiz gelmiş milletin beğrndiğinden. Çevreden çok etkilenmek maalesef kötü öncelik hep kendi ailende olsada mıtlu mesut yaşasanız olmaz sanki dimi. Dert arıyorlar dertsiz başlarınaahh kuzum yaaa kıyamam sarıldım şuan sana biiiiböle gönülsüz konuşup gönülsüz sarp koyacaksak koymayalım abdulrezzak olsn de sen ona işin kötü yanı ne bilio msn? sen doğum yaptığın için bi yere gidemiosn ya nüfusa da eşin gidio her an bi süprüzle karşılaşma ihtimali var o yüzden inatlaşmayı bırakmasını söle, çocukluk etmesin bunca isimden bi tane ortak beğendimiz yok mu de
Doğuramamana kızıyorsa birdahakine kendi doğursunda görelimValla ben mi doğum yapicam o mu belli değil 2-3 gündür bi tripli bi tripli doğuramıyorum diye ona mı kızıyor anlamadım ki
töbe töbeee isim mevzusunu çözmezsek doğurmucam içimde tutcam bebemi deValla ben mi doğum yapicam o mu belli değil 2-3 gündür bi tripli bi tripli doğuramıyorum diye ona mı kızıyor anlamadım ki
çok haklısın ya ne gıcık bişi çekirdek ailenin önüne başka şeyleri başka birilerini geçirmek, kapını kapadıktan sonraki mutluluk önemli demeli herkes!!!!Valla ya kendi beğenisi daha önemsiz gelmiş milletin beğrndiğinden. Çevreden çok etkilenmek maalesef kötü öncelik hep kendi ailende olsada mıtlu mesut yaşasanız olmaz sanki dimi. Dert arıyorlar dertsiz başlarına
Doğuramamana kızıyorsa birdahakine kendi doğursunda görelimnormal doğum bu zamanı belli değil ki siparişle gelsin
Valla tutcam içimde çıkarmıcamtöbe töbeee isim mevzusunu çözmezsek doğurmucam içimde tutcam bebemi deD : yok sana çocuk mocuk de
Önceliğiniz modern olması mı yoksa ' Ali Hüseyin' e yakın olmaması mi ? Erkek isimleri bana kalsa daha hoş geliyor.Şimdi sordum ne yapicaz ne koyucaz diye sarp olsun işte tamam dedi iyice boku çıktı yani heves bırakmadılar insanda
Benim sızlıyo sıkınca da suyla karışık süt geliyo canımKızlar günaydınnDoğum yapmamış ama meme ucu sızlayan var mı ? Gümüş kapak almıştım da doğum sonrası kullan demişti doktorum ve e vitamini . Acaba kullansam mı ?
İşte ben de ona kızıyorum ya. Ortak bi karar alalım istedim sonuçta oğlumun babası ama ben ona söz hakkı verdikçe o beni hiçe saymaya üstüme basmaya başladı. Modern olması ya da Ali Hüseyin olmaması değil derdim, en başında tamam olur diye kabul edip millet burun kıvırınca o da burun kıvırmaya başladı o zoruma gidiyo. Bi baba olarak hamile karını savunamıyosan ne desem boşÖnceliğiniz modern olması mı yoksa ' Ali Hüseyin' e yakın olmaması mi ? Erkek isimleri bana kalsa daha hoş geliyor.
Esinizin tutumunu boşverin , kendi düşündüğünüz isimde kararlı olun. O da sonunda karar verir. Siz onun ağzına baktıkça kendisinde bu lüksü görüyor .
Biz en başından oğlumda kararımızı verip öyle seslendik dönüşü yoktu. Ömer Ali. Kizimizda bı kaç isim vardi eşim telaffuz da zorlanınca benimki netleşti ve çevreye duyurduk.
İstediğiniz isme önce siz sahip çıkın . İçinizde ukde kalmasın
Ben hamileliğim boyunca fazla dokunamadım bile meme ucu hep acıyordu. Özellikle sol taraf. Krem vs sürdüm ama o acıyı hassasiyeti geçirmiyor sadece dışındaki dökülmelere kuruluğa iyi geldi. Bebişe nasıl vericem diye düşünüyorum daha şimdiden memitoşuKızlar günaydınnDoğum yapmamış ama meme ucu sızlayan var mı ? Gümüş kapak almıştım da doğum sonrası kullan demişti doktorum ve e vitamini . Acaba kullansam mı ?
Canım aslında bu çok etkilenmek herkesten huy meselesi.ben de söz hakkı olan insandan etkilenirim ama söz hakkı olmayanı takmam.eşinle bu konuda konuşup kararlı tavır sergile senin görüşün önemli ama başkasının değil de,kimseye de sormayın paylaşmayın.bizim ikinci çocuğumuz kayınpederimin adı zaten şimdi bu da da şu olsun diyormuş.soruyor bana görümcem falan bi kaç aklımızda isim olmasına rağmen karar vermedik diyorum,yalan değil ama seçenekleri de paylaşmadım.ben biraz mesafeli durmasam biliyorum ki istedikleri gibi yaptıracaklar eşimeHiç birimizde enerji kalmadı malesef benim de sürekli uyuyasım geliyo gündüzleri ama gece hiç uyuyamıyorum içim bunalıyo artıkisim konusunda da ben fikir değiştirmeyi seven bi insan değilim aylardır da direniyorum tek başıma yoruldum artık çevremdeki insanların da sürekli fikir değiştirmesinden hoşlanmıyorum özellikle bu kişi kocamsa. Bi de en başta tamam olur deyip diğer insanların lafına kulak asması sıktı canımı onlar kim oluyo söz hakkı verdik mi biz onlara her kafadan bi ses çıkıyor
bu insanların nerede duracağını bilmemesi beni deli edioCanım aslında bu çok etkilenmek herkesten huy meselesi.ben de söz hakkı olan insandan etkilenirim ama söz hakkı olmayanı takmam.eşinle bu konuda konuşup kararlı tavır sergile senin görüşün önemli ama başkasının değil de,kimseye de sormayın paylaşmayın.bizim ikinci çocuğumuz kayınpederimin adı zaten şimdi bu da da şu olsun diyormuş.soruyor bana görümcem falan bi kaç aklımızda isim olmasına rağmen karar vermedik diyorum,yalan değil ama seçenekleri de paylaşmadım.ben biraz mesafeli durmasam biliyorum ki istedikleri gibi yaptıracaklar eşime
Baştan anlastiysaniz daha güzel . Benim ismim belli deyip çekilin çevreye Cat çat cevabini verin ağzı olan konuşur .İşte ben de ona kızıyorum ya. Ortak bi karar alalım istedim sonuçta oğlumun babası ama ben ona söz hakkı verdikçe o beni hiçe saymaya üstüme basmaya başladı. Modern olması ya da Ali Hüseyin olmaması değil derdim, en başında tamam olur diye kabul edip millet burun kıvırınca o da burun kıvırmaya başladı o zoruma gidiyo. Bi baba olarak hamile karını savunamıyosan ne desem boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?