2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
bu insanların nerede duracağını bilmemesi beni deli edio mesafeni koru bence de senin samimiyet anlayışınla karşındakilerinki uyuşmuo belli
Öyle canım ayar tutturmak zor bazı tip insanlarla.mesafe koyuyorsun soğuk oluyorsun,az kaldırdı mı mesafeyi her naneye karışır oluyorlar.yaranmaya çalışmadan kendi doğru bildiğini yapmak en güzeli.

Senin her an doğumun olabilir canım inatlaşmaya gitmeden fikirlerini belirterek bir an önce orta yolu bulmaya çalış.erkekler bizden daha yumuşak aslında.iki tatlı söze duygusal halimize eriyorlar.bir kaç tanıdığım var tam böyle doğum arefesinde isimden sorun yaşayıp iş çok çok farklı noktalara geldi,ömür boyu da unutulmayacak şeyler düzelse bile ortam.fikirlerini savun ama orta yolu sen bulmaya çalış bebeğine de stres yansımasın

Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bana karşı bi derdi var ama çözemiyorum doğuramıyorum diye sanırım çünkü dün de arkadaşıyla konuşurken duydum karını bol bol yürüt doğuma yardımcı oluyormuş bizimki içerde uyuyo falan demişti bütün gece uyuyamıyorum gündüzleri 1-2 saat uyuyorum ona mı taktı kafayı anlayamıyorum halbuki dün de o kadar demiştim gel mahallede yürüyelim dolanalım diye... Biraz önce de geldi iki gündür niye ağlayıp duruyosun sen diyo üstüne bile alınmamış yıktım ortalığı en sonunda ama nafile bakalım çıkar kokusu heralde yakında benim canım sıkılsın neyse de oğluma etki ediyor ona üzülüyorum. Canım sıkkın oldukça da nasıl sigara istiyo canım ciğerlerim yanıyo sanki ama az kaldı. Annemlere gitsem gidemiyorum anlarlar hemen ağladığımı bi de eşime takarlar sonra. Burada biraz olsun kafa dağıtıyorum neyseki.

Allahım nice erken doğuran insan var millet bi gün daha dursa bari derdinde olur bu nasıl kafa ya.saat dursa içerde faydası var o bebeğe eninde sonunda zaten çıkacaksen sana iyi gelen şeyleri yap canım ya boşver

Öyle canım ayar tutturmak zor bazı tip insanlarla.mesafe koyuyorsun soğuk oluyorsun,az kaldırdı mı mesafeyi her naneye karışır oluyorlar.yaranmaya çalışmadan kendi doğru bildiğini yapmak en güzeli.
çok haklısın senin mütevaziliğini eziklik, mesafeli duruşunu burnu havadalık soukluk olarak değerlendiriolar. o yüzden kendini koruyacağın tavır hangisiyse onu takınmak önemli kim ne düşündüğünü önemsemeksizin

eşin hani ailesi misal kuranda geçen isim istio demiştin ya inançlı bi aileden gelio demek ki die düşünüorum, öle olup doğum olayının vakti gelince gerçekleşeceğini neden anlayamamış bi o kısmı anlayamadm. sana nie zul edio yaaa?!?!? kızdım haa adam adam kendine gel diesim var omuzlarından tutup kimin gazına dolduruşuna gelio bilemedm ama erkek o kdr çok karısının hamileliği doğacak bebeğiyle ilgili etrafla çok konuşmamalı burdan bu anlaşılıo

Kızlar spinal sezeryan olanlar ağrılar ne alemde benim sabaha karşı bu saatler ve sabah ilk saatlerinde beynim enseme doğru fena ağrıyor çok zorlanıyorum sizlerde durum nasıl?
Canim bol bol kahve ic dedi bana anedtzist doktoru , hic başım ağrımadı çok şükür sende dene
Canım benim çok sevindim bebeğine sağ salim kavuşmana artık en zoru geçti bence bundan sonrası tatlı telaşlar sevinçler . Tadını çıkar. Annenin gelmesine de çok sevindim bebek belki bağımızı kuvvetlendirir her şeyde bir hayır varya . Bebeğini bol bol kokla sezeryan sonrası resmen güç veriyor

Ya doktor ne diyor ne zaman muaneniz
ilki de geç doğduğu için bu da bekler dio ne desin kadıncağız aşırı konforlu bnm karnım dün karnımda acı hissi çok olunca gittim hiçbişi çıkmadı bebekle ilgili her eşy normal ama karnım hala çok acıo, sebebini çözemedk, çarşamba gitcem bebek için tekrar muhtemelen ertesi güne fln yatış yapıp yine suni sancı alırım herald hiç istemesem de tek duam bi an evvel kendi gelir bebeim

Ins kendi gelir ilki normal dogum mu oldu keske benimde bugun gelse

Ins kendi gelir ilki normal dogum mu oldu keske benimde bugun gelse
evet ilki 2 günde suni sancıyla normal doğum oldu, bu da normal olur inş
sen biraz acele ediosun sanki daha bi haftan var görünüo doğuma, bi sıkıntı yok inş? Ankarada mıydın sen sanki öle hatırlıorm

Canım hiçbişey senden ve bebeğinden önemli dğl kafana takma onuda dinleme morelini bozmamaya çalış sen bebeğine odaklan bir doğur sonra kocanın aklını alırsın

evet ilki 2 günde suni sancıyla normal doğum oldu, bu da normal olur inş
sen biraz acele ediosun sanki daha bi haftan var görünüo doğuma, bi sıkıntı yok inş? Ankarada mıydın sen sanki öle hatırlıorm
Ankaradaym 39+1 oldum dayanamiyorum artik

Bende doktorumdan geldim simdi :) bugun corona test aldilar yarindz 7,30-08:00 gibi hastahaneye yatisim yapilcak cunku 3 cm acilmam var ve suyumu patlatcaklat sonra bakalim suni sanciya gerek olursa onu vercekler
Masallah darısı bana Insallah

Insallah cnm ben kendim istedim doktorda kabul etti hemen cunku acilmam var diye ve bebegin kafasi baya asagida diye insallah saglikla kavusuruz
Siz daha önce suni sancı ile mi dogurmustunuz süreç nasıl ilerliyor bende yarın sabah 8 de yatacağım 2 cm açıklık var bebeğin başı bayağı asagidaymis baskı yapıyormuş suni mı verecek nasıl olacak bilmiyorum çok stresliyim suni ile ilerlemezse doğum diye ilk doğumum benim

Hayir cnm ilk kizim 39 haftalikken kendisi geldi suyum evde geldi ve hastahaneye gittim 2-3 saat icinde dogum gerceklesti

2. kizimda ayni bu sekilde acilmam vardi ve baski yapiyordu hastahaneye yatisim yapildi sonra suyumu patlattilar kendi sancimin gelmesini beklediler ve geldi zaten o nedenle sunni sanciya gerek kalmadi :)

yarinda once suyumu patlatcaklat eger acilman varsa burda herzaman ilk suyunu patlatirlar biraz beklerler kendi sancinin gelmesini gelmezse ozaman sunni sanci alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…